Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Рингераја" 3.2.2010 9:58:13
jovanka
HAPPY BIRTHDAY I SAMO SO LESNO DA JA PREBRODITE OPERACIJATA
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Кафе бар "Рингераја" 3.2.2010 10:51:34
Adrijana
ajde koj e zaspan kako mene, neka poveli na kafe i na moite omileni kolaci.
RE: Кафе бар "Рингераја" 3.2.2010 10:53:40
ripce
Како ме погоди Адријана Само што станавме, не сум уште расонета, таман ќе ми дојде, само што колачите не можам да ги видам
_____________________________ "Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
RE: Кафе бар "Рингераја" 4.2.2010 13:38:10
mother 29
кој е за чајче и кроасанче?
(Одговор на членот ripce )
RE: Кафе бар "Рингераја" 4.2.2010 13:41:23
arh_diz
mother29 cajce moze a kroasanceto neka ostane za tebe
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Рингераја" 4.2.2010 18:16:00
nadica
ајде сите кои сте тука повелете на кафе
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Рингераја" 4.2.2010 18:17:24
Палешка РР
Фала, фала Надица, ваква посластица не одбивам
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Рингераја" 4.2.2010 18:22:39
nadica
па да се почестиме и ние кои сме по дома
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 9:37:03
Adrijana
povelete koj e za dorucek, za kafence i cajce
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 9:39:33
Anushka
МММММ, Адријанче, полн погодок! А после во шопинг... да се потрошат калориите, не за друго.
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 9:50:22
profesorica
ммммм првата слика....леле ама ми се пријаде!!!
_____________________________ Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 10:18:58
ripce
Јас сум за чај... главата неколку дена ме боли, се чувствувам како да ќе се разболам
_____________________________ "Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 12:28:25
Maca25
Јас сум за кафе, гооолемо кафе
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
(Одговор на членот ripce )
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 12:33:08
BILJANA_G
Moze i za mene kafence ne odbivam a za pojadokot go odbivam na dieta sum.
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 17:43:25
nadica
частам тиганици за малата на alex_mo повелете
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 17:44:47
Палешка РР
Леле колку си брза и ефикасна надица, алал да ти е. Ммммм, многу се убави, нека е здрава, жива и блага како нив
< Поракaта ја уредил Палешка -- 6.2.2010 17:45:01 >
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 17:47:22
nadica
абе домаќинка еве и по една жолта за да биде малата весела
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 17:48:21
Палешка РР
Ај наздравје
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 17:56:26
Еца
На здравје нека е, јас сум тука цело време ама имам многу работа на ком. во секој случај со вас сум
_____________________________ Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 18:28:39
arh_diz
На здравје
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 22:29:10
mother 29
ајде давајте чашите?!???????
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 22:31:13
tereza
za mlekoto,mmmmm kako bi mi doslo sega edna sholjicka cokoladnoooooo
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 22:34:33
nadica
леле и надица вика „маме меко кава“ сакам млеко од кравата
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 22:40:40
Bitolcanka
Млеко за големи и мали, кој не го сака? Млеко за добар сон, турско со млеко ... мммммммм
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Рингераја" 6.2.2010 22:44:21
mother 29
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica леле и надица вика „маме меко кава" сакам млеко од кравата ajde Nadica davaj i ti siseto da turi tetka Kate mleko i pravec na spienje hehhe gledaj, 11 ke te fati heheehhe
Анкета
Dali? Jana9 Dali gi nosite decata na nekoj od nasite detski festivalcinja? Da (
0% )
Ne (
33% )
Ponekogas (
67% )
Број на сите гласови: 3 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !