Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ние некоја година се организираме, некоја не..оваа изгледа нема да се организираме..ама затоа фирмата на мажле оваа година организира семејна прослава (мислам маж,жена, деца..)во некоја винарија , не знам точно каде...
Ne custvuvam takvo nesto,sem sto veke ja ukrasivme elkata..imame uste malku da sredime po doma mozebi kako sto ke izminuvaat denovive moze i ke me fati
i jas mislama deka dokolku bi imale pomala besparica i podobra ekonomska sostojba ,euforijata bi bila mnogu pogolema nego sega.Mozebi vo Skopje i pogolemite gradovi se oseka doaganjeto na Nova Godina ,ama vo pomalite mesta voopsto nema nitu razdvizenost nitu ukrasenost.Kako sekoj obicen den.
У Скопје како е накитано алал им браво супер е ептен новогодишна атмосфера тука кај нас во помалите градови ништо не се осеќа а и кај нас ако терат како и секоја година ќе китат последниот ден
Eve uste edna koja e uste poubava a mislam deka i poveke ke ja razbereme Carolija - Zvonciciwww.youtube.comLeontinin Decji hor Carolija peva obradu pesme Jingle bells (Zvoncici). Spot je emitovan nebrojeno puta na TV Pink, za Noovogodisnje i Bozicne praznike... Tekst je priredila Leontina Vukomanovic, aranzman Maja Lekovic. ...
Carolija - Kad snovi krila dobijuwww.youtube.comKristina peva pesmu na festivalu Dida Carolija 2007, muzika i aranzman Maja Lekovic, tekst Leontina Vukomanovic i Maja Lekovic
A ovaa drugava e da ve raznezi malku na ova studeno vreme.
Кај мене еве се организираат за во Македонска куќа прават список ама ај ќе видиме колку ќе се собереме и дали ќе бидне предновогодишна прослава или како многу пати досега ќе се откаже поради неорганзираност.
почнаа кај мене пеперутките ...стигнаа од работа пакетчињата,после ке одам по бутици со сестра ми да си купам нешто фино...и ке гледам нешто за Марко..Вчера дувавме балони..полно балони ни е дома..Марко е пресрекен ,а и јас со него
на предновогодишна прослава ќе не носат од школово кај што предавам во кафич ќе се собереме жени, пакетчиња спремни, гардераба уште нешто да си докупам и да видиме каде ќе прославиме.ме здрма вчера на плоштад ептен новогодишна еуфорија.навистина е прекрасно на плоштадот во Скопје