|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Агнес ги очекува близнаците!
27.8.2010 0:29:05   
Julie1
Гледаш најважното го заборавив ќе ја гушкам Агнес77 и од Рингерајки и од Рингерајчиња... Кај и да е ке ни дојде Агнес77 во Македонија, немора повеќе само на 1 месец тоа ке биде сигурно мојот најсреќен месец во животот.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 376
27.8.2010 6:48:41   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image guski i od mene do Agness 

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 377
27.8.2010 12:44:26   
Bitolcanka
Јула и од мене изгушкај ја Агнес и кажи и' дека не запираме - не признаваме ништо друго, освен победа во оваа долга, тешка битка user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 378
27.8.2010 13:01:11   
agnes77
сега гледам ... статија http://www.ringeraja.mk/statija/krik-na-evropa-za-prikazna-so-sreken-kraj_700.html
има една нова фотографијаuser posted image

уште чекаме да процедурата заврши ... али имам надеж, након дуго време повторно имам надежuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 379
28.8.2010 12:22:09   
agnes77
драге пријателке ... тукаа е доказ дека јас сум оптимист до крајотuser posted image

user posted image

user posted image

џемпери за дјевојчице ... за зима (мојата работаuser posted image )

< Поракaта ја уредил agnes77 -- 28.8.2010 12:23:28 >

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 380
28.8.2010 12:26:41   
Julie1
колку само убаво ке им стојат на малите кукли...преубава изработка драга Агнес и сигурно скоро ке ги носат преубавите близначки user posted image

Непосредна врска до пораките: 381
28.8.2010 14:04:53   
Палешка РР
Браво Јањаuser posted image

И јас плетев џемперче за зимо пред да ја добијам Миа...и секоја мајка плетe и спрема нешто последниот месец пред да го добие детето/децата. Ова што си го направила е знак, сигурен знак дека си најблиску до целта драга Јања!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 28.8.2010 14:05:24 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 382
28.8.2010 19:41:11   
Saturn
Пишете ме и мене во списокот или пратете линк за потпишување на петицијата. Секогаш читам што има ново на овој форум. Трогната сум од приказната и мислам дека со сета оваа позитивна енергија што е собрана и најтврдиот ѕид ќе го срушиме. Агнес или Јања е веќе мајка!!! ајде побрзо нека и стигнат душичките user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 383
29.8.2010 16:37:21   
agnes77
Saturn, user posted image user posted image user posted image user posted image

Палешка ... месец дана, се надам да си у право и да ово е последниот месец ... ако може се веруват социален работник тада брзо се ке биде сигурно ок ... јас сеуште верувам во луѓето, верувам во институције и верувам во Македонија која е земја од моите деца и пријатели user posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Saturn)
Непосредна врска до пораките: 384
29.8.2010 20:53:08   
jagoda
Stavete me i mene na spisokot draga agnes od se srce ti posakuvam sto pobrgu da si so tvoite mali srcenca sramota e toa sto vi go pravat necoveckiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 385
29.8.2010 22:46:38   
Палешка РР
Asja Visnja Tomic -----Ajde da se sve majke svih balkanskih Ringeraja udruze i potpisu peticiju koja ce se uputiti tom ministarstvu... sramota je to sto su uradili... Janja majke iz BiH su uz tebe... samo recite kako da pomognemo :(

