Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
NovaN, sasaciko, среќно и се најубаво. НоваН, ако имаш можност за смрзнување и ако се добри ембрионите, не се мисли, тоа искрено треба да ти го каже ембриологот, дали се или не се за смрзнување, џабе да не давате пари. А за витамин Д, ТУКА има објаснето за цени, институции каде се испитува.
*******2014******* АКТУЕЛНО
29.09 - kapina - почеток со терапија (Лазаревски, Систина) 29.09 - gina - почеток со терапија (Лазаревски, Систина) 05.10 - sasaiciko -почеток со терапија (Хаџилега, Ремедика) 25.10 - mili4kask - почеток со терапија (Ивановски, Систина) 13.10 - Anonimen - почеток со терапија (Поповиќ, Систина) ./10 - Nova N почеток со терапија (Tаше Трпчевси, Плодност) 01.11 - sanjaaaa - почеток со терапија (Ивановски, Систина) 03.11- nadbet - почеток со терапија (Ивановски, Систина) 04.11 - orchid7 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина) /.11 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК) /.10 - butterfly00- почеток со терапија (Лазаревски, Систина) /11 - Kaya трансфер со смрзнати ембриони (Димитров, Ремедика) /.12 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина) /12 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Димитров, Ремедика) =========================
ИСЧЕКУВАЛКИ
22.10 - gina= пункцијa 25.10= ЕТ 22.10 - kapina = пункцијa 25.10= ЕТ 04.11 - sasaiciko = пункцијa 07.11= ЕТ 04.11 - NovaN = пункцијa 07.11= ЕТ
=========================
08.11-gina= ТЕСТ 08.11- kapina = TЕСТ 21.11 -sasaiciko = ТЕСТ 21.11 - Nova N = ТЕСТ
sasaiciko i novan srekno utre na transfer za dve nedeli da ne raduvate so pozz test a kapina i gina gi cekam utre da mi se priklucat so visoka beta srekno devojki na site
Placam cela vecer oti krvaram da barem imase nekoj problem taka I taka a sega neznam sto ponatamu go cekam rezultatot od betahcg no ne veruvam oti nesto ke smeni
Капина јави се може треба подршка прогестерон немој така , ако треба оди и на преглед.Пиши што ќе направиш те
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Kapina пиши веднаш какви се резултатите. NovaN, sasaciko ви стискам палци на трансфер и ви посакувам позитивен резултат за две недели Сакав да прашам нешто. На кој ден испитувавте естрадиол? Јас сеуште немам добиено циклус, вчера бев да доземам терапија, и чекам да добијам денес утре евентуално. Ми рекоа дека мозам или понеделник или вторник да се боцнам. Вие кој ден на циклус проверувавте?
mili4kask и мене така ми кажаа, ако добијам петок, естрадиол ќе испитам понеделник, тогаш и би требало да се почне со фостимони. Сабота и недела не испитуваат естрадиол во Систина. иако тоа е четврти ден од циклус мислам дека може, тие си ја знаат работата!
Да sanjaaaa и ти си ко мене со недела дена задоцнување. Затоа ми падна чудно дека ќе фати 4 ден од циклус. Но сестрата ми рече петокот воопшто не го рачунај. ЌЕ видиме, јас уште се мачам со циклусов.
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
Neznam kako e mozno ova prviot pat so eden embrion vraten ostanav bremena no za zal zavrsi so blighted ovum a sega so dva embrionI neuspesno
Капина ги зема ли резултатите од бетата? Ајде немој да се секираш ако не биде сега ќе биде наредниот пат. Биди силна, мораш. И мене ми е чудно тоа што го зборуваш... Тука сме сите да ти дадеме сила и поддршка за сите натамошни чекори!
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 7.11.2014 13:28:43 >
Капина баш ми жал, но не очајувај, борбата мора да продолжи, жално е само што после неуспешно ивф никој незнае да каже каде беше грешката, за нареден пат да не се повтори! Порано или покасно мора да успее, само сето тоа е големо мачење! Мораш да бидеш силна, нема откажување
Капина душо не очајувај ,не кревај паника, почекај ги резултатите од бетата. Дај боже се да е во ред...ноо ако не е биди храбра, имаш поддршка од сите нас, те