Rossana -> RE: Работа од дома (6.6.2010 11:47:31)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana Vo posledno vreme po internet gledam ima mnogu amerikanski firmi koi nudaat rabota od dama, za rabota od doma preku internet sum protiv, zatoa sto probav, i mnoooogu malku se plaka, no ima i drugi vidovi na rabota od doma, na primer: sienje mecinja, izrabotuvanje nakit... Work at home mi zvuci kako dobra idea. Sto mislite vie za toa? Dali bi rabotele od doma? I dali rabotete? Ste probale li? Јас немам работено од дома преку некоја фирма. Пишував семинарски работи и подучував деца, ама тоа приватно - по моја желба. Инаку зошто да не - кога би имала добра понуда, интересна работа, без некој строг временски рок, би прифатила. Ако е нешто што го сакаш и го работиш со љубов, не ти претставува тешкотија, најдобро е да работиш опуштено, во домашни услови... Во врска со шиењето мечиња дома ... Една моја другарка порано беше пријавена, и пратија шема, мислам дека почна да работи, но не знам што потоа се случи - дали заврши некое мече и дали и колку и платија. Почна да работи на друго место после тоа, па најверојатно прекина. Ќе ја прашам и ќе те информирам. Prasaj Bitolcanke, navistina sum zainterisirana za taa rabota... Fala [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
|
|
|
|