|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
27.11.2009 18:28:04   
ripce
правам чоколадни палачинки... ајде повелете!

user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1676
27.11.2009 20:38:31   
mami
Анице..а да седиш мирна со ова палачинкиве?? ке ме тераш да правам за вечер, и онака ке седиме до доцна со преводиuser posted image

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 1677
27.11.2009 20:41:42   
arh_diz
а јас сум на пост
мами на работа си уште

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1678
27.11.2009 20:43:23   
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

а јас сум на пост

и јас, ќе си лапнам една божита да смирам желба за благо

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1679
27.11.2009 20:44:43   
mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Не знам кај да го напишам ова па ај овде. Ми треба храна, кутија книжни марамчиња и некој со железни нерви за да му се исплачам. Вчера пукнав, не можам да се соземам. И така сум нервозна последниве 10-14 дена вчера ми се насобраа глупости и мислам нешто се скрши во мене. И се развикав на Мила зашто сакаше да се напие од водата во која ја бањав. Кутрата се исплаши се засркна и поврати. Ми идеше да се шамарам сама себе. Обично кога чадам гледам да избројам до 10 пред да и се обратам на Мила ама вчера бев ептен за нигде. На детето му помина си заспа ама јас плачев уште 2 саати по тоа. А мм знае да биде најсебичното суштество на планетава. И тој е крив за мојата нервоза, а јас уште не можам да си простам што и викав на Мила. И да ви одговорам на прашањето Што си кажувам на себеси: Глупачо оди лечи се не ти е криво детето!user posted image user posted image user posted image

драга моја, не сум те видела кога си пишувала..те разбирам, и мене ми се случува истото, мислам дека мојата постпородилна депресија не исчезна откако се појави и одвреме на време ме удира и тоа зачинето со сите секојдневни вам веќе познати нервози просто ми доага да експлодирам...Исплачи си се, и после насмевни се.

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 1680
27.11.2009 20:45:21   
mami
ааааа на работа, не не...еве ке се бањаме сега, па ке ви пишам подоцна

< Поракaта ја уредил mami -- 27.11.2009 20:46:40 >

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1681
27.11.2009 20:50:45   
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Не знам кај да го напишам ова па ај овде. Ми треба храна, кутија книжни марамчиња и некој со железни нерви за да му се исплачам. Вчера пукнав, не можам да се соземам. И така сум нервозна последниве 10-14 дена вчера ми се насобраа глупости и мислам нешто се скрши во мене. И се развикав на Мила зашто сакаше да се напие од водата во која ја бањав. Кутрата се исплаши се засркна и поврати. Ми идеше да се шамарам сама себе. Обично кога чадам гледам да избројам до 10 пред да и се обратам на Мила ама вчера бев ептен за нигде. На детето му помина си заспа ама јас плачев уште 2 саати по тоа. А мм знае да биде најсебичното суштество на планетава. И тој е крив за мојата нервоза, а јас уште не можам да си простам што и викав на Мила. И да ви одговорам на прашањето Што си кажувам на себеси: Глупачо оди лечи се не ти е криво детето!user posted image user posted image user posted image

леле кога било ова? ајде ти се молам кој ден да се видиме па двете да се исплачеме. Те чекам да ми кажеш термин, најозбилна сум, кога ти одговара, знаеш дека јас сум секој ден домаuser posted image user posted image user posted image И ниту си прва, а сигурно не и последа поради тоа што те изнервирал некој друг да се истуриш врз детето.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1682
27.11.2009 20:55:23   
Mila na mama
Душо како ми се солзите на готовс може во секое време да се исплачеме.
Ќе мора да се видиме и за меморандумот. Фала за најавата за бебешки се надевам во понеделник ќе обезбедам лого и џингл.

love u all

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1683
27.11.2009 21:59:39   
Bogdancanka
user posted image

Ајде кој е за кафенцеuser posted image

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 1684
27.11.2009 22:17:59   
Mamicka3
Е добро би ми дошло сега после вечера

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1685
27.11.2009 23:15:33   
denicka
moze i za mene edno. ama i cokolatce nekoe, mnoooooogu mi se prijade. mm za malku sto ne stana da odi da kupi user posted image  user posted image   user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 1686
27.11.2009 23:19:05   
Bogdancanka
Може мила еве ја и чоколадата
user posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 1687
27.11.2009 23:20:42   
denicka
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kako ja pogodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii najubava mi e koga e klot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bez dodatoci fala fala fala user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1688
27.11.2009 23:21:41   
Bogdancanka
user posted image

еве со овие да се почастиме за новиотuser posted image и за срекната мамичаќаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1689
27.11.2009 23:24:11   
denicka
aj deka e za bebusot inace sega nemoj da preteruvas pa i ti user posted image  stvarno ke go teram mm da odi da mi kupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi potekoa ligi mmmmmmmmmmmmm

Непосредна врска до пораките: 1690
27.11.2009 23:25:25   
Bogdancanka
Еееее Деничка и мене ми потекоа ама се кротам што да чинамuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1691
27.11.2009 23:38:15   
bordan
moze i jas da zemam?user posted image sreka sto preeska bev vo market i si kupiv blago (oti utre mi e rodenden ke imam gosti)  inaku ke trebase sega na benzinska da trcam po blago epten jadam blago poslednive 2-3g i vo sred nok stanuvamuser posted image

Oleg e zlato na mama i tato!!!

Непосредна врска до пораките: 1692
27.11.2009 23:44:52   
denicka
slobodno posluzi se. jas iskopav vo frizider nekoe za gotvenje. ic ne gi sakam tie, ama vaka vo kriza se e prekrasno user posted image  inaku sreken rodenden malku porano, ako? user posted image

(Одговор на членот bordan)
Непосредна врска до пораките: 1693
27.11.2009 23:54:40   
bordan
fala, da mozam nekako da ti pratam parce torta ne ke da e loso a?user posted image

Непосредна врска до пораките: 1694
28.11.2009 0:54:39   
bordan
user posted image user posted image user posted image Denes mi e rodenden ve kanam na pienje ke ima i torta a vecerta ke ima zabava mm ja organizira.Ke bide ludo povelete siteuser posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1695
28.11.2009 0:56:54   
Mamicka3
Охохо да знаеш како ми се јади ама пусто далеку сме ама затоа еве сега изедов едно темпо а мислев на торта

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

Непосредна врска до пораките: 1696
28.11.2009 8:15:46   
Еца
Богданчанка ајде на кафе, едно за тебеuser posted image едно за мене user posted image  user posted image

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 1697
28.11.2009 8:18:22   
Bogdancanka
Фала Елена добро би ми дошлоuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1698
28.11.2009 8:21:06   
Bogdancanka
Ајде имаме и уште една Елена нека ни се придружи и она ајде мила повели и за тебе едноuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1699
28.11.2009 8:23:37   
Еца
аха еве ја и проф. ајде и за неа кафе user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1700
Страница:   <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?