|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
9.1.2010 22:36:33   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maria

Lele luge nemozam veke.user posted image Mnogu mi e tesko.Se cuvstvuvam kako SLON.Vcera bev na CTG i doktorot mi rece deka se pojavuvaat kontrakcii,no takvi bolki,koi se pojavija  cuvstvuvam veke cel mesec,i pak nisto.user posted image Koga li ke se rodi bebevo?user posted image Pa uste 9 dena imam do kraen termin,a mislev deka nema da izdrzam ni do sredina na devetti mesec.user posted image No na malovouser posted image nekako ne mu se izleguva.Duri i doktorot mislese deka porano ke se porodam.user posted image

и јас бев како тебе нетрпелива... ама user posted image излезе 5 дена после термин... така да не му ја брзај многу, кога тоа ќе сака ќе си излезе.

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 1151
9.1.2010 22:42:16   
Maria
Znam deka mnogu mu ja mislam,no stvarno,NEMOZAM.Postojano me drmaat lazni kontrakcii,bese samo stomakot,sega se pojavuvaat vo stomakot i polovinata.user posted image Znam deka ne se vistinskite,no...Stomakot mi e mnogu nanaprd(sto ne bese slucaj vo prvata bremenost),a i bebcevo e pogolemko i mnogu mi tezi.user posted image Izvinete sto ve zamaram,no vie ste mi najgolema podrska.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 1152
9.1.2010 23:52:55   
ripce
има ли некој за дружење? или да одам на спиење, и така Лоратидинов ептен ме тера на спиење... ама приоритет ме дружењето со вас, а и ми недостигавте додека бев отсутнаuser posted image

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 1153
10.1.2010 11:12:16   
mother 29
ај отидов јас ..не е интересно самаuser posted image  user posted image    user posted image  

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 1154
10.1.2010 12:45:37   
Enika
Ту ма мотхер29...мн брзо се откажувашuser posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1155
10.1.2010 23:19:27   
mother 29
abe luge,dajte neso?!tapa e!koj ima neka se prijavi

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1156
10.1.2010 23:23:04   
pacuvce
Jas sum tuka i samo bleam vo user posted image i si vikam tapa e,da si legnam...Ajde mother29,davaj nesto vo kafe barot...

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 1157
10.1.2010 23:25:53   
mother 29
lelle pak li jadenje ,,,aman veke aj ednas neka pominat praznicive...se poduv od jadenje i pienjeuser posted image

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 10.1.2010 23:26:09 >

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1158
10.1.2010 23:31:47   
Еца
леле не ме оставајте сега кога седнавuser posted image цел ден само ќе читнам не можам да ве дружам дајте барем 5 минути подружете ме па откачете меuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 1159
10.1.2010 23:33:19   
pacuvce
Eca jas mora da bidam budna do 01 casot za da mu dadam na Bojan sirup,taka da jas sum tuka...
A u meguvreme ja gledam Seherezad na Youtube,ama nisto ne razbiram...

< Поракaта ја уредил pacuvce -- 10.1.2010 23:35:11 >

Love is in the air

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1160
10.1.2010 23:35:45   
mother 29
goodbye my dearssss
otidov da spijamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1161
10.1.2010 23:37:08   
pacuvce
Koj si e na rabota,ke odi da si spie...Nie drugite ke gubime vreme...Dobra nok,mother29...I utre,sreken raboten den...

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 1162
10.1.2010 23:39:13   
Еца
user posted image Шеќерка,user posted image А уште се со сируп? Инаку добар е Бојан? Пацувче тзи спомена дека инхалаторот сте го земале од Алпи фарм, во близина си тука некаде, јас во кулата на Мега па си викам да не сме се сретнале на Детска, ако ве видам обавезно ќе ве познаам.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1163
10.1.2010 23:45:02   
pacuvce
Mozebi i sme se sretnale...Nie sme kaj policijata...Ke se srekavame poveke letoska koga ke gi setame nasive pilci...Dotogas ke porasnat,pa ke mozeme slobodno da se setame...Inaku so sirupot sme do utre sabajle vo 9 casot,bidejki dr.Mitka rece da go pieme tocno 7 dena...A inaku podobri sme,ama zatvoreni doma,pa zatoa ovie denovi sum vo faza na user posted image ...Veke ke puknam...

