|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
5.3.2010 2:46:24   
S*B*
can bebe се турски

СМЕЕЊЕТО Е ПОЛОВИНА ЗДРАВЈЕ!!!Да се смееме за подолго да живееме!!!

(Одговор на членот Annabel)
Непосредна врска до пораките: 201
5.3.2010 2:49:37   
S*B*
ние од почеток користевме can bebe беа добри1 и 2 ама кога зедовме 3 веќе почнаа да прокиснуваат и сега сме на pampers.

СМЕЕЊЕТО Е ПОЛОВИНА ЗДРАВЈЕ!!!Да се смееме за подолго да живееме!!!

(Одговор на членот S*B*)
Непосредна врска до пораките: 202
5.3.2010 8:32:15   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Кан бебе?- Не фала...поужасно нешто немам видено...целиот памук се собира, ужасно мириса...Искористивме само 2 и со другите ене Лука си игра...Златно Бекутанче не го менувам веќе за ништо

Lelee stvarno ne se ok. Ne ni propustija,  mnogu se mekicki, ama toa pamukot stvarno se preavi kako topki, a i mokro drzat, a i od vcera na desnoto preponce, pomegu svivkite i se pojavija sitni bruncinja, grupirani vo grupa, i mnogu e crveno i nababrenouser posted image sega ne znam sto da i stavam, i staviv sinoka zastitna krema so cink oksid, ama ic ne e ni splanato.So bekutan ni se nema ova sluceno do sega, izgleda e si proddolzime so niv.

Ете знаев дека e од Кан Бебе... свекор ми и свекрва ми купиле додека бевме во болница, и му ставам веќе неколку дена, кога вчера забележав исто како што кажува Адријана, црвенило на левата страна, препоните накај газето... како нема да има кога воопшто не апсорбираат сета урина е врз него кога ќе го соблечам, а за пропуштање да не зборам, секојден пуштам машина со негови алишта... и што така се штедиuser posted image повеќе пари за прашок и омекнувач, и струја ќе дадеме....

Јас пробав со Mustela barier cream, против пеленски осип, помогна ама синоќа го измив и го намачкав со Флогоцид, сабајле го пресоблекував, доста беше намалено.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 203
5.3.2010 9:17:24   
mis.
Дома имам заостанато кан бебе пелена од големиот син неискористена и кога ја споредив со кан бебе што денес се продава има голема разлика во квалитетот.Овие денешниве се катастрофа тенки и воопшто не упиваат

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 204
5.3.2010 9:55:19   
melody
Can bebe vo Turcija barem od lugevo tuka sto gledam se mnogu retko koristeni,a gi reklamiraat na televiziive.Poradi niskata cena da se izlazes da gi kupis megutoa koga sakav maz mi me spreci ne bila voopsto dobri.Nie koristime Molfix koi se stvarno dobri meki se, upivaat i osven na pocetokot koga se rodi sto i se pojavi ednas ili dvapati crvenilo na gazeto(normalno pri temperatura od 50 stepeni)cela esen i zima ni se nema sluceno toa.Duri i koga ke ja ostavam podolgo vreme so eden daipers i koga ke  ja pipnam  taa e suva, a daipersot tezok od mockite.
Vo momentov koristime Huggies(maz mi na promocija bileuser posted image )i ne sum zadovolna,ne se tolku meki i ne upivaat kako  Molfix i koga ja ostavam preku nok so eden daipers gazeto ne i e suvo.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 205
5.3.2010 9:59:01   
Annabel
Melody, а каде ги има тие пелени Молфикс, и како се со цени?

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 206
5.3.2010 10:05:31   
melody
Vo Turcija mislam deka e se turski, a cenata na broj 4 nie koristime e 22 liri okolu 11 evra i toa 82 parcinja plus 2 paketcinja  Molfix vlazni maramici.

Непосредна врска до пораките: 207
5.3.2010 10:15:27   
Annabel
Кој знае дали ги носат во Македонија?

Исто мислам дека кај нас сите пелени се најскапи...

Кога дојде братучедка ми од Англија се чудеше зошто Памперс Џамбо коштаат 20 еур, а кај нив ги купува скоро за половина цена.

< Поракaта ја уредил Annabel -- 5.3.2010 10:25:24 >

Непосредна врска до пораките: 208
5.3.2010 16:57:56   
ripce
Сега само што бев до Кам си земав Памперс 5 и не мислам веќе да правам експерименти на мојот син со пелените... а за пеленскиот осип од Кан Бебе да не ви кажувам, жал ми е за детето, му го измивам газето и препоните и го мачкам 2-3 пати со Флогоцид, а во меѓувреме со јекодерм.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 209
6.3.2010 0:38:13   
nadica
Сега само што бев до Кам си земав Памперс 5

зошто земаш 5 колку кг е зоки мислам дека и 4 ќе ти завршат работа памперсот имаат растегливи ленти па ќе немаш проблем

инаку жал ми е што се исфрлал знам како поминувате user posted image user posted image user posted image сме го минале истото

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 210
7.3.2010 18:46:46   
MamaOhrid
Мамички, да ве прашам нешто. Ако вашето бебе тежи 8 кг кој број памперс користите 4 или 4+

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 211
7.3.2010 18:48:20   
MamaOhrid
Дали сте позадоволни од 4 или 4+ од памперс

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 212
7.3.2010 18:48:37   
melody
Koristi 4,drugive i bea golemi na kerka mi.

