Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Nisto posebno bevme do restoranot na rucek pa nesto kerka mi bese pospana ,a koga e pospana tesko na site nas placliva e neznae sto saka sto i da i dades vo raka frla i kaj bese takva pa uste i edno devojce nekade dve godinki dojde do nea i i zbori nesto ja dopira so raceto ,a ovaa mojava koga ja kasna i odma devojcevo zbunka cela i pak pruza raka i kerka mi pak ja kasna.Vide nevide se otkaza od nea ama ne i od masata i od mojot tanjir pa zema da mi buricka vo nego mi ja izede krastavicata mi go zede kroasanot so eurokrem i vo vodata biber mi stavi Aj toa ne se nalutiv ,no sto me iznervira mnogu taa majka i nikakva edna a be da ne se pomrdne da vidi sto prai kerka i si zavrsi fino lepo so jadenje dojde kaj nas na masa i da ne me pogledne da ne se izvini mi idese da ja kasnam nea kako kerka mi sto ja kasna kerka i pokondirena tikva znaci...posle bev da se prosetam malku dur masinata za perenje zavrsi pa sreka koga ja vozam so kolicka kerka mi e mirna i prija i dojdovme doma na krajot ispi aptamil i eve ja tek sega posle saat i 15 min se razbudi...tek sega mojot den zapocnuva
Марко ми спие ,мм ми гледа филм и ми дрдори нешто ,а јас куцам ли куцам.....ке ме исфрли некој ден а после кога ке стане сончко, ке шетнеме некаде уште една тура.
A nie se dumkame,bolnicki sme epten, od Filip i Sanja prifati i sega edvaj disat kutrite i mnogu kaslaat.Sabajle go nosev Filip vo bolnica go bockaat srckoto moj ,vecer pak na bockanje,Sanja sega za sega kurtuli od bockanje.A i tato i mama nesto saka da gi fati ovoj nekoj blesav virus.
I da znaes kako da se zali,koga go drzam pocna da mi vika aj aj aj i em mi e smeno em mi e zalno,srce malo,i pogledot mu e takov zalen,kako da saka de rece "me boli gazeto tate" ,aj ke i mine,toa e,bolnicata e polna,doktorkata i sestrite velat"vaka vo zimo ne bese,los virus nekoj, i se bronhit...
денес убаво си се изнаспавме со мажле до 12ч потоа јас до мајка ми, па во парк со сестра ми и нејзините палавковци а мои срциња и пак кај мајка ми и еве сега пред ком
"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Чистев, пружав алишта, си играв со ќерка ми. Се испокаравме со мм, на сред кавга дојдоа свеки и свекор ми ненајавени на гости и јас ни пет ни шест им викам: Зошто не се најавивте?. Они луди се направија, си поседоа неколку часа и откако си отидоа и јас и мм луди се правиме. Нема трага од кавгата
Се шетав денес по болници, ми вадеа мнооогу крв, се нервирав на шалтери со глупаци, се утепав од пари давање по лекари и се изморив. после отидов да си ја земам нина од кај моите, па им останав на ручек.
Денес не правев ништо посебно, имав еден краток состанок, кафе набрзинско, ама не ми е денот. Имам мигрена, ме боли стомак, имам добиено и блеам во компјутер.. немам сила да пишам нешто или да мислам со главава... ќе ми пукне.. а чекам и вести за ананикол, неа ја нема! Тииииии денов значи чекам да пројде