Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 5.6.2010 23:31:49
Bitolcanka
Тука сме во секое време. Кога некоја РР-ка има прилика да доаѓа наваму, нека каже, ќе организираме дружба Ќе ве мислиме и ќе ве оговараме сите Ќе ви раскажеме се' во детали
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 11:06:59
Julie1
Рингерајки Битолчанки се спремате за дружба?
Информацијата за вашата дружба ја ставивме и на РР на ФБ: КЛИК
Сигурна сум дека убаво ќе си поминте, бидејќи оваа дружба не е обична оваа е Рингерајска дружба...
Ќе цитирам и еден пост од РР на ФБ: „Како само ја одбравте локацијата за средба Портал... да потсетува на најголемиот семеен портал во Македонија Рингераја порталот :))) Секоја чест!“
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 12:30:27
Џесика
Абе и јас сакам да ве имам за пријателки на фб, иако уште не знам кој како се вика, и колкаво дете има ... а за дружба, мнооогу би сакала да ве видам...
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 16:29:03
tereza
Дружбата супер помина одлично беше,а слики ќе стават Мартинс мам и Битолчанка,па ќе видите каква беше атмосферата нареден пат чекаме уште Битолчанки и други рр-ки
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 16:32:37
Bitolcanka
Како сте девојки? Еве сега се вклучувам. Чекав брат ми да ги префрли сликите на компјутер, па ќе ги поставам да ги видите. Инаку супер си поминавме. Сите од некаде се најдовме. Со Twins комшивки сме - на наше големо изненадување , а и Martins mom е во близина. Со Тереза се знаеме 10-тина години, таа ни е малку подалеку - на другиот крај од градот
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 16:41:34
Bitolcanka
Aj Ќе се зголемува љубопитноста. Ако знае некој некоја друга страна за поставување слики нека каже. Ај на skype - да ми ги пуштиш сликите од твојот апарат, а јас од мојот