Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Да посакаме некому нешто... 19.11.2009 13:14:01
Enika
nemam nisto posebno za denes da posakam na nikoj..ke iam o sreda... ama eve ke si posakam dobar razgovor vo sistina poso pak mi se pojavi HPV na testot...niso strashno izglea mi e namalen imunitetot...ama ete malku me navrati na site tie deshacki pred dve godini i se zacudiv kolku treba da padne imunitet a da se pojavi HPV aktivno i taka
RE: Да посакаме некому нешто... 19.11.2009 23:49:52
Bogdancanka
еве ова порака ја добив пред некои 10 мин од моја пријателка;Ovog jutra kad je bog otvorio vrata raja,video me upitao;dete moje sta je tvoja najveca zelja?Odgovorim mu;Boze cuvaj osobu kojoj ovu saljem,njenu porodicu i prijateli.Oni to zasluzuju i ja ih jako volim.......LEPO JE ZNATI DA IMAS PRIJATELJA.За сите вас мили мои
RE: Да посакаме некому нешто... 21.12.2009 12:35:17
Еца
И посакувам на една моја драга особа денес се да помине во најдобар ред и после ова да не се грижи толку многу. Се ќе биде добро зајче бело, само верувај во тоа. Те чекам да ми се јавиш до вечер
RE: Да посакаме некому нешто... 24.12.2009 8:49:04
mami
Те сакам најмило мое..ми недостигаш..знам дека во последно време некако се одалечивме, но ќе се смени тоа, мора..зошто јас и ти- неможеме еден без друг..те сакам