Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Драги мамички, еве да се пријавам и да ви се заблагодарам на честитките... Моето сонце се роди во 04:50 nautro на петров ден, вчера си дојдовме дома и се прилагодуваме на околина,
неописливо е чуството, на сите што немаат и чекаат дечиња им посакувам да го почуствуваат највеличенствениот момент што живот значи,.
малце да се прилагодиме домче, и ви ветувам дека ќе ве дружам, ми фалите, па се гледаме во форум бебе
Здравооо ја само да ви пишам дека се породив на 14.07.2104 ден после терминот. Родив здраво машко бебе и се вика Омер...поздрав
Да е жив и здрав Пмер, радост да ви носи
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Здравооо ја само да ви пишам дека се породив на 14.07.2104 ден после терминот. Родив здраво машко бебе и се вика Омер...поздрав
Лела нека е здрав и жив Омер!!! Голем маж да расте!!!!!! Гордост за мама и тато
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Честитики! Големи да растат, убави и паметни ергени да станат
Јееее!!! Честитки nataly86, баш те мислев деновиве до кај си Да се здрави и живи, нека ви е секој ден полн со љубов и насмевки! Ќе се поправат и се ќе биде ок!
ЧЕститки! Полека полека ќе си се поправат близначињата, па ќе имаат убави обравчиња за да ги штипкаат тетките од Рингераја! Ви посакувам лесно да го поминете периодов и после сите четворица дома на гушкање!
Cestitki! Ke bide se OK! Malite se borci! Imam bliski moi so ist slucaj i se izleglo super! Pozitivna misla!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Dilina
Нека ве чува бог Натали, со среќа и се молиме сите за вас!
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
ajde milicka se molam za tebe i za malite da bide se ok misli pozitivno vo takvi situaciii i ostanuva da ti cestitam
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 30.7.2014 16:46:48 >