Многу добра идеја!
Ги молам да се впишат сите кои се за user posted image

1   Палешка user posted image  
2   Bitolcanka  user posted image
3   Maca25  user posted image
4   Martins mom user posted image
5   elle  user posted image
6   tereza user posted image
7   mama26 user posted image
8   nadica user posted image
9   amelbebe user posted image
10 Julie user posted image
11 Bogdancanka user posted image
12 lilicka user posted image
13 niki user posted image
14 Anushka user posted image
15 arh_diz user posted image
16 Snowhite user posted image
17 Maria user posted image          
18 jovanka
user posted image  
19 викториuser posted image
20 Nadeuser posted image
21 kik@user posted image
22 bushavkauser posted image
23 ackauser posted image
24 Тањаuser posted image
25 big_mama817user posted image
26 penelopauser posted image
27 natali_13215user posted image
28 Gari68user posted image
29 biljana16user posted image
30 Џенаuser posted image  
31 Jasmina27user posted image
32 babydolluser posted image
33 brineta88user posted image
34 ananikoluser posted image
35 Боцко user posted image
36 Twinsuser posted image
37 soncencetouser posted image
38 JUKIuser posted image
39 sinolickauser posted image
40 misticiauser posted image
41 Natasa981user posted image
42 melodyuser posted image
43 blue_blueuser posted image
44 majka 79user posted image
45 pinokio 2010user posted image
46 vesna1user posted image
47Miroslavauser posted image
48 bambiuser posted image
49 kromitce user posted image
50 bekiuser posted image
51 Sajnauser posted image
52 Mammyuser posted image
53 danced
user posted image
54 vezilkauser posted image
55 ledenka user posted image
56 koalauser posted image
57 RAKICA2007user posted image
58 1Eva***user posted image
59 Nogavica user posted image
60 Annetuser posted image
61 Isabellauser posted image
62 denickauser posted image
63 ena1 user posted image
64 1aliuser posted image
65 Fellyuser posted image
66 denimuser posted image
67 sami0804user posted image
68 Matejcikauser posted image
69 suzetouser posted image
70 AnnaMolly
user posted image
71 blue_blue user posted image
72 Leonidauser posted image
73 zoranauser posted image
74 prvenkauser posted image
75 skvo
user posted image
76 ceckauser posted image
77 бетпетuser posted image
78 Natasha5user posted image
79 Acina user posted image
80 Libra user posted image
81 sandrin user posted image
82 nutelizza user posted image
83 iki82user posted image
84 STRUMFETA
user posted image
85 EciPeci user posted image
86 Saturn user posted image
87 jagoda
user posted image
88 Modesstyuser posted image
89 Natasa981user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

< Поракaта ја уредил agnes77 -- 2.9.2010 14:16:52 >

Непосредна врска до пораките: 386
29.8.2010 23:56:45   
Modessty
Ja sam iz Srbije i šaljem veliki pozdrav mojim dragim ringerajkama iz komšiluka user posted image
Trenutno mi na računaru ne radi ćirilica pa sam primorana da pišem latinicom. user posted image

Želim da podržim Agnes u njenoj borbi za usvajanje devojčica. user posted image Pišite i mene!
Želim devojčicama i njihovoj mami puno puno sreće i da se sve završi što pre!
Molim vas da javite dokle se stiglo s postupkom usvajanja.

Непосредна врска до пораките: 387
30.8.2010 10:45:02   
agnes77
благодарам за поддршка, веч сам слала поруку на рр.рс, чекамо и чекамо и опет мало чекамо, али ако се институције раде како треба, онда се надевам да наскоро ке дојдем во МК (али сум веч одлучила, ке дојдем у сваком случајуuser posted image user posted image user posted image  ... )

еве ова песна е за сите "заслужни" за наша ситуација Срце није камен
http://www.youtube.com/watch?v=zSpNuMi_7Ko

(Одговор на членот Modessty)
Непосредна врска до пораките: 388
30.8.2010 19:26:09   
Natasa981
ве молам и мене да ме ставите на списокот! и јас искрено се надевам дека оваа голгота за Јања наскоро ке има срекен крај!user posted image

Непосредна врска до пораките: 389
2.9.2010 13:47:39   
Julie1
Здраво драги мои. Еве ме мене повторно назад со голема желба преку овој пост да ги споделам моите чуства при средбата со Јања...

Сите прегратки ваши и беа пренесени на нашата Јања и сигурно знаете дека добив прегратки за возврат за сите вас. Додека го пишувам овој пост солзи течат од измешани чуства, на една страна среќни поради убаво поминатите моменти со Јања, од друга страна тажни што близначките сеуште не се онаму каде припаѓаат, во домот во кој сите живеат за моментот да ги гушкаат, да се грижат и да се радуваат на близначките. Дом во кој топлината и љубовта зрачат од секое ќоше, се надзираат од секој агол, дом во кој секое дете би имало среќно и безгрижно детство...

