|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  69 70 [71] 72 73   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
22.2.2010 23:17:46   
Cacko
eve me mene pak,sea ke si se vari,jas ke si mirisam,ke si smrznuvam na promajauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1751
22.2.2010 23:57:50   
denicka
a sto corba pravis? a sto da pravam ne e do mene, a me vidat begaat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 1752
22.2.2010 23:58:43   
Cacko
mojata,gadnata,na dieta sum ako ne si vo tek,pa jadam pomii ama ima efektuser posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 1753
23.2.2010 0:01:57   
denicka
iiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ne fala user posted image aj ti dojdi kaj mene na rabota da vidis so e dieta. burece, banicki kiflickiiiii............... hhahahhahhahaha samo ligi ti pravam a? ama sum llosaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1754
23.2.2010 0:02:01   
lidijas
Kolku si vo minus Cacko?

Непосредна врска до пораките: 1755
23.2.2010 0:07:26   
Cacko
aaa,ne sum od tie strvnite,epeten sum princip koga drzam dieta.Tatko mi vika da si vakva i koga ne si na dieta dobro ke euser posted image inace vo minus sum 10 tina kila,od pocetok poise siminjav sea pomalce ali ne se otkazuvam,do maj so pauzi(taka si pravam red dieta red pauza,normalno od nekolku dena)sum si resena da ne prekinuvam

(Одговор на членот lidijas)
Непосредна врска до пораките: 1756
23.2.2010 0:09:31   
denicka
moram da te vidam . imas li staeno tuka slika? ja NE mozam da drzam nikakvi dieti. za mene dieta e koga ke me boli zab pa da ne mozam da jadam. a za na zabar sum korkac pa sea ti izracunajuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1757
23.2.2010 0:14:09   
Cacko
ima sliki od pred i potoauser posted image user posted image user posted image
ima u albumi,ima kaj sliki od vasi decinja,kaj sliki od vas....

Непосредна врска до пораките: 1758
23.2.2010 0:17:21   
Cacko
user posted image
eve me ljuca debeljuca u januari

Непосредна врска до пораките: 1759
23.2.2010 0:20:13   
denicka
ako od ova treba da simnes pa neznam na sto ke licis. pa super si vaka. mislam mene bas ne si mi debela. naj iskreno odlicno izgledas. ODLICNO, pa makar i so jaknata user posted image

Непосредна врска до пораките: 1760
23.2.2010 0:26:37   
Cacko
znaci ovde na slikata imam okolu 100tina kguser posted image user posted image user posted image toa ne ti e debelo,baska na moite 181 cm deluvam ko sifonjeruser posted image idealna tezina mi e okolu 75 kg do kaj 80kg

Непосредна врска до пораките: 1761
23.2.2010 1:47:18   
Frogy
Цацко јас мислам дека не си дебела,сепак имаш висина,не се приметува дебелинатаuser posted image За разлика јас па сум и дебелка и нискичка,кај мене ептен се забележуваuser posted image Тоа е да сме здрави и живи.Поззuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1762
23.2.2010 16:19:22   
Enika
Освен јас и Бебица има ли некој друг?user posted image

(Одговор на членот Frogy)
Непосредна врска до пораките: 1763
23.2.2010 16:41:07   
Еца
Еве јас да видам како сте, јас сум како дух, цела ноќ над Мила со температура е, кашла, Мартина исто, Мила за неполн ден спушти на гради, има бронхит, прима јака терапија та да не не задржат во Козле, лудницаааа, ми се плаче не знаете какоuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1764
23.2.2010 16:42:29   
pacuvce
Аман бе Еца,како толку брзо...Прочитав дека пиете Панцеф...Ајде од него ќе и биде подобро за кратко време...Тој е јак сируп,ама дава резултати за кратко време...

Love is in the air

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1765
23.2.2010 16:43:43   
Bile
Aman Eca user posted image  kako nastinavte tolku ili virusno e????????
bas se iznervirav i bas mi e zal

Gorana i Stefani

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1766
23.2.2010 16:48:02   
marinka80
mamicki pomagajte mi treba ime za agencija za nedviznosti ajde predlozi ve molam

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 1767
23.2.2010 16:53:35   
mother 29
море и Марко ми накашлува нешто од сабајле.....ајде да си одиме и ние кај матичната.страв ме фати

поззззззз и гушки за Мила,Мартина и Зоран ...... поскоро да оздравеат

(Одговор на членот marinka80)
Непосредна врска до пораките: 1768
23.2.2010 17:00:04   
mother 29
мис те видов дека си тука?
а баш си мислев да те прашам за bisolvonot.........ми се чини ти еднаш напиша ккао помогнале на твоите кај кашлица?!ај да не барам по постови.ако видеш одговори ми,pleaseuser posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1769
23.2.2010 17:01:48   
mis.
Еца една пријателка нејзиното дете постојано шлајмот му се спушташе долу за само еден ден кашлање.Кога почна да му дава бисолвон шлајмот никогаш повеќе не му се спушти,многу и помогна.И сега кога ќе види дека детецето ќе почне да закашлува ќе направи инхалација со него или чисти капки шјалмот го вади и не му се спушта.Пробај навистина помага.Ајде па да ни оздрават куклите што поскоро.

Непосредна врска до пораките: 1770
23.2.2010 17:01:55   
ripce
ние користевме мотхер29.
помагаат за полесно вадење на секретот.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 1771
23.2.2010 17:03:11   
mis.
леле ние во исто време user posted image телепатија

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 1772
23.2.2010 17:05:07   
Еца
Вирус е, прво Мартина беше со температура од петокот ноќта, саботата почна да кашла и кашла многу, но во Козле ми рекоа бидејќи е голема организмот сам се бори и кај неа нема да дојде до спуштање, ама кај Мила друга приказнаuser posted image Ех некогаш е добро човек да се испаничи, ако не ја однесовме вчера, денес ќе бевме сместени во Козлеuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 1773
23.2.2010 17:06:03   
mother 29
ми закашлува по малку,инаку ништо не му е пу,пу....знам јас за бисолвонот,го имам во фрижидер......и се двоумам дали да му дадам додека е порано,во рана фаза кашлицата,да не го носам на лекар,одма ке не испратат со антибиотик

хехех изгледа со мис на исто сме помислиле?а мис?

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 1774
23.2.2010 17:06:16   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

мис те видов дека си тука?
а баш си мислев да те прашам за bisolvonot.........ми се чини ти еднаш напиша ккао помогнале на твоите кај кашлица?!ај да не барам по постови.ако видеш одговори ми,pleaseuser posted image

Што е ова?Сируп,капки?Дека гледам и за инхалации се користи?И треба ли рецепт за ова?

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 1775
Страница:   <<   < Претходна страница  69 70 [71] 72 73   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  69 70 [71] 72 73   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?