RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (Целосна верзија)

Форум >> [Партнерство] >> Свадби, крштевки, годишници ...

Порака

Luci -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (18.3.2011 19:19:53)

I nie kako i poveketo ja otvorivme svadbata so Od ovoj den - Vlado Janevski

sonjuska -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (18.3.2011 19:25:33)

so karolina i vlado -ljubovta e moja religija 

cleo -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (18.3.2011 19:43:09)

So "Andzele" od Vlado Georgiev...uzivavme vo tancot [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

humana -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (19.3.2011 0:35:12)

Od ovoj den ti si mi edinstvena od Vlado Janevski

ljubicicaaa -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (25.3.2011 1:44:55)

и јас како тазе невеста да си кажам. хиих
ја отворивме и ние свадбата со од овој ден од владо јаневски, иако јас сакав со една песна од селион дион, ама ништо[sm=smiley13.gif]

Tanjicka -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (25.3.2011 8:36:43)

so Jer ti si princeza- neznam koj ja pee pesnava

Calypso -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (25.3.2011 11:30:12)

Со "Today, tomorrow and forever" од легендарниот Елвис, кралот на рокот - и двајцата го сакаме, па всушност отворањето ни беше со блок од три песни на Елвис - гореспомнатата, "Love me tender" и "Unchained melody". На ЦД ни ги пуштија додуша... бендот не ги знаеше песните, ама повеќе им беше проблем јазикот отколку музиката... како и да е... прекрасно ни беше[sm=smiley1.gif]

ljubicicaaa -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (25.3.2011 15:35:15)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka

so Jer ti si princeza- neznam koj ja pee pesnava

леле преубава песна, и јас ја имав на ум, ама мажето мое на сакаше[sm=smiley19.gif]
ја пее дадо топиќ i слаѓана, мн мие уба песничката[sm=bravo.gif]

Melanija RR -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (3.1.2012 20:08:30)

Уште пред да стане хит за одбравме песната ,,Од овој ден,, од Владо Јаневски.Стана вообичаена но нас многу ни значи кога и да ја чуеме не потсетува на тоа танго и солзите радосници во тој  момент [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kikicka -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (4.1.2012 11:16:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija

Уште пред да стане хит за одбравме песната ,,Од овој ден,, од Владо Јаневски.Стана вообичаена но нас многу ни значи кога и да ја чуеме не потсетува на тоа танго и солзите радосници во тој  момент [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Јас незнаев која бев во фрка али колешката сеангажираза тоа пами ја препорача баш оваа од Владо ијас кога јаслушнавми седопадна и таа остана и сега скоро на секоја свадба таа ја пејат.

Andriance -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (4.1.2012 18:01:25)

E nie si go odbravme Toshe..i toa so "sonce vo tvoite rusi kosi"

iviv -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (4.1.2012 18:14:37)

Najubavata [sm=smiley1.gif]
Ljubaviiiiiiiii Zeljko Joksimovic [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Annet -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (4.1.2012 20:18:34)

standard tam tam ta dam tam tam ta dammmmmmmmmmmmmmmm hahahaahhaa

lilicka -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (4.1.2012 21:53:31)

Либар од Џибони....многу ја сакам[sm=rozica.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (4.1.2012 22:37:42)

Со Everything I do, I do it for you од Брајан Адамс, ама на двд ја пушти бендот, сакав оригиналот да го има. Уште од малечка ја обожавам песнава и решив таа да ми биде за првиот свадбен танц. Со мм имаме ист вкус за музика, па не се противеше на мојата желба. 

babyblue -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (22.5.2012 16:27:12)

muzikata ni ja preporaca od vlado ama jas sakav POGLEDI U TAMI od Sergej Cetkovic i muzikata morase da ja nauci, ne ja naucija ubavo ama si ja dobiv pesnata sto ja sakav a na mm ne mu bese mnogu bitno.

vanessa30 -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (22.5.2012 17:17:16)

woman in love barbra streisand (peackata na svadbata bese odlicna se peese od narodno, do zabavno, do stransko, tina tarner, bukvalno se ) plus bese i bremena.

http://www.youtube.com/watch?v=IX6AKNzeZ40
a i moj izbor bese pesnava bidejki mnogu mi se dopaga.

Kockicka -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (22.5.2012 17:43:56)

http://www.youtube.com/watch?v=Fl4q2WBCywg

ANGELS -Robbie Williams pa sleduvaa
You can leave your hat on joe Cocker

i se taka natamu so poveke zabavna muzika za koi bea zadolzeni Intervali i super si pominavme:)

*Elena* -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (22.5.2012 19:28:34)

Nothing Else Matters - Metallica

*MAJKA* -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (2.9.2012 3:05:18)

I still got the blues - Gary Moore...Imavme zurka,nemavme klasicn svadba, i bese odlicno[sm=bravo.gif]

Martins mom -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (2.9.2012 22:01:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Либар од Џибони....многу ја сакам[sm=rozica.gif]

Уф и јас го обожавам Џибони, а ние почна[sm=smiley36.gif]вме со класичниот свадбен валцер...класика

Mila mamicka -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (15.5.2014 15:16:05)

Ние сакавме да ја отвориме свадбата со песната Без тебе од Оливер Драгоевиќ, затоа што ја обожавам оваа песна. Ама, како почнавме да го вежбаме танцот, многу бавен ни беше ритамот, и не можевме да се усогласиме со чекорите. Ја прашавме групата која ни беше ангажирана, и ни ја предложија Од овој ден од Владо Јаневски, која искрено ја немав слушнато дотогаш. Кога ја пуштив на Јутуб, ми потекоа солзи од нејзините зборови и затоа свадбата ја отворивме со неа, и до ден денес, кога ќе ја слушнам, ми се еже кожата. 

AneLav RR -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (15.5.2014 16:29:48)

One - U2 [sm=smiley1.gif]Имавме еден интересен момент на песната обичен ама ептен посебен и таа ни беше некако заедничка песна па со таа и ја отворивме свадбата. А втора беше „од овој ден“ како изненадување од сопругот за мене.[sm=smiley1.gif]

deluxe -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (15.5.2014 21:02:31)

Еве ја нашата песна,на неа се запознавме[sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? (16.5.2014 7:29:22)

Алал да ви е,јас поим немам [sm=smiley1.gif] ,ама кај и да е ќе најдам време да пуштам снимката да видам [sm=jezicek.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4   Следна страница >   >>