Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 15.12.2009 22:12:51
Bogdancanka
за мене секој е сешто може да биде криво еве најчесто и мојот компјутер е крив за моите нервози а нормално јас сама го рабркувам али он е крив не сум јас а и мм многу често од е крив јас нееее се јас не сум
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 15.12.2009 22:36:37
STRUMFETA
Nervozata obicnao sama si ja sozdavam zatoa sto sum sitnicar i sakam se sto ke zapocnam da go zavrsam tokmu kako sum zamislila, i nikako poinaku. Se nerviram koga nisto na mi odi od raka,koga imam eden od onie denovi koga stanuvam na leva noga, koga sin mi place,mm izveduva i probuva da me vrti,a voopsto na e vest vo lazenjeto
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 15.12.2009 23:13:00
Еца
сама сум крива за се и тогаш најмногу ме нервира несредено и оставам се живо и се фаќам за чистење и додека не дојде момент да зафали малку да ми се слоши, јас не седнувам
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 27.12.2009 12:01:11
Боцко
прво и основно гледам да не се изнервирам. ако веќе се изнервирам тогаш гледам што побргу да ми помине. ако треба да барам кривци тргнувам од себе. ако треба да одам понатаму, продолжувам со жм за работа исто - прво кај себе барам грешка па одам на следниот... но гледам се да се разреши креативно и практично. што било-било, да не се вртиме назад, туку да го поправиме и одиме напред...
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 27.12.2009 12:30:39
Bitolcanka
Прво силно сум гневна, докажувам, објаснувам, па кога не сум добро сфатена знам да викам - тешко тој што е тогаш во моја близина (тој со кој сум дебатирала, ако не ме поддржи во ставот/мислењето) Тоа е најчесто партнерот - my boyfriend На крајот му се извинувам на тој што ме изнервирал иако ретко грешам и се инаетам без потреба, основа и факти, велејќи дека јас сум виновна. За истурање, се истурам на тој што е најблиску до мене, макар што често и по телефон знам да го најдам кривецот и да го отерам у.п.м. - со малку поблаги зборови Кога ќе згрешам или навредам некого (најчесто тоа го правам несвесно) за кратко време сфаќам што сум рекла/направила, се чувствувам неубаво и во првиот момент се извинувам. Знам да простам, да се извинам и да преминам преку многу работи, само додека е во рамките на дозволеното. Ако се надмине црвената граница - што побрзо подалеку од мене
RE: Кога сте нервозни кој е крив? 29.1.2010 16:27:47
Bogdancanka
незнам станав со ужасна главоболка се напив апче ми помина,сега пак ме боли и нешто нерва ме фака и сите ми се криви катастрофа.......мора да излезам да ме издува ветерот може и нервозата ќе ми ја дувне........
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.