Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 18:40:04
brineta88
И јас ги видов сликите. Сигурно убаво сте си поминале. Сте си помуабетиле. Блазе си ви. Поздрав до Битола
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 22:12:39
Julie1
Супер дружба се гледа на сликите Навистина ми е драго, уште многу дружби да имаме и во Битола и во цела Македонија... Само кажете ми сега искрено дали продолживте понекоја дискусија од форумите и на дружбата и искрено, најискрено дали помисливте на нас останатите Рингераја корисници
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 22:19:00
Martins mom
Пред да си одиме, баш тоа искоментирав "Еј, ич не ги изоговаравме" Некако како многу малку да поседивме, ама тоа е...ко ќе ти е интересно брзо ти лета времето
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 22:57:22
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Само кажете ми сега искрено дали продолживте понекоја дискусија од форумите и на дружбата и искрено, најискрено дали помисливте на нас останатите Рингераја корисници
Јуле поразговаравме малку за постпородилната депресија. Инаку секако дека помисливме на вас. Оговаравме некои (нека остане наша тајна кои ). Ќе има пак ваква дружба, но помасовно. Малку бевме како за првпат, но прекрасно си поминавме - навистина времето многу брзо помина, не сетивме...
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 6.6.2010 23:52:30
jovanka
Odlicni ste bravo za iskrenoto druzenje!Slednata sredba pomasovno ama najvazno ledot go skrsivte .Ajde sledna sredba vo Skopje ne sme se druzele odamna!
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 7.6.2010 9:09:03
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Само кажете ми сега искрено дали продолживте понекоја дискусија од форумите и на дружбата и искрено, најискрено дали помисливте на нас останатите Рингераја корисници
Јуле поразговаравме малку за постпородилната депресија. Инаку секако дека помисливме на вас. Оговаравме некои (нека остане наша тајна кои ). Ќе има пак ваква дружба, но помасовно. Малку бевме како за првпат, но прекрасно си поминавме - навистина времето многу брзо помина, не сетивме...
јас ќе кажам дека во саат и пол време се наполнавме со позитивна енергија,не оговаравме никој туку ве дискутиравме а времето буквално ни летна.шала на страна навистина беше одлична дружба,се договоривме за нареден пат дружење во паркот и на Широк Сокак со двете убавици на Твинс и фраерот Мартин како додаток на нас четирите и се разбира плус уште некоја рр-ка
RE: Се наслушнува за дружба во Битола 17.9.2010 9:20:32
lukas
mmmmm....moite sograganki se druzele,jas kako duri sega gledam ama dobro toj mesec ne bev bas aktivna,bevme maleckandi...pozz,od bt ste site no ni po izvigenje ne ve znam..hehhe..pozz,vazno ubavo ste pominale..