Anushka
|
Sto te ispolnuva? **** кога ќе успеам нешто, било што: добро зготвен ручек, стигнам на време негде, петката во школо на децата, да добијам искрен комплимент, убаво помината вечер, „светната“ куќа, нови чевли...**** Od kade ja crpis seta pozitivna energija(zatoa sto za mene si edna od najpozitivnite licnosti sto gi znam)? **** лелееееј, БогданЧанка, фала, ама јас не се доживувам така. Јас само се трудам да бидам таква - а тука е и одговорот. Значи, јас не сум баш таква како се пишувам. Јас само од „петици“ се трудам да бидам добра, затоа што во животот лошото и негативното едноставно „не се исплати“. **** Sto nikogas nema da si prostis vo zivotot? ***** што никогаш не ја разбрав мајка ми и никогаш не и` кажав дека и` простувам, што не ја изгушкав силно пред да почине. и, што првиот пат се омажив со некој што мислев дека ќе го засакам, а не го сакав. На сила убавина не бидува. Многу жалам заради ова.**** Opisi se vi kratki crti. **** кратко кај мене нема ништо, освен можеби по некое сукњиче... Сакам да филозофирам и пишувам, хе, хе. Сепак... многу сум емотивна, аналитична, дури и параноична (какви филмови снимам јас, а бе за Оскар), плачка, понекогаш лицемерна (тоа ми оди на нерви), не доволно амбициозна, ептен самокритична. А од друга страна, бесконечно креативна, голем дечар и верен пријател.****
|