|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  92 93 [94] 95 96   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
23.3.2010 18:45:51   
BEBICA
Lele luge moi ovaa mojava zivotot mi go skrati.Pred malce se udri si ja grizna ustata od vnatre lele koga zajde se zacrveni edvaj vazduh zela so raka jazikot i go vadev.
Abe se fatila za ona sto e za vesnici platneno e no konstrukcijata e drvena i go dignala ke go nosi koga se svrtev padna na nego i se udri.
Lele se tresam celata.
I eve ja sega mirna e gleda Nody so tatko i lipta po malce.
Ja i staviv ladno odma no edvaj dodrza.se plasam da ne i se inficira.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 2326
23.3.2010 18:56:19   
penelopa
Леле Бебице, душичка мислам дека добро си изреагирала. Нека се смири малку па видете дали има нешто посериозно. Се надевам ништо сериозно не еuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 2327
23.3.2010 19:03:43   
BEBICA
Eve sega e dobro.No pak place.pa napraviv caj od kamilica pa go oladiv da i stavam oblogi.Se nadevam deka ke bide vo red.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2328
23.3.2010 19:07:03   
Bile
Ех, Бебица, во животот се случуваат и такви незгоди кој за жал им се случуваат на нашите најмили. Само биди внимателна и превземај се што мислиш дека треба. Се надевам дека не е сериозно. Кога те прочитав се присетив, мојата кога имаше две години падна со шише во уста и си го искриви забот а ние мислевме дека го скршила, кога потече крв нема запирање. Се случи тоа во ноќ и едвај најдов стоматолог кој со некакви направии и го врати забот назад и сега воопсто не се познава дека се слуцило незгода. Искрено ти посакувам да ви помине бргу и да нема последици.

Gorana i Stefani

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2329
23.3.2010 19:28:06   
BEBICA
Fala Bile i ja se nadevam.Sega napraviv caj od kamilica pa jamo i go navlaznuva,m mestoto malku i e nateceno no sega i go grize bre.
Uf bre decava se cudo samo sekunda nevnimanie i eteti.
Abre ne smeam nistro da i stavam sem ladna voda i ete kamilica.Ona se grizna samo.

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 2330
23.3.2010 20:32:57   
baby mama
Алооо нема никој???user posted image

Непосредна врска до пораките: 2331
23.3.2010 20:33:45   
April
tuka sme baby mama, ne vikaj user posted image

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 2332
23.3.2010 20:44:47   
baby mama
а добро, да не ве мислам user posted image  

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 2333
23.3.2010 23:05:13   
Cacko
da ne treba sea ja da pocnam da se deramuser posted image user posted image user posted image aloooo,aj be neka me druzi nekoj,pls,mm i Elena spijat a ja imam nekoja tremicka pred utre pa ne mi se spie

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 2334
23.3.2010 23:06:37   
April
леле, стварно, утре ти е денот Д...среда - среќен ден...РР верува во тебе user posted image

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 2335
23.3.2010 23:08:45   
Cacko
abe i ja veruvam u sebe ama ...eve pak nekako sum vozbudena.eve me znaes be April,ti ide u glava ja i tremauser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2336
23.3.2010 23:10:36   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

abe i ja veruvam u sebe ama ...eve pak nekako sum vozbudena.eve me znaes be April,ti ide u glava ja i tremauser posted image user posted image user posted image

нормално е да си возбудена, уживај...кој не би бил...те чекаме утре да ни пишеш user posted image

Непосредна врска до пораките: 2337
23.3.2010 23:11:18   
Tanja K.
Cacko aj utre so lesno da si pomines ,i ke te cekame so ubavi vesti koga ke se  vratis.

Непосредна врска до пораките: 2338
23.3.2010 23:12:58   
Cacko
abe utre moze da ne bide odgovorot,ali u sekoj slucaj ke vi pisam kako proslo

(Одговор на членот Tanja K.)
Непосредна врска до пораките: 2339
24.3.2010 11:06:32   
caci20
Mami a ti oti si doma? Ne odis veke na rabota ili imas bolovanje?

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

Непосредна врска до пораките: 2340
24.3.2010 11:08:54   
mami
земав боловање 15 дена, нема кој  да седи со Лука, па после велигден се враќам на работа, а Лука кај моите на чување..Само мајка ми и понатаму има забрана за кревање тешко, па незнам како ке се снаоѓаат...

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 2341
24.3.2010 11:10:08   
mami
Луѓе абе МАца25 се пријави вчера? требаше да оди на гинеколог за тоа што и доцни да видат дали има или нема бебе :) ја мислам цело време, што направила

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 2342
24.3.2010 15:46:29   
caci20
April, kako novata frizura?

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 2343
24.3.2010 15:50:09   
April
бајаги ја скратив, скоро до под уши...малку утнав со фарбата, сакав да сменам и земав chocolate brown ама излезе малку посветла...нема везе, се ближи велигден, како јајце ќе светам user posted image

се нервирам, калија ја легнав со 37.5 и чекам да стане од спиење, ја однесов на д-р, вирус, нема ни црвено грло, си јаде...ќе биде ок...

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 2344
24.3.2010 16:13:34   
Весна
Се врткав се трткав и не знаев каде да ви кажам дека утре во 20 часот е изложбата на маж ми.
И секако сакав да ве поканам сите кои можете да поминете и да ѕирнете што мојот сакан има сликано.
Во Арт Кичен, ГТЦ, ул. Кеј 13 Ноември Анекс 4/2. Секако дека и јас ќе се проврткам таму на почетокот и потоа назад на мајчинствување :)

Еве и линк од ФБ:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=104971096198999&ref=ts
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=103331666369140&ref=nf

Непосредна врска до пораките: 2345
24.3.2010 16:18:58   
Палешка РР
Со среќа да му е и да му се множат, а ти и Јана да сте му вечна инспирација за секое дело! user posted image
Овој пат не ќе можам, но на некоја наредна изложба би ми било чест. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 2346
24.3.2010 21:24:48   
April
денес ја нема пацувче, а и цацко не пиша како поминала...а и со мис не се сретнавме user posted image

< Поракaта ја уредил April -- 24.3.2010 21:25:11 >

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2347
24.3.2010 21:29:16   
***Lide***
zdravo do site prisutniuser posted image kako ste? nie denes bevme na CTG ni rekoa deka e se uste rano i mi zakazaa kontrola za na 30 mart 

Непосредна врска до пораките: 2348
24.3.2010 21:31:30   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: ***Lide***

zdravo do site prisutniuser posted image kako ste? nie denes bevme na CTG ni rekoa deka e se uste rano i mi zakazaa kontrola za na 30 mart 

да не биде априлилили user posted image

(Одговор на членот ***Lide***)
Непосредна врска до пораките: 2349
24.3.2010 21:32:42   
BEBICA
dobro vecer, kako si april, lide....

Непосредна врска до пораките: 2350
Страница:   <<   < Претходна страница  92 93 [94] 95 96   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  92 93 [94] 95 96   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Сцена на раѓање или бејбиситерка
пеперутка16

Дали повеќе би сакале да го запишете вашето дете во дневен престој или да ангажирате бебиситерка?