Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Причини за доцнење на циклус 26.3.2010 11:29:59
Adrijana
Napraviv dva testa, i dvata negativni, ama i si znam deka sansite za da sum trudna se mnooogu mali, recisi i da gi nema, a stomak me boli ko da sekoj moment ke mi dojde. Ako ja nema do ponedelnik, ke napravam togas uste eden test i ke odam na lekar.
< Поракaта ја уредил profesorica -- 26.3.2010 15:39:22 >
RE: Причини за доцнење на циклус 26.3.2010 11:59:13
Adrijana
3-4 dena mi docni ne se mnogu, ama deka sekogas e tocna ko svajcarski saat, sega mi e cudno, a go racunav i feb. deka e pomal.ke vidime, mislam oti ke dobijam koga i da e
< Поракaта ја уредил profesorica -- 26.3.2010 15:41:17 >
RE: Причини за доцнење на циклус 26.3.2010 12:01:59
Maca25
Адријна рачунај и дека си тазе породена, мислам дека 4 месеци и не е некој многу голем период за да се регулира циклусот. Ништо срашно, оди само на преглед за да бидеш сигурна и да не се мислиш цело време.
< Поракaта ја уредил profesorica -- 26.3.2010 15:41:39 >
RE: Причини за доцнење на циклус 26.3.2010 12:13:19
zami
Mene ovoj mesec mi docnese skoro cela nedela, ama (za sreka) se dojde i si zamina. I jas bev vo panika i im poplakav na ovdesnive, napraviv eden test koj izleze negativen sepak se mislam dali da odam na kontrola. Ama ke pocekam do sledniot ciklus ako io togas ima problemi sigurno ke odam na pregled
< Поракaта ја уредил profesorica -- 26.3.2010 15:42:28 >
RE: Причини за доцнење на циклус 26.3.2010 13:19:24
Adrijana
Abe Ane jas sum ti peza na vekot, odma panika dignav za dzabe ama si vikam lele ako sum trudna za kaj ke sum uffffff mi olekna, iako sega me stega meseto
< Поракaта ја уредил profesorica -- 26.3.2010 15:43:28 >
RE: Причини за доцнење на циклус 27.3.2010 15:18:04
Maca25
ни јас не знам. имам висок пролактин (пак), циста на јајникот, и сега правев и ПАП и чекам резултати. Не сум бремена. Иако направив може 10 теста. секоја недела по еден