|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
1.5.2010 0:43:50   
Палешка РР
Не треба неничка, слободно оди си на работаuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот nenicka)
Непосредна врска до пораките: 501
1.5.2010 0:47:35   
nenicka
jas sum na rabota vekle mesec dena skoro dva
no dli treba da odam kaj dokorkata za zatvaranje na porodilnoto,i sega mnofgu pomalce imam vreme  da se gledam  so vas i pusuvam  ama kolku sto mozam ke se pisuvame i citame i gleame a za elena mnogu mi e zal i se nadevam dek ake nikaze za sto stanuva zbor .pozz

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 502
1.5.2010 14:52:06   
melody
Inaku decki ne sakav ali ajde...gledam mnogu negativna energija i nemojte taka ve molam se ke se sredi.....

Denes mi e rodenden polnam duri 31 godina i ne mozam da se pomiram so faktot deka staream po malkuuser posted image
Si ja napraviv prvata torta vo mojot zivot kasato torta(samo taa e bez pecenje i samo nea mozam tuka da ja napravam)ne mi se smejte epten domakinka sum celosna neznalicauser posted image .
Ajde za site vas imam po edno goooooolemo parce od tortata,a za bremenite i po dveuser posted image
Непосредна врска до пораките: 503
1.5.2010 14:55:47   
Viktori
Мелоди, се пријавувам за едно парче. За второто, фала не треба user posted image user posted image

Среќен роденден и сите желби да ти се исполнат. Секогаш да си среќна весела и насмена.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 504
1.5.2010 14:55:57   
nadica
среќен роденден мелоди да си жива и здрава ајде чекам торта во барот

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 505
1.5.2010 15:05:03   
Julie1
Срекен роденден Мелоди... само убави работи да те следат во животот.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 506
1.5.2010 15:07:16   
Палешка РР
user posted image

ммм..мнооогу е убава user posted image Среќен роденден мелоди!user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 507
1.5.2010 15:08:30   
April
Среќен роденден на РР со најсимпа корисничко име user posted image

user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 508
1.5.2010 15:41:17   
melody
Fala vi devojcinjauser posted image

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 509
1.5.2010 16:30:04   
Maca25
среќен роденден мелоди!!! се најдобро!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 510
1.5.2010 18:13:46   
Bogdancanka
среќен роденден!

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 511
1.5.2010 18:41:06   
Leonida
user posted image

Среќен роденден мелодиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 512
1.5.2010 19:12:44   
Bitolcanka
user posted image

Среќен, најсреќен роденден melody user posted image user posted image Нека успехот биде твоја сенка, среќата - придружничка, а љубовта водилка. user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 513
1.5.2010 20:09:40   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Топла када, сок од лимон и ... user posted image

Е вака за тоа и-то... знаете дека мајка ми почина пред 10тина дена мене не ми е до... Нормално е? До кога?

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Непосредна врска до пораките: 514
1.5.2010 20:16:42   
Палешка РР
Немој само да бидеш како мене...6 месеци user posted image добро е што мм имаше разбирање user posted image

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 515
1.5.2010 22:34:56   
Bogdancanka
јас тука си пронајдов голема подршка во момент кога ми беше многу тешко,не дека сега сеуште не ми е.....се надевам сеуште можам да сметам на сета позитивност што ја наогав на рр

Непосредна врска до пораките: 516
1.5.2010 22:40:52   
jovanka
tuka sme so tebe da si ja ostvaris najgolemata zelba koja ke ti bide kruna na tvojot zivot i od se srce ti posakuvam sto poskoro da ne izraduvas.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 517
1.5.2010 23:50:03   
jovanka
drugarka mi se porodi vcera i denes mi se javuva ima zdravo masko bebe Kalen i sakam da i posakam user posted image da e ziv i zdrav ama mi vika kakva drama preziveav so klesta mi go vadea se vrakalo vo kanal ama najstrasnoto sto 2 min se borelo za zivot ni glas da ne pusti vika doktorite smrznati i vednas na infuzija bebeto i sega po 24 casa e dobro i edvaj ja cekam utre nautro da ja slusnam da mi kaze podetalno.a bebusot 4160kg a poroduvanjeto spontano no problemot e sto e nadnoseno a nasive doktori vo Cair osven ctg drugo nisto a i postelkata ne i bila dobra.I se prasuvam do kade ke odi javnoto zdrastvo?

