|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
12.3.2010 21:11:26   
mami
Леле ќе ги земеш ти? фала ти најмногу на свет, јас ке ти дадам пари во игротека...фала тиuser posted image

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 2101
12.3.2010 21:15:38   
Mamicka3
Немај гајле поздрав се гледаме утре

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 2102
12.3.2010 21:29:41   
mami
Абе кај сте сите...Заврши Шехерезад одамнаuser posted image user posted image

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 2103
12.3.2010 21:31:32   
pacuvce
Јас сум тука,ама немам сила да пишувам...Многу сум user posted image user posted image user posted image ...И само се ѕверам во мониторот...

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 2104
12.3.2010 21:36:53   
BEBICA
Zdravooomami eve ja sum tuka.Pacuvce zasto siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zlato...

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 2105
12.3.2010 21:39:03   
pacuvce
Утре не можам да одам на средбата...user posted image user posted image user posted image А толку се радував...И Андреј беше user posted image user posted image user posted image ...

Love is in the air

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 2106
12.3.2010 21:51:38   
baby mama
Еве јас да ви кажам што ни се случи. Јана ни спаси 250 евра.Бидејќи имам многу за кажување, еве краток опис. Паркирани на погрешно место, мм излезен до аптека. Доаѓа полицаец и јас отварам прозор и почнувам да се правдам, а бе замалку ќе заплачев, жими сеuser posted image , зашто тие што беа пред нас паркирани ги казни. И ме прашува полицаецов како се вика мм. А јас го прашувам ама зошто? И он ми вика да му кажам нешто. И дека ме виде со бебе ми рече не се секирај нема да ве казнам и јас имам бебе. Лелеее ми олесна кога ми го рече тоа. Кога дојде мм му вика  да му купиш на бебето подарок во вредност од 250 евра user posted image

Непосредна врска до пораките: 2107
12.3.2010 21:51:42   
BEBICA
A zosto bre zlato, mislam ako ne e tajna...
Ako ne aj na skupe...

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Непосредна врска до пораките: 2108
12.3.2010 21:52:25   
mami
Прочитав...баш ми е криво..а и мм се радуваше дека ке си има колега тамуuser posted image Ајде, ке шетаме некој ден низ парк...Немој да си ни таква...ако сакаш пушти го Андреј, ке го чуваме сите

Непосредна врска до пораките: 2109
12.3.2010 21:55:18   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

Еве јас да ви кажам што ни се случи. Јана ни спаси 250 евра.Бидејќи имам многу за кажување, еве краток опис. Паркирани на погрешно место, мм излезен до аптека. Доаѓа полицаец и јас отварам прозор и почнувам да се правдам, а бе замалку ќе заплачев, жими сеuser posted image , зашто тие што беа пред нас паркирани ги казни. И ме прашува полицаецов како се вика мм. А јас го прашувам ама зошто? И он ми вика да му кажам нешто. И дека ме виде со бебе ми рече не се секирај нема да ве казнам и јас имам бебе. Лелеее ми олесна кога ми го рече тоа. Кога дојде мм му вика  да му купиш на бебето подарок во вредност од 250 евра user posted image

user posted image user posted image user posted image Јаничка...Куклата таа...Ги спасила мама и тато од непотребни трошоци...Ја прогласувам за херој на денот...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 2110
12.3.2010 21:55:48   
mami
Аууу мила, па добро ви се погодил полицаецот инаку ги има и многу катиљ па не ги интересира ништо..А и Јана со право си заслужила подарок..не се малку пари

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 2111
12.3.2010 21:56:57   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Ako ne aj na skupe...

Ми се најави вујко ми од Гостивар на ручек,на повојница за Боки!!! И ТО,што би рекол Миле од К-15!!!user posted image

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 2112
12.3.2010 21:58:40   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Ako ne aj na skupe...

Ми се најави вујко ми од Гостивар на ручек,на повојница за Боки!!! И ТО,што би рекол Миле од К-15!!!user posted image

Of lele pacuvce.user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2113
12.3.2010 21:59:16   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

baby mama bravo za malata.Sega poklon za lepoticatauser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2114
12.3.2010 22:00:22   
baby mama
Ау богами така 250 евра да си ги дадм срце ќе ме стегнеше. Господ здравје да му даде на полицаецот, штом и тој имал бебе ја разбрал ситуацијата user posted image  

Непосредна врска до пораките: 2115
12.3.2010 23:52:41   
jovanka
Од што се плашиме?