Ме пречека силната прегратка на Јања со солзи кои течеа од радост и солзи дека во нејзиниот дом за првпат е некој од Македонија, од онаму каде припаѓаат нејзините близначки. Тато Примож успеа машки да ги задржи солзите но емоции имаше насекаде... Но емоциите од моја страна беа најголеми при првото мое стапнување во собата за двете мали ангелчиња, во собата која сите добро ја знаеме преку досегашните слики, собата која идните Мама Јања и Тато Примож секој ден ја гледаат празна со топка на душата и желба скоро тука да ги будат и заспиваат своите близначки. Ја имав таа чест да направиме заеднички слики со Јања крај насликаното дрво од Тато Примож (сликите може да ги видите тука: КЛИК) На разговорите им немаше крај, постојано се надоврзуваа еден на друг, како да се знаеме 100 години а не само година дена.

На моја голема радост се запознав и со идните баба и дедо (родители на Јања), кога сета коцка ми се склопи, од каде Јања е израсната во толку прекрасна личност. Прекрасни луѓе, кои се најголемата поддршка за Јања и Примож да истраат и издржат во овие тешки моменти на исчекување. Со голема љубов ни раскажуваа дека со нетрпение ги очекуваат своите внучиња од Македонија, дека секојдневно се подготвуваат за моментот да станат баба и дедо на двете близначки. Мајката на Јања која исто така неможеше да ги сопре солзите, вети дека нема да плаче од радост кога првпат ќе ги види близначките, само кога ќе ја дознае позитивната вест да и дозволат да се исплаче од радост. Што и да пишувам ќе биде премалку, само ќе повторам прекрасни прекрасни луѓе, кои израснале прекрасна личност како Јања. Ни раскажаа и за својата двегодишна внука од синот, која минатата недела била на гости кај баба и дедо и која ги изненадила колку многу работи знае сама да прави, како знае да ја слика својата бабичка и да побара таа да се насмевне кога ја слика, како знае дека треба да и стават батерија на клавирот.... а како знае и да чува чоколатче и за своите братучетки кои скоро треба да дојдат од Македонија user posted image И тоа мало сонце чека да може да си игра со близначките од тета Јања...

Разговорите си течеа, времето поминуваше и се ближеше разделбата, која беше неизбежна... Листот на календарот го сврте Јања и се појави септември... и двете посакавме овој месец да биде најсреќниот и овој месец нивниот најголем сон да се оствари, а ние сите Рингерајки, ќе помогнеме овој месец Јања и целото нејзино блиско семејство да се гушка со близначките.

< Поракaта ја уредил Julie -- 2.9.2010 13:49:52 >

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 390
2.9.2010 14:01:59   
agnes77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
сега немам зборовиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 391
2.9.2010 15:45:02   
majka 79
vreme, pominuvaj pobrzo!!!!!!!!!!!!!
pobrzo da se izraduvaat mama Janja i tato Primoz, a bliznacinjata pobrzo da ja pocuvstvuvaat celata ljubov sto gi ceka vo noviot dom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 392
2.9.2010 15:47:51   
blue_blue
Агнес,

абе многу се нервирам и натажувам кога само седам и ништо не правам и само читам дека чекате....Дај кажи више што може да направиме за да се мрдне работава од место и да ги посвоиш девојчињата, ми се иде да вриштам што повеќе од пола година на тие две деца им е одземна можноста да имаат родители само затоа што некој е толку бездушен и изгубил секакво човечко чувство за она што е добро а што е лошо....Се нервирам дека седиме вака неактивни, дај да направиме нешто, нешто што навистина ќе вроди со плод девојчињата конечно да добијат прекрасни родители како што сте ти и маѓот ти (иако не ве знам имам чувство дека сте навистина невројатни луѓе)

Непосредна врска до пораките: 393
2.9.2010 18:01:42   
Viktori
Јас почнав да го читам постот на Јулие, ама не го прочитав. Не можев!

баш заради ова

-затоа што некој е толку бездушен и изгубил секакво човечко чувство за она што е добро а што е лошо-

Нека извршат колективно самоубиство и нек ги спасат СИТЕ деца во МК! Инклудинг нивните!
user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 394
2.9.2010 20:48:43   
niki
Кога наоѓам време  за РР седнувам и ги барам темите за Агнес со надеж дека ќе прочитам добри вести и секој пат повторно и повторно се разочарувам што нема ништо ново, што сеуште се чека, што нема некој начин да се забрза постапката. Мислам луѓе што толку одлучуваат, што проверуваат, месеци поминаа и ни милиметар нема мрднато од точка на стоење.
Тажно.....Агнес јака ти душа како издржуваш, ова е вистинска голгота......
user posted image user posted image user posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 395
2.9.2010 21:26:27   
Палешка РР
Не ми се ни пишува повеќе, туку ми се плаче, како може вакви најпрекрасни луѓе на светот да бидат фатени во мрежата на- до срж расипаната држава user posted image и од нивната "добра волја" да зависат животите и среќата на две невини деца. Ух!

