Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Super ste, gostoljubive, divne, nisam nikada bila u Makedoniji, ali evo, sa vama je mogu upoznati Lijepo se osjećam sa vama, pozitivna energija od vas....stvarno, sva sam nesmiješena dok tipkam
Sad mi pade na pamet da sam upoznala jednu Makedonku ovdje, udala se iz skoplja u sarajevo-divna osoba...ili se varam ili su svi Makedonci, uglavnom, divni?
Ете супер, asudesa кирилицата супер ја познава, значи уште една причина повеќе да пишуваме кирилица и на македонски.За неа е оправдано, ќе ја дружиме секако, РР не познава граници
Ете супер, asudesa кирилицата супер ја познава, значи уште една причина повеќе да пишуваме кирилица и на македонски.За неа е оправдано, ќе ја дружиме секако, РР не познава граници
Sad mi pade na pamet da sam upoznala jednu Makedonku ovdje, udala se iz skoplja u sarajevo-divna osoba...ili se varam ili su svi Makedonci, uglavnom, divni?
Па горе-доли не се лажеш, навистина сме прекрасен народ. А Македонија убава земја. Еве KLIK TUKA можеш да видиш еден мал дел од нашите убавини.
Но јас сум била во Сараево и Травник и си ветив еден ден, многу брзо пак ќе ја посетам БиХ Зошто и таму има што да се види, убавини...
Hahaha slažem se svi su divne osobe