Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Големина на стомакот во бременоста 8.3.2010 12:54:14
Adrijana
ova nekade pocetok na osmi ili kraj na sedmi Kraj na osmi, imam i edna bas od taa vecer koga se porodiv, so zdravstvenata kniska vo race , ama ko ke ja najdam ke ja stavam
RE: Големина на стомакот во бременоста 10.3.2010 16:34:16
opasna
Masala soubaj ste jas sum 33 nedela od bremenosta i koga ostanav trudna sakav mnogu da imam gloem stomak ama nisto imam mal stomak ako najdam slika ke stavam da videte ama ako neka e se vo red pozz
RE: Големина на стомакот во бременоста 10.3.2010 18:47:05
***Lide***
jas do 5 mesec nemav mnogu stomak samo nazad vo polovinata se popravav ama sega sum veke vo 9 i stomakot mi e pogolem ama mislam normalno golem ne se zdrbeliv mnogu ama mi se pojavi nekoja strija na butobite ama ne e bitno amo bebusot da e kako sto treba
RE: Големина на стомакот во бременоста 10.3.2010 18:51:42
lilit
Според мојата најдобра другарка стомакот ми е сега поголем отколку со моето прво дете.И мм вика така.А јас знаете што велам дека сум како внучето на Џери она ако ви текнува едно малечко глувче што многу сака да јаде па лапна портокал.Е јас сум од таа сцена кога го лапна портокалот
RE: Големина на стомакот во бременоста 24.3.2010 14:16:10
dostickage
mami,andriana top izgledate,bravo za dobrata linija Jas da se pofalam deka od pred dve nedeli otprilika pocna da mi se gleda stomakot i mnogu sum srekjna :)
Inace sum 24 nedela,6 mesec i uste bez gajle si se slepam u istite farmerki normalno so ponizok struk:-) uste ne sum popravena kje vidime do koga,ama vazno ubavo se cuvstvuvam vaka
RE: Големина на стомакот во бременоста 6.4.2010 21:44:38
srcence_25
4 i pol meseci i stomace sto veke se poznava:) jas i prethodno imav stomak i spagam vo debelkite mamicki no ova novo-formirano stomace definitivno e poinakvo od prethodnoto...eheheheh!
RE: Големина на стомакот во бременоста 25.4.2010 20:05:13
Martins mom
koga go prasav sefot od koga da pocnam so porodilno otsustvo(togas bev sedmi mesec), toj zbuneto me prasa: "a sto ti trudna si????" Martin se rodi 3600
RE: Големина на стомакот во бременоста 26.4.2010 7:45:23
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
koga go prasav sefot od koga da pocnam so porodilno otsustvo(togas bev sedmi mesec), toj zbuneto me prasa: "a sto ti trudna si????" Martin se rodi 3600