Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 5.8.2010 2:19:47
Snowhite RR
Како може да не ја знаеш? клик Имаа брзо и преработка на оваа заедно соMary J Bligе Со мм многу ја сакавме, штета што не ја знаеа, па дури и цд плеер немаа во салата, да ни ја пуштат на цд, ама тоа е Не знам точно, стандард со која ги отвараат свадбите, ќе видам и ќе пишам
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 21.8.2010 23:46:33
EciPeci
Ejjj super tema, bas ubavi sekavanja budi... Nie ja otvorivme svadbata so "Lebedot bel" od Pere (Nokaut). Uf sto bese ubavo, sega ke si ja pustam da si ja slusnam.
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 6.10.2010 14:58:14
AnnaMolly RR
Јас уште пред да се решиме за свадба знаев со која песна ќе ја отвориме веселбата. Everything I do I do it for you од Bryan Adams. Се договоривме со бендот и им однесов цд со песната зашто мислам дека никој не може да ја долови како оригиналот. Мноооооогу беше убаво! http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo
< Поракaта ја уредил AnnaMolly -- 6.10.2010 15:01:58 >
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 6.10.2010 23:48:46
Natasa981
Наша песна што ја отвори свадбата беше `Остани во мене` ,во оригинална изведба на Калиопи(која ја обожавам!) но сепак ја одбравме поновата преработка која мене ми звучеше по певлива а е во изведба на Наде и Жак. Вежбавме и во танцов клуб за специјално да ги изненадиме сите а верувам и дека успеавме во тоа
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.