|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување V дел
20.7.2014 19:14:43   
LoveableMe RR
Стефание, слушај ги докторите како ќе ти кажат, така. Весник, ајде сега заедно да навиваме заuser posted image Другите што правите?

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

23.06 - весник - почеток со терапија
04.06 - lily98 - почеток со терапија

=========================
06.07 marina111= пункција /09.07= ET
07.07 lily98 = пункција /10.07= ET
15.07 весник= пункција /18.07= ET
16.07 stefanie= пункција /19.07= ET

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image
22.07 marina111 = ТЕСТ
23.07 lily98 = ТЕСТ
01.08 весник= ТЕСТ
03.08 stefanie= ТЕСТ

ПОДДРШКА
user posted image

firenca didi, Adelle,gina,Bogdancanka RR, koki12, skopjance, mimiiiiiiiiiiiii, taci14 ,Herco, trust, kapina, cacim, babyhope, LoveableMe RR, I LOVE, baby77, Anna78, kate.., dzvezda, bubble, SOLE, butterfly00, snekki, milasteve, almushka, Yaya,skriena, brm_bm, mery, macika4
=====================

2014 година
nataly86 user posted image Lina*user posted image Каrmauser posted image biljana87user posted image Anonimenuser posted image babylove**user posted image avgustina2 user posted image Kolacence user posted image fragolina user posted image lolla user posted image mesecina83 user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1776
21.7.2014 10:19:52   
весник
Девојки јас неможам да лежам од денеска си станав си се истуширав и ќе си терам нормално.нема само да ае напрегам и тешко да кревам другото стандард ќе си го терам.имам како лабави болки долу во матката уствари не се тоа болки тукѕ показател дека тука ми е матката.

Непосредна врска до пораките: 1777
21.7.2014 12:10:57   
stefanie
vesnik i jas taka planiram od utre, ovie dena lezam,sedam malku niz doma se razdvizuvam kolku za cirkulacija.. pa zdravje toa sto e nase ke si dojde. inace i jas imam malku bockanje no ne vo matkata tuku vo jajnicite], sigurno uste se golemi i mu treba vreme da se vratat vo normala

(Одговор на членот весник)
Непосредна врска до пораките: 1778
21.7.2014 18:37:44   
весник
Како ги броите деновиве после трансфер.еве јас имав трансфер на 18 на 3 ден му ги вратија ембрионитњ и сега доколкѕ би правела домашен тест кога би го направила или преку крв кога да иапитам.во систина ми пишале контрола по 16 дена.тоа е сметајќи ги и тие три дена???

(Одговор на членот stefanie)
Непосредна врска до пораките: 1779
21.7.2014 18:55:05   
kapina
Ne denovite treba da gi presmetuvas od 18 juli

Непосредна врска до пораките: 1780
22.7.2014 8:45:07   
lolla RR
весник, прв ден од трансфер ти е 19 јули, утредента. Ајде сега пушти мозок на пазење, гали си го мешето и со среќа.

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1781
22.7.2014 12:29:11   
LoveableMe RR
Весник, во табелата погоре види, имам напишано кога треба да правиш тестuser posted image . Позз на сите мешиња. Lily98 и marina111, ќе се радуваме ли заедноuser posted image user posted image ?

Верувај во чуда!

(Одговор на членот lolla RR)
Непосредна врска до пораките: 1782
22.7.2014 15:38:00   
весник
Денеска ме фати нервоза уште од сабајле.претходниве денови чувствував некои вибрации во матката а денес не и колку човек да е храбар пичнаа секакви мусли да ми шетаат низ главата.навистина овој период бул најтежок.би го сменила за 30 инекции.

Непосредна врска до пораките: 1783
22.7.2014 15:55:25   
Melanija RR
marina111 user posted image
lily98 user posted image
весникuser posted image
stefanieuser posted image

