LoveableMe RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: pepapa Devojki mi treba vase mislenje i iskustva...pred polovina godina koga odev kaj dr.tofoski vednas mi zakazuvase insemenacija, no bidejki retko go naogav se otkazav i denes imav zakaano kaj dr.trajkovski on ne mi ni spomna vednas za insemenacija tuku bara hcg da pravam, kazete sto e pravilno dali mora hcg i kade e najdobro da se pravi, bolno li e ili moze direkno insemnacija, navistina neznam sto e najdobro.pozz ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful pepapa, веројатно се мисли на HSG, проверка на проодност на каналите. Тоа е една од основните процедури што се прават пред да се започне со инсеминации, бидејќи ако има проблем со каналите, нема поента инсеминација додека не се реши тоа. Ме чуди што претходно си правела инсеминација без HSG, но добро што сега Трајковски ти укажал на тоа. Инаку постапката е брза и едноставна, болката е релативна и поднослива, ништо страшно. Јас правев во Систина, но не е нешто толку специфично па да не може и на Гак, башка и нема да се трошиш. Мој совет е обавезно да направиш. Со среќа Пепапа, др. Трајковски е добар доктор, послушај го, само не знам дали прават ХСГ на ГАК, мислам само на приватно се прави, немаат сеуште апаратура за ХСГ, или грешка сум? Ај пиши дали има на ГАК и колку чини, ако има?