|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
3.3.2010 10:15:35   
mis.
мами од каде чизмите за мм ти?
Ние вчера бевме во Вигор и од понеделник имаат голем попуст купив 2 блузи за Стефан и 2 за мартин по 200 ден.Панталони 2 пара за Стефан по300 и 450 и едни за Мартин 400 ден.Кој е во можност нека отиде до таму.некој спомна дека имаат роба на окаиди таа што е со одмината  мода но јас не сретнав таква.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 326
3.3.2010 12:03:15   
mami
Мис каде се наоѓа Вигор?

А чизмите ги земавме од Мат стар, имаат продавница веднаш до зградата каде што работам. Ова им се изгледа останати модели па се по 1100 ден, а плус си зема и убави класични чевли за на работа за 1000 денари...џабе, а убави и квалитетни...

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 327
3.3.2010 12:08:42   
April
Имаш две продавници на Вигор
едната е во Порта Влае (накај Партизанска), а другата е во Т.Ц. Алуминка, до лептокарија

Вигор е user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 328
3.3.2010 12:09:20   
mis.
Мами вигор се наоѓа во тц Алуминка во карпош 3 до лептокарија.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 329
3.3.2010 12:11:39   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

некој спомна дека имаат роба на окаиди таа што е со одмината  мода но јас не сретнав таква.

знаат да имаат роба не само на окаиди, туку и други брендови, ние често купуваме од таму, супер цени и добар квалитет...еднаш купивме блузичка што во моментот ја имаше и во окаиди, со истата етикета и сл...само по дупло пониска цена, of course user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 330
3.3.2010 12:13:33   
mami
ооо па тоа ми е од работа така блиску...ке поминам секако да видам што имаат

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 331
3.3.2010 17:24:50   
melody
Jas dooooobar shoping napraviv dodeka bev vo Istanbul zosto vo Antalija sum bas onevozmozena da trosam pari sekoj den he he.
Znaci za mene dooolgo posakuvanite farmerki od Mango i edno teksas fustance od Koton plus ja smeniv bojata na kosata od crna na svetlo kafeava sto e izgor da otides na frizer.
Za maz mi bluza.
Za kerka mi kako i sekogas najveke, bodinja dve so kratki rakavcinja,2 para pizami,bodi so dolgi rakavi,2 bluzicki so dolgi rakavi,2 para dolen ves maicka i gakicki,trenerki,farmecinja,helanki i corapcinja od dedeuser posted image ,hulahopki,1 proletno dzemperce na zakopcuvanje so kapuljaca,ligavce.
Poklon za majka mi i sestra mi kosula,bluza,corapi,parfemi,a da ne racunam sto trosev vo marketi na sokovi,cipsovi i drugi gluposti kako i po nekoja kasicka za kerka mi
Koga se vrativ doma bez pari maz mi mi rece aj na zdravje neka ti euser posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 332
3.3.2010 17:28:44   
Adrijana
More nekako vo posledno vreme samo peleni kupuvameuser posted image

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 333
3.3.2010 17:30:02   
lilit
Една интересна играчка со коли  со стази знаци и што ли уште не како роденденски подарок за едно детенце кому му е вечерва роденден!

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 334
3.3.2010 17:52:32   
Sandric
Hehe i nie sme vecer na rodende, da ne sme na istiot :D
Vo koja igroteka ste :)

(Одговор на членот lilit)
Непосредна врска до пораките: 335
3.3.2010 18:02:16   
lilit
Vo Robin Hud 

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 336
3.3.2010 22:46:17   
pacuvce
Баш ништо...Цел ден денес го поминав во потрага по добар шушкавец за Андреј,дури и до Вигор во ТЦ АЛуминка отидов,ама ништо не ми фати око...А од продавничкава очекував повеќе,искрено...Не ме воодушеви нешто изборот...user posted image Утре пак ќе удрам едно шетање,па ќе видиме што ќе биде...

Love is in the air

(Одговор на членот lilit)
Непосредна врска до пораките: 337
3.3.2010 22:50:15   
April
Обично имаат супер избор, ама веќе е распродажба и знаеш како е...а никогаш не држеле шушкавци, јас сум редовен муштерија таму user posted image немам идеја каде би можела да најдеш шушкавец... 

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 338
3.3.2010 22:50:40   
jovanka
pocekaj uste nema proletna garderoba eve i jas cekam za paticinja ama nova roba posle deseti

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 339
3.3.2010 22:59:04   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

pocekaj uste nema proletna garderoba eve i jas cekam za paticinja ama nova roba posle deseti

Во право си...Секаде ми го кажаа истото...Чекаат нова роба,а тоа што е старото се се останати некои модели што не ми се допаѓаат или па мали броеви...Ама ме нервира времево...Пушти-фати е...Те топло,те ладно...Не ја сака веќе зимската јакна,а шушкавец-јакната од лани му е мала...

Love is in the air

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 340
3.3.2010 23:01:31   
jovanka
vremeto ni e vo prilog bidejki od zadutre zaladuvanje pa taka i nie narednata nedela so prvoto sonce vo potraga po obleka proletna za nasite soncinja

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 341
4.3.2010 8:06:37   
mami
Пацувче, шушкавец барај во Саломон секогаш имаат убави..може се малку посолени цените ама квалитетни се...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 342
4.3.2010 8:19:25   
pacuvce
Мислам дека влеговме во Саломон во ГТЦ и ни рекоа дека за толку мали нема ништо...user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 343
4.3.2010 8:26:18   
mami
Тоа е баш без врска..ај за Лука ние кога баравме да разберам дека е малечок ама андреј е веќе голем...ако налетам на нешто ке ти пишам веднаш

Непосредна врска до пораките: 344
4.3.2010 8:59:55   
caci20
A da ne ima vo Orka nesto takvo?

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

Непосредна врска до пораките: 345
4.3.2010 9:06:33   
mami
Вчера бевме до Вигор и Лука си доби една маичка и тренерчиња долни...фармерки не купувме бидејќи има и повеќе од доволно, она што ни е во минус се маичкитеuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 346
9.3.2010 11:02:38   
Палешка РР
Капчиња со стегач за Миа. Кога спие на едната страна го подвиткува увото, па да и го стегнам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 347
9.3.2010 11:04:40   
mami
Абе не ја учи со капчиња да спие..и на Лука му се виткаше така па сега нема ништо на увцето- дури сум го приметила дека и сега некогаш при спиење му се витка

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 348
9.3.2010 11:07:47   
Палешка РР
Ааа ми е страв мами...осетливи и се ушите, не смее ни вода да и влези, ни да и достуди.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 349
9.3.2010 21:24:09   
ananikol
Denes kupivme pantoloncinja i bluzicka za user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?