|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
12.5.2010 15:09:04   
Glück90
site li ja napustija rr vo ova vreme

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 876
12.5.2010 15:11:38   
Палешка РР
Какво напуштање (што би рекла Шехерезад) user posted image  user posted image  user posted image

Јас еве тагувам по парите што си ги потрошив за ќилими за кумата user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 877
12.5.2010 15:16:42   
Anushka
нели е обратно, тебе да ти купува кумата?

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 878
12.5.2010 15:21:52   
Палешка РР
Па и таа ми купи нешто user posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 879
12.5.2010 15:24:59   
Medo
Се купуваат подароци на сведоците, колку што јас знам. Е сега, зависи како ќе се договориш.

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 880
12.5.2010 15:29:31   
Палешка РР
Какви сведови Медо, па јас не ќе се мажам, пу, пу user posted image  user posted image  user posted image
Се омажив во далечната 1995 година..тукуречи како дете user posted image

(Одговор на членот Medo)
Непосредна врска до пораките: 881
12.5.2010 15:30:14   
Anushka
ама па ќилими? Мора да има лоша свекрва, да ја витка како баба Зумбула во ќилим на Фиќо...
Е Палешке, убаво е да се трошат пари за убави работи, па дури и кога ѓи немаш доволно...
Јас пак, еве терам трет ден на работа по породилно и ќе се убијам од работа!user posted image

(Одговор на членот Medo)
Непосредна врска до пораките: 882
12.5.2010 15:31:41   
Glück90
e zenicki kolku ja mislam majkami nemate pojma ja zamisluvam sega kako place sega zatoa sto nema dovolno pari za svadbata a plus toa treba da sprema i darovi za kumovite,za postariot dever so zenamu i decata i za pomaliot dever.toa ni e naredeno pa mora da se ispocituvauser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Medo)
Непосредна врска до пораките: 883
12.5.2010 15:33:37   
Палешка РР
Ееее Анушка....таа има предобра свекрва, туку..дај јас некој ќилим да купам, може да ми се најде user posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 884
12.5.2010 15:39:28   
Anushka
може, може! А купи си и тресалка за килими, па „Удри по њума!“ (кумановски)user posted image
Купи си и уште еден, за летање - Пат околу светот...
а з асвекрви... еве јас во план имам да и` купам плинска рерна. Ако слу~ајно и текне да се труе, баш ќе и се најде.user posted image

Непосредна врска до пораките: 885
12.5.2010 15:40:08   
jovanka
si zavrsiv rabota si gi zemav pasosot i licnata karta konecnouser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 886
12.5.2010 15:54:18   
Glück90
luge tuka ne sme za da se karame dajte malku nesto ubavo napisete nesto bez" ti vaka ti taka jas ova onaj ona"

Непосредна врска до пораките: 887
12.5.2010 15:54:42   
jovanka
Ripce nemoj da se nerviras od komentarite i sakam da pisuvas kako sto go pravese toa prethodno.Sakam pozitivni luge ovoj forum postoi pred se za informacii,druzenje i ednostavno relaksacija.

Непосредна врска до пораките: 888
12.5.2010 15:58:29   
fantom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Мислам дека вакви препукувања треба да решите на ПП, Skype, MSN, каде сакате, овде не е место за вреѓање кој и каков фактор е на РР...посебно не ако тоа потекнува од Модератор. 

POTPIS
Непосредна врска до пораките: 889
12.5.2010 16:02:04   
vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Ееее Анушка....таа има предобра свекрва, туку..дај јас некој ќилим да купам, може да ми се најде user posted image

Ај ако може и за мене еден ќилим user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ех, Anuske, ти си тргна на работа, а јас останав дома со свеки, па нема да ми дојде лошо еден ќолим, печка, што и да е ДАЈТЕ НЕШТО! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 890
12.5.2010 16:05:33   
Maca25
Ајдееее!!! сите отидоа а?!?! е тоа е!!
него ај кажете нешто убаво, нешто што ви се случило денес, што правевте, како бебињата, децата....

