|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
19.2.2010 20:19:07   
Еца
а зарем никој не следи избор на песна за Евровизија? user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1701
19.2.2010 20:20:36   
ripce
Одамна се откажав од гледањето Евровизија

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1702
19.2.2010 20:28:32   
mis.
Замислете синоќа дури заборавив дека има евровизија.овие од ексклузив ме потсетија да гледам,ќе падне пак некоја глупост.

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 1703
19.2.2010 20:31:33   
nadica
eeeeeeeeeeee добро што ме потсетивте ќе пуштам сега ако ми дозволи мм тој гледа троја на а1 user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1704
19.2.2010 20:49:16   
Bitolcanka
Здраво женски. И' праќав смс од тука на идната золва за роденденот, па гледам што се случува на нашата РР user posted image Дознав дека вечерва е изборот за Евровизија. Го пуштив ТВ, ќе слушам и гледам одвреме навреме. Дење бев излезена, вечерва ќе бидам дома. Како сте вие оваа вечер? Што има старо-ново? user posted image Кај мене најново е што се деактивирав на фб user posted image  user posted image  user posted image  

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1705
19.2.2010 20:49:18   
Еца
ДОБРО јас и онака играм со Мартина и Мила па ќе го следам изборотuser posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1706
19.2.2010 20:55:28   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Здраво женски. И' праќав смс од тука на идната золва за роденденот, па гледам што се случува на нашата РР user posted image Дознав дека вечерва е изборот за Евровизија. Го пуштив ТВ, ќе слушам и гледам одвреме навреме. Дење бев излезена, вечерва ќе бидам дома. Како сте вие оваа вечер? Што има старо-ново? user posted image Кај мене најново е што се деактивирав на фб user posted image  user posted image  user posted image  

Здраво Битолчанка... да, прочитав пред еден ден дека си се деактивирала на фб, и да знаеше ме стави во мисла дали и јас да се деактивирамuser posted image
by the way мислам дека те додадов на skype. провери си user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1707
19.2.2010 21:05:00   
Bitolcanka
Да рипче, во средата се исклучив од фб, а сега пак се деактивирав. Да ти кажам искрено, не за друго-многу пријатели ми се на фб и за значајни работи (некои состаноци од здруженија, организации и сл.) добивав таму. Вака нема да можат да ме најдат. Им пишав да ме известуваат по mail, но не се навикнати сите така, а и не е 1... Најмногу заради тоа. Сега, си велам дека помалку ќе бидам на фб, ќе постојам, но нема да сум активна како досега (премногу бев), ќе успевам да се контролирам. Инаку на skype видов дека ме додаде 1 РР-ка вчера, но не знаев дека си ти. Сега ќе знам user posted image Ќе се дружиме user posted image  

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1708
19.2.2010 21:10:55   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

Замислете синоќа дури заборавив дека има евровизија.овие од ексклузив ме потсетија да гледам,ќе падне пак некоја глупост.

Е гледавте ексклузив што се изнакажаа за Евровизијаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 1709
19.2.2010 21:22:47   
mami
Болна сумuser posted image user posted image user posted image дај кажувајте како да се одзатам..носот ми е сопрен скрос..грло ме боли..става капки, ставав Аква марис- ништо...Кај најдов сега да се разболувам аманuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1710
19.2.2010 21:24:51   
ripce
Леле мами и јас сум истата... не сакам да пијам одма апчиња па си земав ФЕРВЕКС. Еве баш сега пијам.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1711
19.2.2010 21:25:58   
BILJANA_G
Mami sekot e vo Ferveks,pij isto taka mnogu tecnosti prirodni sokovi,caevi,isto taka pij i propolis kapki i se ke bide ok.Te posakuvam pobrzo da ozdravis.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1712
19.2.2010 21:27:18   
BILJANA_G
Ups mislev lekot.I tebe Ripce ti posakuvam pobrzo ozdravuvanje.

(Одговор на членот BILJANA_G)
Непосредна врска до пораките: 1713
19.2.2010 21:32:52   
Еца
Еве ја и Мартина кашла, се жали на главчето, се плашам вечер да не ми крене температураuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1714
19.2.2010 21:36:46   
Bitolcanka
Да, пијте го прашакот FERVEX за секрет од носот, многу помага. Има и едно стикче со мирис на ментол - за ставање во носот, се користи и кога е затнат носот и кога не е (се купува од аптека). Пијте течности и C-витамин (лимон, портокал, мандарина), салеп, какао (топли напитоци) и задолжително таблети - парацетамол или вибрамицин. Мене без таблети никако не ми поминува настинка. Кога настинувам, многу настинувам и долго ме држи настинката. Ќе помине, само трпеливо и повеќе внимавајте отсега - повеќе облека на себе, помалку газирани пијалоци.

Непосредна врска до пораките: 1715
19.2.2010 21:37:57   
BILJANA_G
Eca tecnosti tecnosti i samo tecnosti dodeka e skoro i brzo ke pomine.Gledaj ako saka da pie limon forsiraj poveke da bide so limon.Ako e mnogu kiselo moze med da stavis. Kolkava bese Martina? Ako e golemka moze i nejze propolis. Topli guski  user posted image user posted image user posted image za malata Martina.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1716
19.2.2010 21:40:54   
Еца
Мартина има 4 години и 4 месеци, лимон ќе и дадам, мед не јаде, чај ептен со молење, ама сега и цедев портокал пиеше и киви  и јаболко одам да и дадам да јадеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1717
19.2.2010 21:43:18   
BILJANA_G
Eca zarem ke go oseti medot vo sokceto? A za propolis zarem ne e dovolno golema da i dades na sekerce jas na Angela i davam a taa e 2 god.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1718
19.2.2010 22:03:43   
BEBICA
Zdravooo!!!Kako ste?Ja eve malku sreduvav po doma a pred toa ja uspav kerka mi pa sega malku sednav.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Непосредна врска до пораките: 1719
19.2.2010 22:10:23   
BILJANA_G
Bebice zdravo,ti se si stedi jas sega ke privrsuvam ,eve se uspa i moeto zlatce pa ke odam da ja stavam vo krevetceto.

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1720
19.2.2010 22:16:36   
bebi
Еве и ние сега се избањавме, малиот со татко му гледаат цртан пред спиење а јас малку да здивнам.
Инаку, Бебице мислам јас и ти се знаеме. Во Карпош живееше?

Непосредна врска до пораките: 1721
19.2.2010 22:26:02   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebi

Еве и ние сега се избањавме, малиот со татко му гледаат цртан пред спиење а јас малку да здивнам.
Инаку, Бебице мислам јас и ти се знаеме. Во Карпош живееше?

Da vo Karpos 4.A ti?I od kade se znaeme?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот bebi)
Непосредна врска до пораките: 1722
19.2.2010 22:27:00   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILJANA_G

Bebice zdravo,ti se si stedi jas sega ke privrsuvam ,eve se uspa i moeto zlatce pa ke odam da ja stavam vo krevetceto.

Kuti Biljana dodeka sredam za golemovo moe bebe mmuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa uste me zeza sum go razmlazila ja.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1723
19.2.2010 22:28:06   
bebi
Da Bebice i jas sum isto,  od crvenata kula do tebe......
Ke ti pisam

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1724
19.2.2010 22:31:20   
bebi
Me vika maliot za spienje, vristi................user posted image user posted image user posted image podocna ke pisam ..cao

(Одговор на членот bebi)
Непосредна врска до пораките: 1725
Страница:   <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?