за user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1784
22.7.2014 21:00:55   
mesecina83
Драги рр како сте која е следна да прави тест и да сподели со нас дека е бремена редно е и други да ни се приклучат во клубот на големите мешковци.Денеска бев кај мојот матичен гинеколог бидејќи синоќа кога бев во вц кога се бришев со тоалетот видов бели дамки и се исплашив дека е нешто лошо .Се слушнав со Петановски и ми рече дека се во ред дека тоа било од кринонот дека дел останувало во вагината а дел се исфрлал но јас око не склопив цела ноќ од мисли.И сабајле во 7 и 30 бев на преглед кај мојата матична и она истото ми го рече дека е од кринонот и да продолжам и понатаму да го ставам.И реков на матичната дали е рано се уште на ехо да се види нешто дали има бебушки во мојот мешко и видов 2 точки .Денеска сум најсреќна после долги и тешки 10 години конечно ги видов моите сонциња БРЕМЕНА СУМ СО БЛИЗНАЦИ .Ви посакувам на сите на форумов да има само дупла бременост user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1785
23.7.2014 9:58:57   
sasaiciko
Cestitkiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mesecina83)
Непосредна врска до пораките: 1786
23.7.2014 11:13:14   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: весник

Денеска ме фати нервоза уште од сабајле.претходниве денови чувствував некои вибрации во матката а денес не и колку човек да е храбар пoчнаа секакви мусли да ми шетаат низ главата.навистина овој период бул најтежок.би го сменила за 30 инекции.

Весник, кај сите е така гледај да се релаксираш да шеткаш и да не мислиш на тоа, дружи се со луѓе, не останувај често сама. Другите каде сте?

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1787
23.7.2014 17:03:26   
lily98
ajde devojki jas da vi se pofalam so user posted image napraviv i beta se e vo red pozitivno ama malku prokrvariv i se ispaniciv ama dok rece se e ok pa za nekoja nedela na eho ajde site sto cekate da imate pozitivnooo love uuuuuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1788
23.7.2014 17:13:48   
весник
Леле lily98 колку убави вести.честитки.со здравје да аи ги носиш наредниве 9 месеци.пиши ми на кој ден направи тест и далу имаше некои симптоми претходно??? пиши ми дали цело време лежеше или си беше активна???

(Одговор на членот lily98)
Непосредна врска до пораките: 1789
23.7.2014 17:19:50   
Melanija RR
lily98 user posted image user posted image user posted image имај лесна бременост

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1790
23.7.2014 17:34:12   
lily98
fala bi mn za podrskata melanija i vesnik .da ti odgovoram, ne lezev bas celo vreme ama onaka se dvizev po doma,prv pat izlegov edna nedela posle transferot so ogled na toa sto rabotam celo vreme stoejki za mene toa bese premnogu pasiven period.nemav nikakvi simptoi samo mala blka vo jajnicite povremeno ama mi rekoa so ogled na toa so imav hiperstimulacija bilo normalno,e denes malku prokrvariv i imam nekoi bolki kako za pred dobivanje ama mi rekoa deka toa ne e problem,da lezam i da se relaksiram,inaku testot na mokraca go napraviv sinoka sto znaci na 13 den a denes napraviv na krv.ajde so lesno i na tebe stiskam palci da dobies i ti user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1791
23.7.2014 17:56:23   
весник
lily98 во систина испитуваше бета хцг ??? незнам јас што да правам кога ќе дојде тој ден,дали да проверам некаде по клиники овде во мојов град или да одам систина??? ама си велам најдобро е систина да си појдам оти кој ќе ми каже дали ќе треба да продолжам со естрофемот,кринонот,аспиринот...тебе што ти рекоа ,да продолжиш со терапијата и до кога ако треба да продолжиш???

Непосредна врска до пораките: 1792
23.7.2014 17:59:04   
весник
јас уште сум по дома,еве 6-ти ден,уште не сум ги слегла скалите дома,ама некако ме фаќа нервоза.имам како потеченост долу во матката,како подуеност и ако се движам подолго низ дома,во кујна на пример ме тера некако за да си седнам или пдлегнам .е сега незнам дали е тоа оти сум залегната или нешто друго ќе да е...леле извинете ми се чини само јас сум на форумов,,,,простете ако сум досадна.

