Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jas samo sakam da spodelam so vas deka na 05.06.2014 se rodi nasata kerka sega se cuvame i guskame doma, pozdrav na site a jas koga se malku oporavam ke napisam porodilna prikazna
Да е жива и здрава ќерката и голема да расте , да ве направи среќни и горди
Dragi moi noceska vo 00:50 stigna mojata kerkicka i ke si piseme od doma pozzz vi posakuvam lesno poroduvanje kako mene
Честито lady_bug да ви е жива и здрава
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Да ви е жива и здрава, да ве прави најсреќни на свет
Da gi pozdravam moite mili mesinja i da vi soopstam konecno stanav MAMA si dobiv since navecerta vo cetvrtokot...sega sme domicka macime maka malce so doenjeto i maka so gradite ama ke mine....vi posakuvam na site lesno poroduvanje pa cim me ostavi SImon povtorno slobodno vreme ke vi pisam i ke ve posetam...guski do site vas
Да е жив и здрав голем и умен дечко да биде,само радост да ви носи
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Da gi pozdravam moite mili mesinja i da vi soopstam konecno stanav MAMA si dobiv since navecerta vo cetvrtokot...sega sme domicka macime maka malce so doenjeto i maka so gradite ama ke mine....vi posakuvam na site lesno poroduvanje pa cim me ostavi SImon povtorno slobodno vreme ke vi pisam i ke ve posetam...guski do site vas
Да е жив и здрав голем и умен дечко да биде,само радост да ви носи
Честитки кукличкаа да е живо и здраво синчето и само радост и среќа во животот да го следи.
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 10.7.2014 22:12:46 >
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.