Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Помош, софтверски проблеми и совети 23.9.2010 0:40:39
Viktori
е не го знам ни тоа. стара ми е адресава може 4 години....кој памти сеа што сум пишала ама пратив маил можеби ќе се среди оти имам и ју тјуб акаунт со преку истата адреса. А бе имав бааѓи контакти шо може ќе затребаат...
< Поракaта ја уредил виктори -- 23.9.2010 0:42:29 >
RE: Помош, софтверски проблеми и совети 23.9.2010 0:55:41
Viktori
нема. туку одговарав на катаљон прашања. Како на пример кога ја отвори адресата последен пат -ве молиме прецизно- 5 контакти со кои најчесто сте контактирале... еб ти смотаните, јас пасвордот не го памтам а они сакаат е маил на 5 контакти а имаат адресар ај нема везе ако за 24 часа не ми пратат пасворд, не ги дружам ќе си отворам на јаху
RE: Помош, софтверски проблеми и совети 25.9.2010 12:05:12
amelbebe
na monitorot cela nedela mi izaga deka control menu is locked,potoa izlaga celo menu neznam kako da go trgnam ova a probav so toa kopceto ok ama nisto,koj znae neka mi pomogne
RE: Помош, софтверски проблеми и совети 30.9.2010 20:45:21
kiki_riki
aj help komp mi e poln so virusi i sakam sama da go formatiram komp reinstaliram win, so starite verzii si formatirav preku dos ama sega imalo finta kako da se butne windowsot za da se formatira-koj znae kako neka pise
RE: Помош, софтверски проблеми и совети 15.10.2010 11:28:31
anedespo
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
нема. туку одговарав на катаљон прашања. Како на пример кога ја отвори адресата последен пат -ве молиме прецизно- 5 контакти со кои најчесто сте контактирале... еб ти смотаните, јас пасвордот не го памтам а они сакаат е маил на 5 контакти а имаат адресар ај нема везе ако за 24 часа не ми пратат пасворд, не ги дружам ќе си отворам на јаху
Ako koistis Mozilla mozes da vlezes vo Alatki i Opcii i posle vo Bezbednost imas Skrieni lozinki. Tamu ke gi vidis site lozinki od toj kompjuter.
RE: Помош, софтверски проблеми и совети 15.10.2010 14:03:31
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
КЛИК виктори, јас со ваков и симнувам песнички на Миа
И брат ми има ваков downloader, и јас сега си спуштив. Ќе го искористам за клипчиња со аеробик-вежби
Јас само што го спуштив и кликнав да го активирам, меѓутоа одмах имав напад на вируси. Среќа па имам добра антивирус програма и ги избриша. Па го uninstall -ирав и избришав
RE: Помош, софтверски проблеми и совети 22.12.2010 21:23:42
Viktori
ај помош - скајпот не сака да се конектира, ставив чист, сега го симнав, ама кога сакав да се логирам ми вика дека не може, веќе сум логирана од овој компјутер...
RE: Помош, софтверски проблеми и совети 22.12.2010 21:37:07
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Еве што е проблемот,читајте тука Не ми е јасно мама како си можела да се логираш баш
аха. ок. тогаш јас да не се акам по нетов за решение
Инаку само едно скајп име може од еден компјутер, освен нормално ако немаш различен виндоус на различни партиции па така да го лажеш. А нормално можеш со повеќе да правиш муабет во исто време.
RE: Помош, софтверски проблеми и совети 18.1.2011 14:58:54
Felly RR
Ај нека помага кој знае, кога отворам РР на google chrome страницата ми е (како да кажам ) „одзумирана“, тоа Матеа еднаш кога седна на компјутер и нешто ми кликна, не знам што направи и сега страната ми ја отвара смалена