Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Блазеси ти пенелопа...изнакупувај се и за мене Јас денес помагав дома со јаденње , како ки секоја сабота бидејки имаме гости, па прошетав на сонцево(сонце со заби) и си купив една сива тунука...сеа барам хеланки оние ккао кожни што се
мене ми беше втор пат ништо посебно пацувче, има супер тинекс, кафуле, пицерија, магнолија, парфимерија, истата продавница за играчки од рамстор...и толку...отприлика...а да, има и како мала бесплатна игротека на самиот влез (каде вратата нон-стоп се отвара и шиба промаја на децата)...и скап паркинг
Jas denes uste od 9 sabajle sum kaj mama.Eva cela nok ne zezase i ne bev spiena.Koga dojdovme jas odma u krevet ,a mm doma.I eve sega sum uste tuka i ke si ostanam nokva kaj mamicka na muabet.
Јас да ти кажам вчера вечерта ја средив едната соба, денес пред да одиме на Водно другата и толку...доста им е...Искористив сега Лука дека спие да запеглам нешто алишта што имаше, една машина заврши, друга врти...ама важно си го истерав меракот- конечно отидовме на Водно
Прво малку чистење, па мм и Мила беа во игротека во Соравија јас дома се тинтрав малку па се вратија да ме земат, бевме во едно ресторанче на ручек. Сега мм гледа Челзи, Мила нана, јас малку на рр.
Денес пак со спремање за гости...викендов турбо кај нас...на маја ми и е роденден денес па беа брат ми со снаа ми и родителите на снаа ми..еве 5 мин одмор да ве ѕирнам па одам да се бањам и да се видам со либето
Pred 2 saati se vrativ od restoran kade bevme poveke luge sobrani(sto si se druzime tuka)na dorucek.Mestoto se vika Anadolu park i e prekrasno navistina,a za dorucek imavme svedska masa i zimas da jades i pies znaci kolku sakas za samo 20 liri okolu 600 den. Probav vareno gevrece so vkus na alva njaaaaamm....
Posto vcera se iznasetav denes zatoa den za rabota.Znaci od perenje peglanje preku usisavanje pravenje rucek cistenje na kupatiloto(mislam deka najveke vreme mu posvetuvam, pa duri i preteruvam)A i generalna na kujnata. Ja setav i Moni vo park pred da spiea i svekrva mi bese plus pa malku se podkaravme I eve sega Moni sedi na noksirce pa pak nadvor ke se setame i ke si go vozi tocaceto a ja malku da odmoram dusa.