Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:19:54
mama26
hahha da be ve pogodi so jajcava
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:20:49
mama26
obavezno koga slavam si stavam jajca i jas na masa.bez niv nisto.plus i vo salatka nekoja....
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:22:20
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 hahha da be ve pogodi so jajcava мене ми се слабост, посебно така салатичка, абе од едноставно поубаво нема Битолчанка
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:23:04
Bitolcanka
Ни' остана од салатата (со домати, кромид и пиперки имавме), но оваа + - се изненадив пријатно од мајка ми - нешто позитивно од неа да прифатам
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:24:50
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 hahha da be ve pogodi so jajcava мене ми се слабост, посебно така салатичка, абе од едноставно поубаво нема Битолчанка Специјално за тебе Ники
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:32:10
mama26
eve i od mene za vas mimoza salata
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:36:43
Bitolcanka
- супер - да имаме за мезење со пијалоците На здравје нека ни'' е П.С. Имаш правено ваква салата? Баш сакам да го знам рецептот ...
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 2.8.2010 23:37:37 >
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.8.2010 23:41:53
mama26
neeeeeeee.ama sum probala i ubava salata e,mislam so cveklo bese mimozata.recept neznam dali imam.nesum ja otvorila tetratkata podolgo vreme.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.8.2010 18:08:49
penelopa
Еве јас да ве почастам денес правев пирошки, послужете се!
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.8.2010 20:20:26
Bitolcanka
Пенелопа. Подолго време не сум јадела пирошки, како добро ми дојде со јогуртчето ммммм
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.8.2010 8:58:00
agnes77
добро утро, готовим кафе за сите 600 потписници на петиција Палешка, сега видов твоја порука во потпис - Агнес ги очекува близнаците!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 15:37:28
Тања РР
Ајде мили, да ве почестам, само што се породи јатрва ми. Јана стана дадичка
< Поракaта ја уредил Тања -- 5.8.2010 15:39:03 >
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 15:40:58
Martins mom
Нека е живо и здраво малото...фала Тања...ај па сега за братче на Јана да не честиш
< Поракaта ја уредил Martins mom -- 5.8.2010 15:41:18 >
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 15:44:14
Тања РР
И благо како што е редот:
< Поракaта ја уредил Тања -- 5.8.2010 15:48:09 >
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 23:16:00
Maca25
да ве почастам тортичка, денес на мајка ми и е роденден, наполни 55 години.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 23:24:27
Тања РР
Нека и е среќен роденденот на мајка ти Маца. Јас ќе се послужам.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 23:28:12
nadica
нека и е среќен роденденот да биде жива здрава и богата со внуци и за мене едно гооооолемо парче доста беше диета
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.8.2010 23:53:17
Палешка РР
Нека е живо малото стринке Тања, среќен роденден на мајка ти Маца
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.8.2010 16:27:49
Тања РР
Ми тргна со честењето. Ајде само за убаво нека е. Денес ќе јадеме торта за роденденот на мм.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.8.2010 18:26:55
penelopa
Сум пропуштила многу, честитки на сите, пробувам од сите торти
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.8.2010 0:14:58
Maca25
Да ве почастам овошни колачиња- денеска Нина моја наполни 1 годинка и 6 месеци.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.8.2010 10:17:52
penelopa
Убава таа, нека расне голема, посабајле колаченцава, мммм
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.8.2010 21:49:24
Тања РР
Ајде жени повелете доза освежување и разблажување
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.8.2010 22:22:31
nadica
јас ќе се напијам само чаша млеко и одам на спиење повелете кој сака
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.8.2010 22:28:05
Тања РР
Зошто надица толку рано? Како е Надица?
Анкета
Домашна работа.пеперутка16 Со какви домашни работи најчесто се занимава вашиот сопруг?