|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Инсеминација II
17.2.2015 19:43:22   
bambina34
Драги мои , денеска ја правев мојата трета инсеменација се надевам и последна ...Ја правев на ГАК и се помина во најдобар ред..
Лилика баш ми е мило што конечно се решил проблемот ..Ајде се надевам дека наскоро ќе не израдуваш со user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1401
18.2.2015 14:07:14   
LoveableMe RR
user posted image Бамбина, среќно, каде правеше и дали примаш нешто за инсеминацијата, пред и после? Те чекаме за две неделиuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот bambina34)
Непосредна врска до пораките: 1402
18.2.2015 20:09:31   
bambina34
Blagodaram loveable..bev stimulirana so klomifen I estrogen.a Sega posle insemenacijata ne primam nisto. Inaku insemenacijata mi ja pravese mlada doktorka na klinika Januseva

Непосредна врска до пораките: 1403
19.2.2015 13:59:05   
lilika9
Бамбина ајде вистина нека биде 3та среќа и последна инсеминација!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1404
19.2.2015 17:24:49   
scared RR
Бамбина чекаме убави вести оваа да ти ги донесе двете посакувани цртички user posted image

(Одговор на членот lilika9)
Непосредна врска до пораките: 1405
20.2.2015 11:30:46   
bambina34
blagodaram scared i lilika na prodrskata

(Одговор на членот scared RR)
Непосредна врска до пораките: 1406
24.2.2015 10:20:29   
bambina34
dragi moi , edno prasanje...pomina edna nedela od insemenacijata ..poslednive 3 dena mi se poduva stomakot i osekam tapa bolka na desniot jajnik , kaj sto bese i folikulot ... ste imale li vakvo iskustvo?

Непосредна врска до пораките: 1407
24.2.2015 10:28:29   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: bambina34

dragi moi , edno prasanje...pomina edna nedela od insemenacijata ..poslednive 3 dena mi se poduva stomakot i osekam tapa bolka na desniot jajnik , kaj sto bese i folikulot ... ste imale li vakvo iskustvo?

Мене тоа многу убаво ми звучи, јајниците и ембрионот лачат прогестерон и има подување, дај Боже да биде тоа што мисламuser posted image user posted image user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1408
26.2.2015 13:16:29   
Libra88
Ajde da se prijavam samo, vcera folikulot 21mm, denes primiv inekcija, i utre mi e inseminacijata.
Se nadevam dobro ke pominam :)

Непосредна врска до пораките: 1409
26.2.2015 13:20:13   
Melanija RR
bambina34 и Libra88 user posted image навиваме за user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Libra88)
Непосредна врска до пораките: 1410
26.2.2015 18:19:28   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Libra88

Ajde da se prijavam samo, vcera folikulot 21mm, denes primiv inekcija, i utre mi e inseminacijata.
Se nadevam dobro ke pominam :)

Дај Божеuser posted image user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1411
26.2.2015 19:22:18   
bubla
Здраво девојчиња. Со убаво на Либра и само трпение на исчекувалката.user posted image
Сакав да прашам по колку фоликули сте имале за инсеминација? Јас почнав со стимулации и имам 3 зрели. Утре примам стоп инекција. Си викам со 3 сигурно шансите ми се поголеми, ама сепак ваше искуство многу ќе ми значи.

Непосредна врска до пораките: 1412
26.2.2015 20:06:59   
kokicekokice
Jas imav 1 taman zrela za prskanje I 2 pomalecki.Inseminacijata mi bese uspeshna.Zatoa samo pozitivni misli I se ke bide.

(Одговор на членот bubla)
Непосредна врска до пораките: 1413
26.2.2015 21:15:12   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: bubla

Здраво девојчиња. Со убаво на Либра и само трпение на исчекувалката.user posted image
Сакав да прашам по колку фоликули сте имале за инсеминација? Јас почнав со стимулации и имам 3 зрели. Утре примам стоп инекција. Си викам со 3 сигурно шансите ми се поголеми, ама сепак ваше искуство многу ќе ми значи.

Ајде стискаме палциuser posted image user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1414
26.2.2015 22:37:04   
bubla
Фала кокиченце.. ја прочитав твојата успешна приказна.. си ги читам редовно за инспирација. :)
Знам една треба за успех, ама сепак, ме јаде мисла :)

Непосредна врска до пораките: 1415
26.2.2015 23:45:54   
bambina34
so sreka bubla i libra ..stiskam palci , zaedno da se raduvame na user posted image

Непосредна врска до пораките: 1416
27.2.2015 11:43:06   
bubla
Bambina ti koga test?

Непосредна врска до пораките: 1417
27.2.2015 12:23:32   
bambina34

ИЗВОРНА ПОРАКА: bubla

Bambina ti koga test?

zdravje vo vtornik :)

Непосредна врска до пораките: 1418
27.2.2015 19:45:29   
bubla
ti pustam sreka bambina.
Libra zadovolna li si denes kako pomina?

Непосредна врска до пораките: 1419
28.2.2015 14:36:49   
Libra88
Samo 8 milioncinja mi vratija, mm edna kapka edvaj izvadil od pusti stres. Sinokja se guskavme, kako da si ja cuval za vecerta spermata. Sto e tuka e, ne se nadevam ic, ako dojde dobredojde, ako ne ideme ponataka..

Непосредна врска до пораките: 1420
2.3.2015 10:57:14   
bubla
Libra pa ne e tolku strasno kako sto go kazuvas.
Tuka nema pravila - nekoi so idealni uslovi ne uspevaat. Kako ti ckrtnale od gore..
Srekno, pa za 2 nedeli da se raduvame.

Bambina ti posakuvam da ti e posledna inseminacija ovaa! So sreka utre!

Непосредна врска до пораките: 1421
2.3.2015 12:00:53   
wanna be mum
Дали може девојки да ми доцни од кринон што промав после инсеминација? user posted image 4та ми беше, немам добиено една недела ми доцни ама сум готова, веќе лажно не се надевам, јасни ми се симптомите за добивање тука нема сомнеж, се помирив туку може ли да ми доцни од кринонот? Имала некоја такво искуство? На сите ви посакувам сто повеќе user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1422
2.3.2015 13:00:51   
Melanija RR
wanna be mum од утрогестан можно е, но за да знаеш дали треба да продолжиш евентуално со крионе мора да направиш тест преку крв. Со среќаuser posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот wanna be mum)
Непосредна врска до пораките: 1423
2.3.2015 13:34:22   
bubla
Wonna be mum - dodeka se prima progesteronskata terapija, ne bi trebalo da ima dobivanje.
Ako si pravela test preku krv i bil negativen odma prekini ja terapijata. Dokolku ne si pravela, napravi test za da ne se trues nepotrebno so terapija..

Pomina i mojata treta IUI. Posledna. Vo izvestajot mi pisal doktorot na 3 predovulatorni folikuli se napravi AIH so 35 mil po obrabotka. I domasnata si ja zavrsuvame, pa se nadevam na uspeh za 2 nedeli.
Citav po stranski sajtovi deka moze test da se pravi 12 dena po IUI i deka ke dade tocni rezultati. Sto mislite vie?

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1424
2.3.2015 13:42:33   
Melanija RR
bubla како што пиша ,ако се прима за пукање на фоликулите Прегнил или слично,тестот на 12 ден може да биде лажно позитивен.Затоа по 15 дена и само преку крв

Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.