Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jas si bev vo foto studio i mi gi napravija 10x15 po 10 den i izgledaa odlicno, na obicna hartija za fotografija, devorot ja pravese isto ama na rapava i ne izgleda dobro.
Каде може да се набават Уницеф честитките или некои слични за кои средствата одат во добротворни цели? Порано знаев дека има во пошта и од таму купував а сега немам појма?
и јас секоја година праќам такви честитки од кои средствата одат во добротворни цели..и моите приватни и честитките од организација..ги зимам честитките од Меѓаши..еве линк за повеќе информации
леле професорица преубава е честитката,Дамјан е лепотан машала
фала тереза, деновиве се мислев која честитка а немам ни баш време, немам ни нет, се гребам нонстоп од колегава па ете веќе снемува време и денес ќе пратам вакви.убавки се.
Јас моите чститки ги испратив по пошта не сакап електфронски честитки.Електронските честитки ја немаат онаа магија која ја има честитката испратена по пошта.Секој ден чичко поштар ни носи честитки а Мартин е пресреќен.
Бетпет тебе секогаш ти е топло дома, бидејќи си имаш сонце во својот дом
Eca ova e tolku dobro smisleno i napisani . Bravo sekoja cest. Samo ke dodadam deka na sekoja majka domot i e topol a uste potoplo i e vo srceto. Da ni se zivi i zdravi soncata.
ја моите ги отштампав во фото студио и пратив по пошта.веќе ги добија и им ја красат полицата во дневните соби.сите се израдуваа.а досега сме добиле 10тина и ние, што музички со дедо мразовци и така.
Eve vcera i jas ja otstampav ovaa gore cestitka od Monika samo go menuvav potpisot dole.I prativme na baba i dedo vo Skopje a na ovie ovde baba i dedo Moni ke im ja donese licno. I nie dobivme mnogu cestitki.