|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Драги Бремена сум! А тој ...?
12.10.2010 16:30:27   
iviv
Znaci solzi kako da kazam radosnici mi idat koga gi citam ovie postovi ........se zamisluvam vo taa situacija i mi preubavo nekako cudno no sepak nadezno i jas da bidam vo istata siyuacija .......................neznam ni kako bi go soopstila ova posle se ova mi se slucuva ali kako i da e edvaj cekam so celata dusa i srce <3<3<3<3<3<3<3

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 26
12.10.2010 16:38:05   
Pepelaska *
Gospod da ti pomogne i ti da si go vidis tvoeto sonce!!!

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 27
12.10.2010 16:54:16   
iviv
CUL TE GOSPOD DUSO <3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 28
10.1.2011 14:21:25   
temjana
Sedam na rabota i dodeka gi chitam vashite poraki placham od sreka,(se nadevam nema da mi vleze nikoj vo ovoj moment vo kancelarija bidejki iskreno ne sum bash ubava gletka) Vo brak sum veke nekolku meseci iako se poznavame i sme zaedno veke 10 godini, vo posledno vreme sum preokupirana so deca i celo vreme gi sonuvam, tolku mnogu posakuvam da dojde toj moment koga ke mu soopstam na mojot najmil deka nosam negovo deteuser posted image Se nadevam ovaa godina ke mi se nasmevne srekatauser posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 29
10.1.2011 14:27:39   
penelopa
Темјана само позитивни мисли, работаuser posted image и ќе биде...а ние сме тука да те храбриме и да се радуваме на твоите user posted image илиuser posted image ...само верувај и ќе биде user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 30
10.1.2011 15:22:22   
Lokica1
Posel 3-4 dena docnenje i prepoznavanje na nekoj simptomi resiv da napravam test, go kupivme testot i otidovme na kafe...ma kafeto vo grb go stavivme za 5min bevme doma cekame sto ke pokaze testot...toj sakase toj da go otvori kapaceto na testot..i koga gledame 2 crtki...prvo molcevme edno 2min i go gledavme testot posle pocnavme da ripame od sreka, da se guskame i baknuvame... kerkam i veke 15meseci a jas uste go cuvam testot :)

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 31
29.5.2012 22:03:23   
Ikana
Се обидовме неколку пати пред да останам вистински бремена....никогаш нема да го заборавам тоа утро, имавме еден куп работи што треба да се завршат, бидејќи утредента ни беше регистрацијата во матично....мене ми задоцни циклусот 5 дена, и 6-от ден купив тест, чисто од радозналост....утрото на 11 мај го направив и влегов во дневна со тестот. Заедно чекавме да поминат 5 минути и кога се појавија user posted image мм ќе се онесвестеше од среќа....ме гушкаше, ме бацуваше и најнежно ми го бакнуваше стомакот, внимавал на бебетоuser posted image . Утредента и официјално станав негова сопруга.user posted image

(Одговор на членот Lokica1)
Непосредна врска до пораките: 32
28.6.2012 14:37:23   
Regina
Кај мене пак беше обратно, мм беше тој кој велеше дека сум бремена. Се случи месец пред свадбата, ми доцнеше но јас не обрнував внимание на тоа, инаку имав редовен циклуц ама доцнењето го препишував на фрката околу свадбата. Долго време сме заедно со мм, долг период и не се пазевме и да останев бремена иако не бевме верени не беше ништо страшно, ќе се завршеше и таа работа. Двајцата сакавме дете. Но се веривме, свадба закажавме за 6 месеци подоцна и ете се случило сум останала бремана. Тој почна да ми вика Регина бремена си, направи тест а мене пак не ми беше верно и си викав не сум. Но почна и да ми се гади, да добивам нагони на повраќање па веќе почнав и јас да мислам дека сум. Зедовме тест го направив, бев бремена. Отидов и на гинеколог и тој ми потврди. Бевме среќни и двајцата, тој можеби и повеќе јас некако бев изненадена и сеуште збунета.
Сакав само уште да кажам мамички уживајте во љубовта и сексот, не се преокупирајте само со мислата дека еве овој пат тоа ќе се случи, ќе се случи кога најмалку се надевате.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 33
30.6.2012 15:37:47   
sandra_
Кога само ќе се сетам на тој ден морници ме лазат user posted image .Седевме со дечко ми така во новата куќа кај него, а претходно купивме тест, затоа што ми доцнеше неколку дена и ајде да го направам тестот , некако собрав храброст и го направив, нему му реков тој да гледа затоа што немав храброст.И тој целиот пресреќен заради позитивниот тест, а јас си плачев и плачев затоа што незнаев што да правам, почна да ме гушка, а јас се налутив и си заминав затоа што бев избезумена и плус непланирана бременост е.И така ќе видиме како ќе се одвиваат работите, сега за сега е супер.

(Одговор на членот Regina)
Непосредна врска до пораките: 34
4.7.2012 8:57:43   
slip
Еххххххх,колку е тоа убав момент...Кај нас беше скоро, пред три месеци. За бебе се трудевме 2,5 години и никако да бидне. Кога гледам тој месец ми касни неколку дена. Веќе си претпоставуваме со маж ми, ама никако на таа тема не зборевме, од страв изгледа да не добијам во меѓувреме па да биде залудно надевањето. Сабајлето станав околу 5, бевме договорени со маж ми да правам тест тој ден, цела ноќ незаспав, и сабајлето го направив. Само да знаете како ми се тресеа рацете....неможев тестот да го држам. Леле кога ја видов втората цртка...незнам само како отидов до спална да му кажам на моето злато... А он како на игли...и само прати ситуација по реакцијата додека идам накај спална да процени.А јас пак тивко си идам, не направив како он што очекуваше дека ако е позитивен јас со трчење и со викање ќе излезам,  и си помислил дека ми е негативен тестот.
Пошто маж ми си го викам ,,бебе,, на надимак user posted image , уште пред да влезам во спална, од позади ѕид му реков ,,Бебе, имам друго бебе,,......Леле кога влегов,кога му ја видов фацата....па и насолзен...Се изнагушкавме, си избацивме, си полежавме уште два саати така гушнати, и после отидовме на работа.