Јачина на земјотресот (енергијата на жариштето) - Се мери со Рихтерова скала (М)
-3 степени - се чувствува во затворен простор
-6 степени - настануваат средни оштетувања, земјени објекти се рушат
-8 степени - тотално разорно дејство

Интензитет на земјотресот (ослободена енергија) - Се мери со Меркалиева скала (МЦС)
-5 степени (МЦС) - се чувствува во затворен и на отворен простор
-8 степени (МЦС) - разорнувачки
-12 степени (МЦС) - катаклизмички, предизвикува цунами и отворање на земјината кора

neznam dali slusnavte denes vo Ohrid imalo dva pomali zemjotresi ama slabi bile

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 2116
13.3.2010 0:04:59   
Maca25
и на моите пред некој ден Нина им заштеди пари. Мајка ми и татко ми си купија нов плазма телевизор и дојдоа да им го донесат, арно ама дечките не монтирале само доставувале, за монтажа требало да викнат други. Но ја видоа Нина и почнаа да си играат со неа. А таа срцка им се смешка, ги гали и се разнежнија и им го наместија ТВ па дури и програмите му ги наместија на татко ми. user posted image user posted image браво за нашите мали спасители

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2117
13.3.2010 0:10:52   
baby mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

и на моите пред некој ден Нина им заштеди пари. Мајка ми и татко ми си купија нов плазма телевизор и дојдоа да им го донесат, арно ама дечките не монтирале само доставувале, за монтажа требало да викнат други. Но ја видоа Нина и почнаа да си играат со неа. А таа срцка им се смешка, ги гали и се разнежнија и им го наместија ТВ па дури и програмите му ги наместија на татко ми. user posted image user posted image браво за нашите мали спасители

Мали штедливки, user posted image за Нина

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2118
13.3.2010 0:54:28   
Maca25
Што прочитав сега : бебенце родено пред време умира додека родителите играат на интернет!!!

Мајкава и таткото се од јужна кореа, се запознаваат на интернет, си добиваат бебе после некое време и еден ден додека тие се грижат за некое online бебе, нивното умира од дехидрација и прегладнетост.
Значи не треба на секого да му се дозволи да се грижи за бебе.

повеќе на http://wellness.blogs.time.com/2010/03/11/baby-dies-while-parents-play-online/

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2119
13.3.2010 8:27:02   
Еца

Dobro utro Eca kako si?

Фала на прашање, одлично сум. Толку сум возбудена поради дружбата што се чувствата кои ме надојдоа откако станав  ме вратија во детството кога се радував на ситници и безгрижно се смеев. Баш ми е криво што си ни далеку, ама здравје кога ќе доаѓаш специјална дружба ќе правимеuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот kiki_riki)
Непосредна врска до пораките: 2120
13.3.2010 8:42:41   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Dobro utro Eca kako si?

Фала на прашање, одлично сум. Толку сум возбудена поради дружбата што се чувствата кои ме надојдоа откако станав  ме вратија во детството кога се радував на ситници и безгрижно се смеев. Баш ми е криво што си ни далеку, ама здравје кога ќе доаѓаш специјална дружба ќе правимеuser posted image

Milo mi e sto si srekna i nestrpliva.A mene mi e zal sto nemozam da prisustvuvam no zdravje boze letoska sigurno ke se vidime.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 2121
13.3.2010 8:56:17   
Anushka
Добро утро!
Бебице, Белград е преубав град, искрено ти завидувам што живееш таму, но - да си денес на нашата РР роденденска дружба, верувај, ќе ти беше сто пати поубаво!!! Еве, јас се чувствувам исто како што опиша Еца: како дете сум среќна и со нетрпение очекувам да ги видам сите!

Непосредна врска до пораките: 2122
13.3.2010 9:01:40   
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Што прочитав сега : бебенце родено пред време умира додека родителите играат на интернет!!!

Мајкава и таткото се од јужна кореа, се запознаваат на интернет, си добиваат бебе после некое време и еден ден додека тие се грижат за некое online бебе, нивното умира од дехидрација и прегладнетост.
Значи не треба на секого да му се дозволи да се грижи за бебе.

повеќе на http://wellness.blogs.time.com/2010/03/11/baby-dies-while-parents-play-online/

молам!!????

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2123
13.3.2010 9:16:27   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

Добро утро!
Бебице, Белград е преубав град, искрено ти завидувам што живееш таму, но - да си денес на нашата РР роденденска дружба, верувај, ќе ти беше сто пати поубаво!!! Еве, јас се чувствувам исто како што опиша Еца: како дете сум среќна и со нетрпение очекувам да ги видам сите!

Pa dobro Anushka sto bi rekla nemozes sve imati.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ke se zapoznaeme se nadevam letoska.

A za ova bebevo sto umrelo od glad procitav na eden forum, bezveze.nemormalna rabota.

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 2124
13.3.2010 13:39:54   
Adrijana
leleee sto e ovaa tisina, nikoj li nema za muabet???user posted image

Непосредна врска до пораките: 2125
Страница:   <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?