Melanija RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: tea 88 Lele zenski kaj mene namesto da se namaluva, se zgolemuva gadenjeto. Mnogu malku spijam navecer zasto od 04 sabajle me budi gadejnevo i po nekoe vreme povrakam. Se probav i caj od nane, i b6 i bademi nisto. I preku den sum za nikade, omalaksana , bez energija i mi se gadi. Ako mi bidi cela bremenost vaka tesko mene. ИЗВОРНА ПОРАКА: Milicka 30 Теа88 јас си ставам бисквити или крекери до креветот. Јас обично кога се будам сред ноќ имам гадење и каснувам пола бисквита и ми се смирува, пробај може ќе ти помогне. Јас имам проблем со миење заби, секоја паста ми смета, пробав и со течност ама исто, вам ви се гади ли од паста? ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany Tea88, и јас се мислам истото, ако ми е цела бременост оваква, тешко мене, затоа ги бројам деновите до второто тромесечје, мада ми кажаа дека мачнините можно е да траат и до 16 недела, во мал процент и во текот на целата бременост. Ајде да се надеваме дека не спаѓаме во оваа група. Миличка 30, исто, заби едвај перам еднаш пред спиење. Секое миење имам нагони за повраќање. Мене ми малку од малку помага чајот од ѓумбир. Јас го пијам од тој на виталија, во прав што е. Не најдов свеж ѓумбир. Нешто што е толку одвратно, ама па ми ги смирува мачнините. Голтка по голтка, испијам до две шоли во денот. Впрочем, не е ниту препорачливо повеќе да се пие, посебно не навечер, бидејќи ја оддржува будноста. ИЗВОРНА ПОРАКА: Roberta r probajte so mleko jas nemam mnogu gadenje no obicno se javuva navecer togas pijam samo mleko i za 10-20 sum dobro probajte mos ke vi pomogne ИЗВОРНА ПОРАКА: tea 88 Ke zemam caj od gumbir samo toa nemam probano. Probav i so mleko ladno nisto. Eve vecerva bas do sega povrativ nekolku pati, i sega lagnav malku da se podsmiri zeludnikov i se napiv voda so limon se nadevam nema toa da go povratam. Nekako mi e poubavo vaka prazen zeludnik , stom imam nesto vo nego odma mi se gadi i samo ako povratam mi potpominuva pa da zaspijam. Inaku nema ni da spijam, kako vcera samo 3-4 casa. Citav deka ako mnogu ti se losi i povrakas ke bide zensko, kolku e tocno neznam ke vidime. ИЗВОРНА ПОРАКА: Roberta r ako i toa ne pomogne probaj list od malina, nane ili anason caj se nadevam ke ti bide podobro naskoro ИЗВОРНА ПОРАКА: sandica Mene sega mi se problem kiselinite poveke od gadenjeto. Mene gore dole mi pomaga jabolko od ovie muco malce kiselki deka se a socni
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
|