Непосредна врска до пораките: 1793
23.7.2014 19:14:05   
kapina
Lily cestitki

Malku mi e cudna na mene taa beta kako toa samo pozitivna neli kazuvaat kolku e na mene sekogas mi e pisalo kolku e pravev3 inseminacii I edno IVF I sekogas mi pisese kolku e eve za invitroto koga ispituvav prviot pat bese37 vtoriot pat koga ispitav dali se duplira bese102. I po sle 6,2

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 24.7.2014 9:01:04 >

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1794
23.7.2014 19:42:32   
mesecina83

ИЗВОРНА ПОРАКА: lily98

ajde devojki jas da vi se pofalam so user posted image napraviv i beta se e vo red pozitivno ama malku prokrvariv i se ispaniciv ama dok rece se e ok pa za nekoja nedela na eho ajde site sto cekate da imate pozitivnooo love uuuuuser posted image user posted image

user posted image user posted image cestitki za bremenosta imaj ubavi user posted image ,konecno ni se prosiri karavanot so trudnici ajde sledni koi ste da ni se pridruzite vi drzam sreka na site koi gi cekaatuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1795
23.7.2014 20:20:25   
stefanie
cestitki lily98 user posted image imaj lesna bremenost.. bi sakala da te pasam dali osven bolki vo jajnicte imase drugi simptomi na hiperstimulacija??

vesnik jas lezev samo prvite tri dena, vcera malku izlegov od doma a deneska dvapati.. ziveam vo zgrada na vtori znacci imam okolu 30tina skali.. neznam dali ima vrska lezenjeto, po sto mene odma posle transferot me pusija doma, i mi rece slobodno ako sakam istiot den da odam na setanje, na kupuvanje, no jas se odluciv malku da odmaram.. inace vcera mi bese isto kako na tebe, posle podolgo vreme stoenje vkujna custvuvav pritisok vo stomakov i sakav da sednam..mislam deka e od toa sto sne zalegnati user posted image

Непосредна врска до пораките: 1796
23.7.2014 20:28:31   
stefanie
zaboraviv da kazam deka kolku i da se obiduvam da ne mislam na rezulatat i malku da se opustam nemozam...se samo baram nekoj simptomi i odma gi proucuvam, dali se dobri, dali se losi... nonstop probuvam da gi otrgnam mislive, no eden mal del ostanuva tamu i strazari user posted image user posted image

(Одговор на членот stefanie)
Непосредна врска до пораките: 1797
24.7.2014 0:15:17   
lily98
ne pravev vo sistina si napraviv tuka vo edna dr.privatna .inaku se javiv na doktorot mi rece za nekoja nedela da odam tamu na pregled a do togas da si prodolzam so terapijata ,aspirin dekortin crinon i femibion jas samo toa pijam.

Непосредна врска до пораките: 1798
24.7.2014 9:05:31   
LoveableMe RR
Lily98, честиткииииииииииииuser posted image user posted image . Би те замолила тебе и сите трудници што имале успешна постапка на ИВФ да го споделат своето искуство за постапката, докторот, болницата во темата Имав успешна ИВФ постапка на забременување, за да помогнете на другите рингерајки кои се или ќе бидат во таква процедура. Веник, стефание, издржете до тестот порелаксирано. Марина111, каде си, пиши дали направи тест?

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

23.06 - весник - почеток со терапија

06.07 marina111= пункција /09.07= ET
15.07 весник= пункција /18.07= ET
16.07 stefanie= пункција /19.07= ET

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image
22.07 marina111 = ТЕСТ
01.08 весник= ТЕСТ
03.08 stefanie= ТЕСТ

ПОДДРШКА
user posted image

firenca didi, Adelle,gina,Bogdancanka RR, koki12, skopjance, mimiiiiiiiiiiiii, taci14 ,Herco, trust, kapina, cacim, babyhope, LoveableMe RR, I LOVE, baby77, Anna78, kate.., dzvezda, bubble, SOLE, butterfly00, snekki, milasteve, almushka, Yaya,skriena, brm_bm, mery, macika4
=====================

2014 година
nataly86 user posted image Lina*user posted image Каrmauser posted image biljana87user posted image Anonimenuser posted image babylove**user posted image avgustina2 user posted image Kolacence user posted image fragolina user posted image lolla user posted image mesecina83 user posted image lily98 user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1799
25.7.2014 19:28:37   
весник
stefanie те нема да пишиш како ти поминуваат деновиве??? по што само јас и ти сме во моментов актуелни исчекувалки : -)))) инаку онаа подуеност која што ја чувствував во матката денеска и вчера ја немам.почнав да излегувам оти вчера само некои негативни мисли ми доаѓаа,се плашам од резутатот а и кој не би...сигурно сите ме разбирате.вчера и имав како некој хормонален напад,си поплачив а верувајте ни самата не знаев што ми е...држете ми среќа односно пуштете ми среќа!!!!

Непосредна врска до пораките: 1800
Страница:   <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?