Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 19.1.2010 14:06:02
Enika
Доста збориш напорна си Еленооооооо ...ли кога знам дека напнувам и мрчам за нешо и вика у себе да прекинам и дека не е у реду ама ете некад е посилно од мене
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 19.1.2010 14:08:42
Bitolcanka
И јас исто, Еника - маана ми е што многу зборувам, пишувам, долго, опширно (и in live и на тел. и на нет) - не знам да скратам Што да правиме, такви сме Дечковците не сакаат и такви
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 19.1.2010 14:13:31
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
само полека и смирено, се ќе се нареди како што треба
Мами наредено си е...ама ете некад ми доага да мрчнувам ...за се и сечто не само на дечко ми д асе разбреме...он мора да ме трпи посебно у ПМС кога сум
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 26.1.2010 15:53:36
vezilka RR
Сега во моментов си викам: еееееј жено, смири се, сталожи се, не се дрецај на се и сешто..сега во овие моменти ти треба да си најсмирена..ах, дали ќе успеам..не зависи се од мене....