|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
21.4.2010 22:15:51   
Maca25
и на нина и тече носот, баш сега кога тгна во градинка. И мм е настинат, само лежи и офка, а јас сум топ.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 301
21.4.2010 22:18:34   
viksa
здраво и од мене. Кажете ми на бебе саемов ќе има штандови за облека на дечиња? Минатата година не бев па незнам дали има и продажба на детска гардероба

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 302
21.4.2010 22:19:29   
mother 29
добра сум......
што е ова бре,сите мрсулки хихихи

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 303
21.4.2010 22:21:25   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

добра сум......
што е ова бре,сите мрсулки хихихи

Bas se podrzavaat bre mother....user posted image user posted image user posted image user posted image Kako e Marko?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 304
21.4.2010 22:23:05   
Maca25
се договориле мрсулките наши user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 305
21.4.2010 22:26:23   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

се договориле мрсулките наши user posted image

Da dauser posted image user posted image user posted image user posted image no samo da ostane na toa.Kako si ti Maqca?Gledam Nina ubavo se adaptira vo gradinka?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Непосредна врска до пораките: 306
21.4.2010 22:30:47   
mother 29
Мaрко сега моментално збореше нешто во сонотuser posted image нешто налик птптпттттт

а инаку добар е..баш се чудевме кај си со проф,бебице?!мислевме ја испракаш мајка ти????!
инаку каква документација средувате со мм ти?ако не е тајнаuser posted image ?
како сте бре остали другови и другарице?

Непосредна врска до пораките: 307
21.4.2010 22:30:57   
Maca25
супер е. не можам да поверувам. ја носиме и одма ја зема воспитувачката за рака и правец кај децата. ни плачки по мене ништо. малце закенкала денес, мама мама, ама и поминало. дури и за еден саат успеала да истепа некое дете.user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 308
21.4.2010 22:31:10   
mis.
ИЗВОРНА ПОРАКА: viksa

здраво и од мене. Кажете ми на бебе саемов ќе има штандови за облека на дечиња? Минатата година не бев па незнам дали има и продажба на детска гардероба

Минатата година немаше облека освен кондури на фродо

(Одговор на членот viksa)
Непосредна врска до пораките: 309
21.4.2010 22:38:16   
mother 29
Маца ,сакаш  вакво нешто?????
user posted image
мажите исто ни се викаат!user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 310
21.4.2010 22:40:15   
Maca25
фалаuser posted image user posted image user posted image
го виде и се израдуваuser posted image user posted image user posted image
за побрзо да ми оздрави и да ми се врати во формаuser posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 21.4.2010 22:41:16 >

Непосредна врска до пораките: 311
21.4.2010 22:46:44   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

Мaрко сега моментално збореше нешто во сонотuser posted image нешто налик птптпттттт

а инаку добар е..баш се чудевме кај си со проф,бебице?!мислевме ја испракаш мајка ти????!
инаку каква документација средувате со мм ти?ако не е тајнаuser posted image ?
како сте бре остали другови и другарице?

Pa za rabota.Morav da se prijavam na biro, cisto formalno za da posle ovie koi ke me zaposlat da me simnat od spisok.Cisto formalno no proceduralno.
I posto pocnav so kursov ECDL pa bev da se rasprasam koga mozam naredniov mesec da pocnam da polagam.
A inaku majka mi uste vo nedelata ja ispartivme, tuku denes i se setavme i zavrsuvavme raboti koi gi imavme, najbitna bese Monika za da ja odneseme na kontrola kaj fizijatarot.user posted image

Непосредна врска до пораките: 312
21.4.2010 22:47:42   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

супер е. не можам да поверувам. ја носиме и одма ја зема воспитувачката за рака и правец кај децата. ни плачки по мене ништо. малце закенкала денес, мама мама, ама и поминало. дури и за еден саат успеала да истепа некое дете.user posted image user posted image

Tvojava e opasna brejjjjjjjjj.......sigurno ne ja slusalo detenceto....cccccuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 313
22.4.2010 9:09:30   
jovanka
Ne pocnav da gi pijam bromergonot stavam oblogi a sinojka vo tri casot pak kriza za cicanje eden saat sme se drzele pa malku filmce gledavme user posted image a sega spie uste.Bebeice do kaj ste vie so odviknuvanje?