Love is in the air

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1164
10.1.2010 23:50:42   
Еца
а зошто затворени Пацувче, напротив иако пие сируп 10 минути би требало да го изнесуваш многу подобро е, јас кога лежевме во Козле со Мартина со една др.многу ни одеше муабетот и во соба со мене имаше една мајка со дете од 1 година, и си правиме ние муабет со др. кога мајкаат кажува дека детето ретко го носи надвор од страв да не се прелади, а др.на тоа рече дека токму поради тоа децата почесто се преладуват, па вика дури и кога се болни обавезно да се носи на прошетка, така побрзо закрепнуваат.

< Поракaта ја уредил Еца -- 10.1.2010 23:51:02 >

Непосредна врска до пораките: 1165
10.1.2010 23:51:57   
STRUMFETA
I jas ve druzam.Samo nikako da vi pisam nesto,se brkame so Filip niz dnevna.Aman i jas go cekam 01h.Da mu dojde sonceto i na spienje,zosto xronicno nenaspana sumuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1166
10.1.2010 23:53:27   
pacuvce
Ma ne znam veke sto e pametno...Mozebi si vo pravo...Sega ovaa nastinka go prefati od Andrej...Znaci ne e pravilo deka ako sedi doma,ke bide zdravo...Ama ajde si vikam da ne si ja baram beljata so borince...Na 21 treba da primame vakcina,na 26 sme na ortoped i se se plasam da ne dojde do nekoi odlozuvanja...

Draga Strumfeta,mnogu docna zaspivate...Alal da ti e kako izdrzuvas...Bojan ovie dva dena e nesto razdrazliv pa mene veke pocna da me faka nervoza...A kamo li sekoj den da e taka...

< Поракaта ја уредил pacuvce -- 10.1.2010 23:55:47 >

Love is in the air

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1167
10.1.2010 23:55:10   
Еца
ајде штрумфета, ти мене ме зезаш, хронично ненаспана си? А чекај мила и второ кога ќе дојде, тек тогаш ќе бидеш наспанаuser posted image Еве Мила сега заспа, за некое време ќе сака да цица, па Мартина ќе стане да мочка, па таман сум заспала Мила пак да цица, па таман сум задремала еве ја Мартина сака водичка и пак доаѓа Мила на ред и оп 7.30 време е да ја носам Мартина во градинкаuser posted image Спиење, мераци, ама кога се деца во прашање ништо не ни е тешко, колку може една мајка да издржи, ретко кој друг можеuser posted image

(Одговор на членот STRUMFETA)
Непосредна врска до пораките: 1168
11.1.2010 0:04:01   
nana
Здраво ноќни птици user posted image  конечно да ве подружам се само на брзинка ве читам никако да пишам.
Заспаа моите три мажиња па и јас да се релаксирам малку.

God helps those who help themselves

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1169
11.1.2010 0:06:57   
STRUMFETA
Se tesam,si velam belki nema se da e taka eve sega pravi 8 meseci, drugiot 9 pa pogolem ke bide ke fati nekoj podobar red.Ama samo pusta zelba,Postojano taka si velam i ke dojde i ke pomine mesecot a toj se pogolemo i pozivo dzverce stanuva.

Lele Eca nemoj da gi kratis kriljata na moite fantazii,molim te.Navistina, sto se edna majka moze da izdrzi,tesko nekoj drug,no mislam se e vo nasmevkata,pogledot.Abe stom ti se nasmee ke te stopi pa zaboravas i na zamorot i sonot i na se sto te maci.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1170
11.1.2010 0:10:31   
nana
Навистина овие слатки маки (но  сепак маки) може само мајката да ги издржи, па затоа секој дур е жив мајка бара user posted image

Непосредна врска до пораките: 1171
11.1.2010 0:13:40   
pacuvce
Se e toa vo red,ama nekogas bateriite ti se bas pri kraj...I izgledame vaka...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот nana)
Непосредна врска до пораките: 1172
11.1.2010 0:14:58   
STRUMFETA
e bas takauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1173
11.1.2010 0:18:57   
Еца
епа изгледаме и вака user posted image и вака user posted image ама кога ќе ни подарат насмевка е тогаш признајте си срцето од среќа ќе ви излетаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1174
11.1.2010 0:19:07   
nana
user posted image  user posted image  user posted image  баш сме такви пацувче. Јас кога ќе се најдам во таква ситуација веднаш барам начин да си пружам некоја работа за лично задоволство (фризер, шопинг....било што само да ми праи ќеиф) и така се освежувам полнам батерии и продолжувам....

Непосредна врска до пораките: 1175
Страница:   <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?