Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 3.2.2010 21:40:11
ananikol
Eve dodeka si citkam nesto na rr,mm i sin mi gi slusam kako se dogovaraat da stavat nekoj virus vo kompjuterov za da go odmorele,ke pocnel da cadel ne sum se mrdala od nego...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 3.2.2010 21:42:42
pacuvce
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol
kompjuterov za da go odmorele,ke pocnel da cadel ne sum se mrdala od nego...
Мм бидејќи овие денови е на одмор,просто не може да ми се изначуди колку сум навлечена на РР,па само ме прашува-Што толку многу муабетите таму?Што ќе правиш ти кога ќе тргнеш на работа?
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 21.2.2010 16:25:01
Bitolcanka
рипче, така. Само амбициозно, борбено до посакуваната цел Штом си сигурна во себе не запирај, успехот сам ќе си дојде. Јас тука со вас на РР, слушајќи музика и мислејќи како најпаметно да го искористам преостанатиот дел од денот.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 21.2.2010 16:40:29
Bitolcanka
А вистина, 6 е мала оценка посебно за јазикот што ни' е втор по важност. Имав колешки/колеги кои преполагаа испит ако имаа 9 - за 10 Даниела треба да се практикуваат вежби секојдневно. И јас од пред 2 дена почнав да си правам 2 пати дневно, и сабајле и навечер стомачни и некои други вежби и заспивам како дете после игра