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 518
2.5.2010 0:40:45   
Cacko
super sto se super se zavrsilouser posted image user posted image user posted image a inace imeto epten me bendisa KALEN,prvpat slusam ali e super

Think Pink

Непосредна врска до пораките: 519
2.5.2010 10:41:29   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

drugarka mi se porodi vcera i denes mi se javuva ima zdravo masko bebe Kalen i sakam da i posakam user posted image da e ziv i zdrav ama mi vika kakva drama preziveav so klesta mi go vadea se vrakalo vo kanal ama najstrasnoto sto 2 min se borelo za zivot ni glas da ne pusti vika doktorite smrznati i vednas na infuzija bebeto i sega po 24 casa e dobro i edvaj ja cekam utre nautro da ja slusnam da mi kaze podetalno.a bebusot 4160kg a poroduvanjeto spontano no problemot e sto e nadnoseno a nasive doktori vo Cair osven ctg drugo nisto a i postelkata ne i bila dobra.I se prasuvam do kade ke odi javnoto zdrastvo?

леле не знам што да пишам. Се надевам дека се ќе биде во ред, и нека и е живо и здраво.

Инаку, последниве години, во Чаир, немаше никаков скандал, од жени што биле и таму и клиника сум слушнала дека Чаир стварно се сменил и и е подобро дури и од клиника, почисто и така.....
Среќа што завршив со раѓање деца user posted image , инаку мислам дома ќе се пораѓав.....

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 520
2.5.2010 13:14:40   
Bogdancanka
здраво на сите како сме денес?има некој за кафенце да се почастиме?

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 521
2.5.2010 17:24:27   
nadica
знам дека е недела ама ајде некој нека направи кафе да се собереме на лаф муабет нешто мрза ме фатило за сама да си направам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!
Непосредна врска до пораките: 522
2.5.2010 21:07:57   
nadica
Devojki mi treba pomos mozebi imame i vakva tema ama ne sum vo moznost da prebaruvam pa zatoa tuka pisuvam pravevme slatko od divi smokvi i na svekrva mi i se pojavija izgorenici na racete da ne znaete sto da stavime ili kakva mast da kupime za da i bide podobro na pocetok bese samo crvenilo a sega se pojavija i plikovi blagodaram na pomosta odnapred. p.s. Ako imame tema ve molam posocete ja

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!
Непосредна врска до пораките: 523
2.5.2010 21:16:56   
fantom
Ne znam dali ima otvoreno vakva tema,ama ke se obidam da ti pomognam.Ima dve opcii koi mnogu pomagaat od iskustvo znaci ti kazuvam ne od pamet zborenje.Ednata opcija e ako imate napraveno kantarionovo maslo,ili ako nemate, se prodava mislam po aptekite gotovo napraveno i mackanje so moze pocesto,da se mrsi cesto,da ne bide suvo mestoto kade e izgorenicata,a vtorata opcija e po aptekite ima mast isto kombinacija od kantarion i drugi bilki,sega zaboraviv kako se vika,ama do posle ke ja pobaram da go najdam kutivceto i ke ti kazam a ako ne go najdam prasaj vo aptekite belki znaat za so se raboti.Znaci obavezno mrsenje,toa e najbitno,a rezultatite se zacuduvacki ke vidite...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 524
2.5.2010 21:24:02   
nadica
масло од кантарион веќе цел ден го мачкаме сега има ставено облоги од кантарион се надевам ќе помогне user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?