Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 25.3.2011 1:44:55
ljubicicaaa
и јас како тазе невеста да си кажам. хиих ја отворивме и ние свадбата со од овој ден од владо јаневски, иако јас сакав со една песна од селион дион, ама ништо
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 25.3.2011 11:30:12
Calypso
Со "Today, tomorrow and forever" од легендарниот Елвис, кралот на рокот - и двајцата го сакаме, па всушност отворањето ни беше со блок од три песни на Елвис - гореспомнатата, "Love me tender" и "Unchained melody". На ЦД ни ги пуштија додуша... бендот не ги знаеше песните, ама повеќе им беше проблем јазикот отколку музиката... како и да е... прекрасно ни беше
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 3.1.2012 20:08:30
Melanija RR
Уште пред да стане хит за одбравме песната ,,Од овој ден,, од Владо Јаневски.Стана вообичаена но нас многу ни значи кога и да ја чуеме не потсетува на тоа танго и солзите радосници во тој момент
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 4.1.2012 11:16:17
kikicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija
Уште пред да стане хит за одбравме песната ,,Од овој ден,, од Владо Јаневски.Стана вообичаена но нас многу ни значи кога и да ја чуеме не потсетува на тоа танго и солзите радосници во тој момент
Јас незнаев која бев во фрка али колешката сеангажираза тоа пами ја препорача баш оваа од Владо ијас кога јаслушнавми седопадна и таа остана и сега скоро на секоја свадба таа ја пејат.
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 4.1.2012 22:37:42
AnnaMolly RR
Со Everything I do, I do it for you од Брајан Адамс, ама на двд ја пушти бендот, сакав оригиналот да го има. Уште од малечка ја обожавам песнава и решив таа да ми биде за првиот свадбен танц. Со мм имаме ист вкус за музика, па не се противеше на мојата желба.
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 22.5.2012 16:27:12
babyblue
muzikata ni ja preporaca od vlado ama jas sakav POGLEDI U TAMI od Sergej Cetkovic i muzikata morase da ja nauci, ne ja naucija ubavo ama si ja dobiv pesnata sto ja sakav a na mm ne mu bese mnogu bitno.
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 22.5.2012 17:17:16
vanessa30
woman in love barbra streisand (peackata na svadbata bese odlicna se peese od narodno, do zabavno, do stransko, tina tarner, bukvalno se ) plus bese i bremena.
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 15.5.2014 15:16:05
Mila mamicka
Ние сакавме да ја отвориме свадбата со песната Без тебе од Оливер Драгоевиќ, затоа што ја обожавам оваа песна. Ама, како почнавме да го вежбаме танцот, многу бавен ни беше ритамот, и не можевме да се усогласиме со чекорите. Ја прашавме групата која ни беше ангажирана, и ни ја предложија Од овој ден од Владо Јаневски, која искрено ја немав слушнато дотогаш. Кога ја пуштив на Јутуб, ми потекоа солзи од нејзините зборови и затоа свадбата ја отворивме со неа, и до ден денес, кога ќе ја слушнам, ми се еже кожата.
RE: Со која песна ја „отворивте“ свадбата? 15.5.2014 16:29:48
AneLav RR
One - U2 Имавме еден интересен момент на песната обичен ама ептен посебен и таа ни беше некако заедничка песна па со таа и ја отворивме свадбата. А втора беше „од овој ден“ како изненадување од сопругот за мене.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.