ЈАс е еве денес целата ненаспана бев да правам некое испитување на реуматологија и само што влегов кај докторката гледам ми ги нема картончињата. ќе се самоотепав!!! Кај ми е главата. И сега утре треба пак да одам. После на факултет, да пријавам испити, да плаќам казни (срце ме боли за 15000 што ги плукнав за факултетот ама тоа е) и ни таму не завршив работа. Мм ми се јави дека нина повраќала многу па одма во такси и дома. Срце мое, уште не ми е оздравено!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Непосредна врска до пораките: 891
12.5.2010 16:08:15   
April
PEACE!!!

ајде сите во барот, частам денес за прваче, се запишавме сабајле...порасна сонцето на мама, девојки, уживајте во секој миг со вашите бебенца, за час растат и тргаат во школо user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 892
12.5.2010 16:10:35   
matushka
Of lele, znaci maca25 toa ti se vika, koga ke te spotera nesto, te spoteruva do kraj.
Eve jas ke kazam za moeto malecko, deka stana vo 6h sabale dens , se frli vrz mene i me rzbudi i pravec u kujna otide da go donese lebotuser posted image user posted image user posted image  Dusha, dodeka da mu namackam nesto, suv leb jadese. Zatoa mama si go vika Cigansko torbiceuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 893
12.5.2010 16:11:44   
Bogdancanka
ајде Април чекаме во баротuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 894
12.5.2010 16:11:46   
ripce

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Ајдееее!!! сите отидоа а?!?! е тоа е!!
него ај кажете нешто убаво, нешто што ви се случило денес, што правевте, како бебињата, децата....

ЈАс е еве денес целата ненаспана бев да правам некое испитување на реуматологија и само што влегов кај докторката гледам ми ги нема картончињата. ќе се самоотепав!!! Кај ми е главата. И сега утре треба пак да одам. После на факултет, да пријавам испити, да плаќам казни (срце ме боли за 15000 што ги плукнав за факултетот ама тоа е) и ни таму не завршив работа. Мм ми се јави дека нина повраќала многу па одма во такси и дома. Срце мое, уште не ми е оздравено!

Е тоа е Маца25 криво ми е што нема веќе со кој да си направиш два збора вистински муабет, само некој изиграва жртва, се препокува со тебе, некој се прави паметен, друг пак зборува само во прво лице еднина, и тоа...

Ние се обидуваме да јадеме малку повеќе денес (зашто претходните неколку дена ептен слабо ми јадеше, а тоа е невообичаено за него), и некако ни оди денес јадеше добро.

Што и е на Нина?

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 895
12.5.2010 16:12:48   
Палешка РР
И мене Марио ме разбудува наутро, пред да оди на училиште и ми бара нешто благо, како да не знае кај стои, ама тоа ти е...не за џабе го викаме чоколадниот Марио user posted image

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 896
12.5.2010 16:17:31   
jovanka
user posted image April od se srce ti posakuvam uspesno skoluvanje  na Kalijauser posted image

Непосредна врска до пораките: 897
12.5.2010 16:18:20   
Maca25
Што и е на Нина?

Нина само што тргна во градинка одма се разболе. Првиот пат помина супер, ама сега ја повтори и има ептен секрет и не може сиротка да го исфрли, засипната е и многу е кенкава. навечер не може да диши кога ќе ја легнам, па и затоа не спиеме по цели ноќи. јас нешто се обидувам да учам, ама многу тешко ми оди, кај немам концентрација, изморена сум и трчам на 5 мин да ја видам нина во соба.
Денес ја оставив со мм неколку саати, грвче цело време стоела покрај вртата со моја патика во раце и плачела по мене. Кога дојдов дома, ја изгушкав и си се изнаплакав и јас.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 898
12.5.2010 16:19:57   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

user posted image April od se srce ti posakuvam uspesno skoluvanje  na Kalijauser posted image

Фала, нека ви се враќа само за убаво...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 899
12.5.2010 16:28:50   
nadica
Денес ја оставив со мм неколку саати, грвче цело време стоела покрај вртата со моја патика во раце и плачела по мене. Кога дојдов дома, ја изгушкав и си се изнаплакав и јас.

кукла мила сонце слатко па мама си ја бара ем навикната со тебе ем болничка
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ова од надица за побрзо да оздрави

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 900
Страница:   <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?