Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Интересни ФБ статуси и твитови 21.6.2014 17:29:47
Defne90 RR
Денешните деца се радуваат ако некој им го лајкне статусот,а ние на нивни години се радувавме ако наставничката не стави да седиме до симпатијата. Сноу за темава па и ние на Рр да сме во тек со се.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 21.6.2014 17:30:54 >
RE: Интересни ФБ статуси и твитови 21.6.2014 23:07:04
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: nataly86
Повеќе верувам во живот после смрт отколку во работа после завршен факултет
Ова е топ и баш е ко за мене И темава е топ Snowhite RR
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Интересни ФБ статуси и твитови 1.7.2014 13:06:56
deluxe
Уште се смеам со статусот што сега го прочитав : "....И на месечина се качија луѓево,ама никако не измислија правосмукалка со "mute"...Поздрав до комшивката шо праи генералка во ниедно време..."
RE: Интересни ФБ статуси и твитови 2.7.2014 0:28:08
Defne90 RR
"Вистинската љубов никогаш не е за тебе. Таа е за личноста која ја сакаш – нејзините желби, нејзината среќа, нејзините потреби, нејзините надежи и соништа. Себичноста вели: „Што ќе добијам?“, додека љубовта прашува: „Што можам да дадам?
RE: Интересни ФБ статуси и твитови 2.7.2014 0:29:23
Defne90 RR
Дојде кај мене пред куќа. Ми рече дека неможеме повеќе да продолжиме. Реков само "Добро"! Замина со брзи чекори. Го слушна силното пукање. Се врати назад. Зарем мислеше дека ќе се самоубијам за него?! Само си го отворив шампањското!
RE: Интересни ФБ статуси и твитови 4.7.2014 0:44:09
Defne90 RR
Луѓето или ве инспирираат,или ве исцрпуваат.Одберете ги мудро.
КОга ќе излезам со момчето и ќе помине некој убав дечко,мене ми е глупо да гледам па му велам на моето момче: -Види каков глупак.И тогаш гледаме заедно.