Непосредна врска до пораките: 213
7.3.2010 18:50:48   
MamaOhrid
ама и мене некако така ми се чини. 4+ син ми ги мочка и надвор од памперсот. А намерно зедов 4+ ми се чинеше дека 4 го стегаат

Непосредна врска до пораките: 214
7.3.2010 18:51:50   
MamaOhrid
Melody, колку тежи ќерка ти?

Непосредна врска до пораките: 215
7.3.2010 22:06:32   
ripce

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

зошто земаш 5 колку кг е зоки мислам дека и 4 ќе ти завршат работа памперсот имаат растегливи ленти па ќе немаш проблем

инаку жал ми е што се исфрлал знам како поминувате user posted image user posted image user posted image сме го минале истото

Надице баш гледав дали да земам 4ка или 5ка...
4ка е од 7кг
5ка е од 11кг
и пошто има 11кг поприфатлива ми беше 5ката, а и баш му одговараат, мислам дека ако земев 4ка ќе беа тесни.
Инаку осипот ни помина... често подмивање, 2-3 пати во денот Флогоцид, измеѓу Јекодерм и обавезно Памперс... ако беше на други пелени којзнае уште колку време ќе се влечевме со осипот.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 216
7.3.2010 22:26:44   
jovanka
i nie sme 11 kg no podobri se 4+ nego 5 se mnogu pogolemi sega sto mi ostanaa 5 gi koristam samo navecer.4 se mnogu mali za nivnata kilaza.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 217
7.3.2010 22:37:22   
mis.
Стефан има 11 кг и користам виолета 4 од 7до 18 кг.Супер ми се.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 218
7.3.2010 22:49:48   
karla
E mis i nie sakavme da premineme na violeta, pa bi sakala da go slusnam tvoeto iskustvo. Sega za sega sme na papmers ama ne izgorea vekje, so mm se smeeme deka vaka ako prodozime akcioneri vo papmers ke stanemeuser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 219
7.3.2010 22:55:40   
mis.
јас сум презадоволна од виолета.некаде погоре пишував многу ни одговараат немаме ниту еднаш потонето во нив и може цела ноќ да остане со еден памперс од 21h до 9 па и 10 наутро.Пробај екстра се.76 парчиња 850 ден во зегин.

(Одговор на членот karla)
Непосредна врска до пораките: 220
7.3.2010 22:55:47   
lidijas
Nema da ste edinstveni akcioneri, nie sobravme kup kebenca, ama ne planiram da gi menuvam pelenite.
Becutan i Can bebe se mnogu tvrdi i nemaat elasticni rabovi, a drugi i nemam videno.

Непосредна врска до пораките: 221
7.3.2010 23:00:31   
karla
Za becutan i can bebe ne ni pomisluam oti pogolem e brojot na onie sto se zalat od niv otkolku od onie koi se zadovolni. No za violetata imam slusnato povekje pozitivni mislenja i toa deka bile povisoki od papmers-ot i ne propustale. Najverojatno denovie ke kupam i ke probam so violeta pa ke vi go kazam i moeto iskustvo.

(Одговор на членот lidijas)
Непосредна врска до пораките: 222
7.3.2010 23:02:13   
lidijas
Aj probaj pa javi mi, inaku Pampersot stvarno se niski,toa im e edinstvena mana osven cenata sekako.

Непосредна врска до пораките: 223
7.3.2010 23:02:58   
mis.
виолета имаат и ластикце на половината и се еластични на стомачето што многу ми се допаѓа.

Непосредна врска до пораките: 224
7.3.2010 23:16:32   
nadica

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

Надице баш гледав дали да земам 4ка или 5ка...
4ка е од 7кг
5ка е од 11кг
и пошто има 11кг поприфатлива ми беше 5ката, а и баш му одговараат, мислам дека ако земев 4ка ќе беа тесни.
Инаку осипот ни помина... често подмивање, 2-3 пати во денот Флогоцид, измеѓу Јекодерм и обавезно Памперс... ако беше на други пелени којзнае уште колку време ќе се влечевме со осипот.

да мила 5 е од 11кг ама пак 4 е до 18кг пробај со помало пакување мислам дека ќе биде во ред
можеби бидејќи надица е девојче па не и се преполнува напред user posted image инаку надица е 12.700кг

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 225
Страница:   <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

sto sakas najmnogu kak zenata
daniel

ubavinata (35%)

umot (48%)

sarmot (16%)

Број на сите гласови: 31

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!