Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Интересни ФБ статуси и твитови 4.7.2014 10:49:12
elenak
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
Луѓето или ве инспирираат,или ве исцрпуваат.Одберете ги мудро.
КОга ќе излезам со момчето и ќе помине некој убав дечко,мене ми е глупо да гледам па му велам на моето момче: -Види каков глупак.И тогаш гледаме заедно.
Дефне што направи бе? Секој ден ми го погодуваш моменталното расположение со статусиве. Е како да им одолеам и да не ти ги крадам?
RE: Интересни ФБ статуси и твитови 4.7.2014 15:14:26
Defne90 RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
Луѓето или ве инспирираат,или ве исцрпуваат.Одберете ги мудро.
КОга ќе излезам со момчето и ќе помине некој убав дечко,мене ми е глупо да гледам па му велам на моето момче: -Види каков глупак.И тогаш гледаме заедно.
Дефне што направи бе? Секој ден ми го погодуваш моменталното расположение со статусиве. Е како да им одолеам и да не ти ги крадам?
RE: Интересни ФБ статуси и твитови 5.7.2014 12:50:33
marchi
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
pa nekoj mora da go pogoduva momentalnoto raspolozenie,inaku ne e interesno