Како да ти кажам драга Агнес издржи, кога не можам ни самата себе да се замислам ниту час, ниту ден без своите деца. Ти се восхитувам на силата, добрината и позитивноста user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 396
3.9.2010 1:51:50   
Bitolcanka
Мајчинското срце е огромно. Агнес, пријателке - родена си за да бидеш мајка. Бог е на твоја страна, ќе ти ја исполни желбата, биди каква што си - вредиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 397
4.9.2010 10:17:42   
Mamicka3
Pisete me i mene vo spisokot i da ve prasam vo peticijata dali samo jas da se pisam ili moze i drud

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 398
4.9.2010 10:39:03   
Палешка РР
Може и сите членови на семејството кои се полнолетни мамичка3 user posted image
Сега ќе те пишам во списокот user posted image

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 399
4.9.2010 10:40:11   
Палешка РР
Asja Visnja Tomic -----Ajde da se sve majke svih balkanskih Ringeraja udruze i potpisu peticiju koja ce se uputiti tom ministarstvu... sramota je to sto su uradili... Janja majke iz BiH su uz tebe... samo recite kako da pomognemo :(

Многу добра идеја!
Ги молам да се впишат сите кои се за user posted image

1   Палешка user posted image  
2   Bitolcanka  user posted image
3   Maca25  user posted image
4   Martins mom user posted image
5   elle  user posted image
6   tereza user posted image
7   mama26 user posted image
8   nadica user posted image
9   amelbebe user posted image
10 Julie user posted image
11 Bogdancanka user posted image
12 lilicka user posted image
13 niki user posted image
14 Anushka user posted image
15 arh_diz user posted image
16 Snowhite user posted image
17 Maria user posted image          
18 jovanka
user posted image  
19 викториuser posted image
20 Nadeuser posted image
21 kik@user posted image
22 bushavkauser posted image
23 ackauser posted image
24 Тањаuser posted image
25 big_mama817user posted image
26 penelopauser posted image
27 natali_13215user posted image
28 Gari68user posted image
29 biljana16user posted image
30 Џенаuser posted image  
31 Jasmina27user posted image
32 babydolluser posted image
33 brineta88user posted image
34 ananikoluser posted image
35 Боцко user posted image
36 Twinsuser posted image
37 soncencetouser posted image
38 JUKIuser posted image
39 sinolickauser posted image
40 misticiauser posted image
41 Natasa981user posted image
42 melodyuser posted image
43 blue_blueuser posted image
44 majka 79user posted image
45 pinokio 2010user posted image
46 vesna1user posted image
47Miroslavauser posted image
48 bambiuser posted image
49 kromitce user posted image
50 bekiuser posted image
51 Sajnauser posted image
52 Mammyuser posted image
53 danced
user posted image
54 vezilkauser posted image
55 ledenka user posted image
56 koalauser posted image
57 RAKICA2007user posted image
58 1Eva***user posted image
59 Nogavica user posted image
60 Annetuser posted image
61 Isabellauser posted image
62 denickauser posted image
63 ena1 user posted image
64 1aliuser posted image
65 Fellyuser posted image
66 denimuser posted image
67 sami0804user posted image
68 Matejcikauser posted image
69 suzetouser posted image
70 AnnaMolly
user posted image
71 blue_blue user posted image
72 Leonidauser posted image
73 zoranauser posted image
74 prvenkauser posted image
75 skvo
user posted image
76 ceckauser posted image
77 бетпетuser posted image
78 Natasha5user posted image
79 Acina user posted image
80 Libra user posted image
81 sandrin user posted image
82 nutelizza user posted image
83 iki82user posted image
84 STRUMFETA
user posted image
85 EciPeci user posted image
86 Saturn user posted image
87 jagoda
user posted image
88 Modesstyuser posted image
89 Natasa981user posted image  
90 Mamicka3 user posted image
91 Luci user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 4.9.2010 13:33:49 >

Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali ste zadovolni od porodilisteto kade sto se porodivte?

Da (100%)

Ne (0%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!