Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 10:44:18
agnes77
Уште ништо ново, чекамо на нова комисија затоа што е промена во законот. Се надевам дека нова комисија наскоро започне својата работа. Кој сака да чека нова комисија со мене? Можда побрзо ке биде комисија
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 10:49:52
Палешка РР
Јас чекам!!! И навивам новата комисија да биде побрза, поекспедитивна и не-митопримачка
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 14:14:21
Bitolcanka
И јас чекам да почне со работа новата комисија за да си ги видиш што поскоро близначките, мила Агнес Гледам напредок и побрзо достигнување на целта
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 15:16:24
Maca25
Агнес сите сме тука со тебе!! Цела РР ги чека малите близначки да стигнат кај мама и тато!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 16:35:06
agnes77
SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене? Палешка Bitolcanka Maca25 ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка навивам новата комисија да биде побрза, поекспедитивна и не-митопримачка ПОТПИС
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 16:40:33
Martins mom
и јас сум за...и сакам да бидам на списокот !!!
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 17:15:48
agnes77
SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене? Палешка Bitolcanka Maca25 Martins mom
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 17:39:12
elle
navivam za tebe agnes
_____________________________ Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 17:54:42
agnes77
многу благодарам на сите ИЗВОРНА ПОРАКА: elle navivam za tebe agnes SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене? Палешка Bitolcanka Maca25 Martins mom elle
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 18:30:53
tereza
и мене додадете ме во списокот на навивачи за близначињата
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 18:54:07
agnes77
сега направам благодарам тереза ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza и мене додадете ме во списокот на навивачи за близначињата SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене? Палешка Bitolcanka Maca25 Martins mom elle tereza
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 19:49:12
mama26
kako sto e gospod nikoj ne e.se nadevam i navivam za tvojata sreka
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 20:39:39
agnes77
blagodaram mama26 ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 kako sto e gospod nikoj ne e.se nadevam i navivam za tvojata sreka SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене? Палешка Bitolcanka Maca25 Martins mom elle tereza mama26
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 20:42:04
nadica
и јас сакам да се приклучам во друштвото
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 20:44:35
agnes77
благодарам надица ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica и јас сакам да се приклучам во друштвото SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене? Палешка Bitolcanka Maca25 Martins mom elle tereza mama26 nadica
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 20:48:13
amelbebe
aaaaaaaaaa stavete me i mene vo spisokot
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 20:49:31
Bitolcanka
Миличка од срце сите навиваме за да бидеш заедно со твоите близначки
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 20:50:44
Julie1
И јас навивам гласно, да ме чујат сите кои можат да променат нешто и процедурата со новата комисија да биде пократка! До среќните моменти праќам поддршка до Агнес и до малите ангелчиња кои сигурно се нетрпение ја очекуваат љубовта и топлината од семејството на Агнес. Една прегратка за Агнес една прегратка за едното ангелче една прегратка за другото ангелче
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 20:57:02
agnes77
каква голема поддршка SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене? Палешка Bitolcanka Maca25 Martins mom elle tereza mama26 nadica amelbebe Julie
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 21:04:28
Bogdancanka
еве ме и мене ставете ме и мене на список навивам за тебе Агнес ајде тука сум со тебе заедно ќе чекаме сите заедно
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 21:11:26
agnes77
благодарам од срце ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka еве ме и мене ставете ме и мене на список навивам за тебе Агнес ајде тука сум со тебе заедно ќе чекаме сите заедно SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене? Палешка Bitolcanka Maca25 Martins mom elle tereza mama26 nadica amelbebe Julie Bogdancanka
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 22:12:52
lilicka
Ви се приклучувам и јас......
RE: Агнес ги очекува близнаците! 27.6.2010 22:22:15
agnes77
благодарам ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka Ви се приклучувам и јас...... SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене? Палешка Bitolcanka Maca25 Martins mom elle tereza mama26 nadica amelbebe Julie Bogdancanka lilicka
RE: Агнес ги очекува близнаците! 28.6.2010 10:50:37
niki
Еве ме и мене во исчекување заедно со сите вас и навивање Издржи Агнес! ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка И навивам новата комисија да биде побрза, поекспедитивна и не-митопримачка Исто!
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Агнес ги очекува близнаците! 28.6.2010 12:00:05
Anushka
A ja?!
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?