|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што правевте денес?
25.4.2010 11:10:50   
arh_diz
Iako vremeto bese za nikade setavme vo Trgovski Centar ja nosevme malata na brat mi vo igroteka , pa bevme na rucek i denot pomina.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 376
25.4.2010 14:17:52   
melody
Nisto posebno bevme do restoranot na rucek pa nesto kerka mi bese pospana ,a koga e pospana tesko na site nas placliva e neznae sto saka sto i da i dades vo raka frla i kaj bese takva pa uste i edno devojce nekade dve godinki dojde do nea i i zbori nesto ja dopira so raceto ,a ovaa mojava koga ja kasna i odma devojcevo zbunka cela i pak pruza raka i kerka mi pak ja kasna.Vide nevide se otkaza od nea ama ne i od masata i od mojot tanjir pa zema da mi buricka vo nego mi ja izede krastavicatauser posted image mi go zede kroasanot so eurokrem i vo vodata biber mi staviuser posted image Aj toa ne se nalutiv ,no sto me iznervira mnogu taa majka i nikakva edna a be da ne se pomrdne da vidi sto prai kerka i si zavrsi fino lepo so jadenje dojde kaj nas na masa i da ne me pogledne da ne se izvini mi idese da ja kasnam nea kako kerka mi sto ja kasna kerka iuser posted image pokondirena tikva znaci...posle bev da se prosetam malku dur masinata za perenje zavrsi pa sreka koga ja vozam so kolicka kerka mi e mirna i prija i dojdovme doma na krajot ispi aptamil i eve ja tek sega posle saat i 15 min se razbudi...tek sega mojot den zapocnuvauser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 377
25.4.2010 14:34:21   
mina_m
cel den denes se tegnam od eden krevet na druguser posted image i na internet cel bozji den tepam vreme....

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 378
25.4.2010 14:38:29   
mother 29
Марко ми спие ,мм ми гледа филм и ми дрдори нешто ,а јас куцам ли куцам.....ке ме исфрли некој денuser posted image user posted image user posted image
а после кога ке стане сончко, ке шетнеме некаде уште една тура.

(Одговор на членот mina_m)
Непосредна врска до пораките: 379
25.4.2010 14:45:21   
mis.
бидејќи мм е на работа не можам да ги дружам рингерајките на саем решив да ги шишам децата и ги бањав ги заспав па малку да ве дружам.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 380
25.4.2010 14:52:57   
fantom
A nie se dumkame,bolnicki sme epten, od Filip i Sanja prifati i sega edvaj disat kutrite i mnogu kaslaat.Sabajle go nosev Filip vo bolnica go bockaat srckoto mojuser posted image ,vecer pak na bockanje,Sanja sega za sega kurtuli od bockanje.A i tato i mama nesto saka da gi fati ovoj nekoj blesav virus.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 381
25.4.2010 14:59:33   
mother 29
значи до инекции ја докаравте...оооооооооооох убаво сонце,кој знае колку ли само, плаче и се жали.ај како на кутриња ке им мине
user posted image

(Одговор на членот fantom)
Непосредна врска до пораките: 382
25.4.2010 15:05:47   
fantom
I da znaes kako da se zali,koga go drzam pocna da mi vika aj aj aj i em mi e smeno em mi e zalno,srce malo,i pogledot mu e takov zalen,kako da saka de rece "me boli gazeto tate"user posted image ,aj ke i mine,toa e,bolnicata e polna,doktorkata i sestrite velat"vaka vo zimo ne bese,los virus nekoj, i se bronhit...

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 383
25.4.2010 15:51:23   
pericka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 384
25.4.2010 15:52:26   
Maca25
Нина спие, мм отиде на Зајчев Рид да лета, а јас направив ручек и си јадам сама. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 385
25.4.2010 23:39:33   
Bogdancanka
денес убаво си се изнаспавме со мажле до 12ч потоа јас до мајка ми, па во парк со сестра ми и нејзините палавковци а мои срциња и пак кај мајка ми и еве сега пред комuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 386
26.4.2010 18:36:20   
penelopa
Ех да е секој ден ко денесuser posted image ...мажуле е на одмор, си бевме на кафенце покрај Љубљаница, па на ручек, на крај на прошетка...се е разеленето, сончево убаво ....мммм user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 387
27.4.2010 0:15:47   
ananikol
Denes bevme na eho si go vidov user posted image  i od tamu se pustivme vo razgleduvanje na nov stanben prostor..zasega nisto ko so sakam jas user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 388
8.5.2010 15:00:38   
Палешка РР
Чистев, правев кашички за Миа, го прередував плакарот на Марио и размислував user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 389
8.5.2010 15:02:47   
Viktori
Кратка прошетка до Буњаковец со најстарата ќерка, сладолед во Клаус и сега сите гледаме Господар на прстените, само јас ѕиркам и накај рр .

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 390
8.5.2010 15:03:50   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Чистев, правев кашички за Миа, го прередував плакарот на Марио и размислував user posted image

Палешка сподели ги маките! user posted image Јас размислувам ептен ако ме мачи нешто инаку на стенд бај сум user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 391
8.5.2010 15:31:08   
Bogdancanka
денес сум стана уште од 7ч,тоа е реткост за мене....чекав роба......бев до кај моите и еве сега дома сама дремемамuser posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 392
8.5.2010 22:09:59   
Тања РР
Чистев, пружав алишта, си играв со ќерка ми. Се испокаравме со мм, на сред кавга дојдоа свеки и свекор ми ненајавени на гости и јас ни пет ни шест им викам: Зошто не се најавивте?. Они луди се направија, си поседоа неколку часа и откако си отидоа и јас и мм луди се правиме. Нема трага од кавгатаuser posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 393
8.5.2010 22:41:13   
Bogdancanka
хехехехе и јас денес се подкарав со мм не си единственаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 394
13.5.2010 23:19:44   
suzeto
i jas denes se iskarav so mm user posted image user posted image a i setav denes sspasovden pa po gosti bevme

Непосредна врска до пораките: 395
13.5.2010 23:32:12   
Maca25
Се шетав денес по болници, ми вадеа мнооогу крв, се нервирав на шалтери со глупаци, се утепав од пари давање по лекари и се изморив. после отидов да си ја земам нина од кај моите, па им останав на ручек. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 396
14.5.2010 1:21:24   
Bitolcanka
Чистев низ дома, се туширав, бев на козметичар, в библиотека, на кафе со другарките, се видов со дечкото, на чет на нет user posted image и уште малку в кревет user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 397
14.5.2010 1:22:31   
Bitolcanka
Случајно испадна римата, да сакав не ќе можев да смислам user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 398
14.5.2010 20:21:05   
Палешка РР
Чистев за џабе..пак се` ми растурија user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 399
14.5.2010 22:34:24   
Viktori
Денес не правев ништо посебно, имав еден краток состанок, кафе набрзинско, ама не ми е денот. Имам мигрена, ме боли стомак, имам добиено и блеам во компјутер.. немам сила да пишам нешто или да мислам со главава... ќе ми пукне..user posted image
а чекам и вести за ананикол, неа ја нема! user posted image Тииииии денов значи чекам да пројде

Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?