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 314
22.4.2010 9:14:34   
mother 29
БЕБЕТО БЕКУТАН ПОРАСНА
"Тој е како наша амајлија и откако е дел од нашите производи нe следи само среќа. Менувавме амбалажа, но него не го менуваме. Тој и натаму ќе остане нашето мало сериозно и преслатко бебе Давид", велат од маркетинг тимот на Алкалоид Сликата е направена дома, пред точно десет години, во февруари 1999 година, додека Давид ја чекал мајка си да го преоблече по вечерното капење Не постои речиси ни едно македонско семејство каде што не влегол барем еден производ на нашиот најпознат бренд за детска козметика Бекутан. Било да се работи за шампон, сапун, влажни марамчиња, паста за заби, чај или пелени, од сите нив со насмевка нe поздравува Давид.10-месечното бебе кое е насликата.
user posted image user posted image eте нешто интересно ,посабајлечки....што ти е суеверие ,а?user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 315
22.4.2010 9:40:59   
Rossana
odime na vakcina, se citame podocna.user posted image

Непосредна врска до пораките: 316
22.4.2010 15:46:48   
Весна
Ај за брза интервенција помагајте...Божем седнав со Јана пред компјутер да видам што се случува по форумов и детево кога фати да штрака по тастатурара и којзнае како ми ги намали буквите на целата сртанива рр. Знаете ли како да ги зголемам буквите, оти едвај нешто од нешто гледам :(

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 317
22.4.2010 15:49:48   
Rossana
vesna, probaj so kopceto Ctrl i so znakot +, prvin pritisni go ctrl i zadrzi go i klikaj na znakot + Mislam deka e taka

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 318
22.4.2010 15:53:13   
Весна
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

vesna, probaj so kopceto Ctrl i so znakot +, prvin pritisni go ctrl i zadrzi go i klikaj na znakot + Mislam deka e taka

Да, да, да така ееее! Сега ве читам јаснооооо! Фала ти Россана еееептен ти фала!

Ах, Јана, Јана како само и` успеа така, ѕвер мамин!

Непосредна врска до пораките: 319
22.4.2010 15:56:31   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Весна

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Да, да, да така ееее! Сега ве читам јаснооооо! Фала ти Россана еееептен ти фала!

Ах, Јана, Јана како само и` успеа така, ѕвер мамин!

user posted image nema problem, zatoa sme ovde, da si gi nadopolnuvame znaenjata  i da si pomagame.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 320
22.4.2010 20:09:56   
Maca25
Не можам да најдам каде беше темата за колачињата за проодување!!! Ај хелп ако знае некој каде се

Непосредна врска до пораките: 321
22.4.2010 20:28:06   
Тања РР
http://www.ringeraja.mk/forum/kolachi-za-prostupnica/m_7197/mpage_3/tm.htm#91951

Непосредна врска до пораките: 322
22.4.2010 20:33:15   
Весна
Маца, ако се` уште не си нашла еве го: http://www.ringeraja.mk/forum/fb.asp?m=91951
е не знам како се прави она со КЛИК тука :) но барем линкот ќе помогне.

Непосредна врска до пораките: 323
22.4.2010 22:50:31   
Rossana
kade bese temata za isfrluvanje na negativnata energija? taka nekako se vikase, ima takva neli?

Непосредна врска до пораките: 324
22.4.2010 23:31:26   
Maca25
фала ви срцки!!! го најдов. во сабота правиме колачиња!!

ако останат, ќе донесам на саем во недела да пробате

Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?