Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Аааа се дружев со рингерајките , си добивме утешни награди со маж ми (тој за најдалеку исплукување на цуцла доби Бекутан купка, а јас за лупење јаболко-часовник со странични рамкички за „вешто“ лупење јаболко, ах, со сласт си го смафтав веднаш ). Сега мајка ми ни е на гости и си се мазиме со неа.
денес мм си реши дека му е ден за легачење и додека тој се легачеше и спиеше заедно со Лука преку ден и си уживкаше, јас пуштив едно 5 машини, ги исушив алиштата на мермерните плочи скоро сите- останаа само тие најдебелите кои ке одат по природен пат- се утепав од пеглање до сега- а тој нели си заспа со Лука- и сега уште да дораскренам, да се избањам, да се исушам и да си легнам...уф..напорен ден, во било кој случај
денес исчистив цел стан, испеглав еден тон алишта за да исфрлам негативна енергија што не ми работеше компјутерот, т.е ми се стопил продужниот кабел, а јас мислев проблем со ком. па си пукнав од мака
откако си пропатував 45 мин со автобус вчера до дома, се гушкавме со Лука, ручавме, па шетавме малку по гости, па после уште малку гушкање и на крај сме си заспале заедно
шетавме низ град, баравме чевли за Лука и за мм, за мм најдовме за Лука уште треба да се шета, јадевме низ град, бевме до рамстор и си купивме кебенце :)и после дома на бањање и кревет
вчера прибрав нешто по одма,му правев манџа компир на Марко,после спиење бевме кај моите на кафе,вечеррта на именден кај кумашинците и во кревет во 9.30!
ама цела вечер кашлаше сирото детенце!срцето ми се кинеше,и така цела вечер не спиев убаво
Денес бев на работа до кај 17.30ч па со мм бевме на кафе и по продавници.Кога се прибравме веке почна 1001, па ја изгледавме, вечеравме и сега пред спиење сум на Рингераја
цел ден бев сама со моите две принцези па денот ми беше и повеќе од исполнет. Цело време бев дома, малку игра, малку работа и еве 0.30 јас уште Мила да ја заспијам и фаќам кревет.
вчера имав гужва на работа која се покажа дека ке се задржи уште некој период па дома со Лука, малку се каравме дека намачка се со чоколадо, па и мене, па се боревме со температура, па си уживавме со мм, и од 4 бдеевме над Лука, дека пак качи висока температура
of srcka be ja denes idam konecno na stidentski za indeksov i d sredam veke ednas...ama ic nekam zs uplav iam of tie tamu...ama sea kad tad moram...drzete mi sreka da ne se zakoleme tamu
вчера после работа го зедов Марко од кај моите и си отидовме дома..цело попладне си го поминавме во игра,си гледавме цртани и песнички на уoutube..мм се врати касно од пат ,ние веке спиемвме,не сум го ни сетила!?
cel den se legacam po doma,nemav nikakvi sansi da izlezam od doma od sto e toplo nadvor 50 stepeni e nadvor,zatoa prikvecer malku da se zaladi pa ke odime so mazeto negde na kafence
posto denes e 50 stepeni nadvor cel den go presedev doma,se legacam od eden krevet na drug,ama zatoa cekam da se zaladi prikvecer pa ke odime so mazeto negde na kafence
вчера Дамјан се успа до 8:30 сабајле, до сега ова се немаше случено, па си се наспавме, излежававме и гушкавме со мм сабајлето.попладнето бевме на златно славејче, па дојдовме дома, Дамјан додека спиеше јас направив ручек и за дента а и за денес, перев, пеглав, измив садови.потоа ручавме па си игравме и си читавме сликовници.вечерта си гледавме филмче на ДВД и рано си легнавме.убава недела.