(Одговор на членот sandra_)
Непосредна врска до пораките: 35
5.7.2012 2:43:19   
fernandez
vi cestitam devojki na site , samo srekja da ve prati , i jas ocekuvam na pozitivno kaj mene bidejki mi docni vekje nedela pa ke vidime posle tolku zaludni napori dali mozebi sega sum !!! samo nz koga da go napravam testot dali e vreme ? pozzzzzzzz

(Одговор на членот slip)
Непосредна врска до пораките: 36
5.7.2012 9:24:55   
AnnaMolly RR
Здраво, фернандез! Ти посакувам пријатна дружба на форумот!
Секако дека е време за тест зашто ти доцни една недела! Тоа е и повеќе од доволно.
Направи си тест и те чекаме да ни се пофалиш, па заедно да се радуваме!

Live and let live

(Одговор на членот fernandez)
Непосредна врска до пораките: 37
5.7.2012 12:58:23   
fernandez
znaci mnoooogu sum razocarana stnav kupiv test ,napraviv i negativen,nz vekje sto da pravam samo zaludni obidi do sega,do sega imav redoven ciklus,trebase da dobijam pred 7 -8 dena a sepak mi docni neznam sto da mislam,i mm misliese deka sum trudna ke se razocara ne mi se veruva da ne e tocen testot so edna nedela docnenje na menstruacija sto da pravam ??? user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 38
31.8.2012 17:03:40   
babyblue
e ova mi e omilenata prikazna, bas ubava tema. imav redoven ciklus i se obidovme samo ednas ne se ni nadevav vednas na uspeh. stanav sabajleto i se spremav za na rab. obicno go pustam televizorot nautro dodeka se spremam, i dodeka se oblekuvav imase nekoj film na tv 1000, osmosis jones i imase edna scena kako puka bubuljica, mnogu smesna scena ama mene tolku mi se zgadi sto vednas povrativ a toa ne mi se slucilo od '93 haha. nisto ne rekov otidov na rab i koga se vrakav si kupiv test. koga si dojdov doma, najdobrite drugari dosle da ne kanat za kumovi, planiraa svadba. a jas pustata sakam da doznaam ne me drzi mesto. otidov do kupatilo, go napraviv testot i cekav. na mm vo meguvreme mu zadzvone mob. koga testot pokaza 2 crti jas vrisnav i site pomislile deka ima pajak vo kupatilo, zosto mm zborel na telefon go pratil kumasinot, i toj mi vika da vlezam da go utepam, jas pocnav da se smeam, mu rekov da dojde mm, toj dojde uste zboruvase na telefon vleze i mu go pokazav testot i vika, aj ke ti se javam podocna ke imam bebe. se iznaguskavme i im kazavme na kumasinite. mnogu bevme srekni.

Непосредна врска до пораките: 39
14.10.2012 21:51:40   
Honey*
Ви честитам девојки и јас на сите.....само нека е добра мисла....се надевам во најран можен период и јас ќе се пофалам со добри вести....држете палциuser posted image Сакам едно малечко дома да ми праве забави и да ми го исполнува денот!!!!

< Поракaта ја уредил Honey* -- 14.10.2012 21:52:57 >

(Одговор на членот babyblue)
Непосредна врска до пораките: 40
15.6.2014 10:06:17   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: sunnyday

меланија од кога го направив тестот око не можев да склопам и мислев како да му соопштам на мм па отидов до една продавница за деца и купив бебешки чорапчиња од оние плишените со памук што се внатре и го ставив тестот внатре па му ги дадов на син ми да му ги однесе а мм пиеше кафе и син ми му рече тато јас ќе имам сестричка (тоа зашто јас сакам сега едно женско user posted image ) и следуваше една голема насмевка па бакнежи и така забегав со темата ама морав да си кажам од пуста среќа

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Honey*)
Непосредна врска до пораките: 41
3.8.2014 0:16:53   
petra27
Za prvoto imam pisano kako bese e sega za vtorata bremenost da vi raskazam....ete taka si pravevme povtorno inseminacija i jas bev celo vreme so sinceto so obvrski...komsika moja bese na kafe sabajlecki a inace raboti na klinika vo laboratorija...i mi vika daj da ti zemam krv da proveram...edvaj me ubedi bidejki bese 11 den od inseminacija....i ja crkav da mi java ama umrev od radoznalost...mm na rabota i jad nea i pustam poraka da mi pise samo da ili ne...i ona mi titka....leleeee se srknav...i se javiv i mi vika pozitiven e.....
Lele kolku se izraduvav....mu vrtam na telefon i mu vikam...imame pozitiven test...a nekoviot odgovor bese...bravo :))
A mozete da zamislite kakvi ni bea facite koga doktorot ni soopsti deka nosam trojka !?!neznaevme kade e vratata...
Se rodija dve soncinja pred 2 ipol meseci...iako morase da reducirame edno...za da spasime dve....

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 42
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.