Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
da taka e ama pedijatarot ne kaza deka mozelo i samo da se povlece kaza deka ke cekame do godinka moralo da se naprave operacija i u slucaj ako papceto ocrvelo togas podhitno na operacija ama do sega fala bogu ne e ovrveno kafeno e a jas kolku so imam slusano i citano deka papceto ako e kafenko togas e zazdraveno kaj nas e kafeno se plasam da ne ocrve ke go zanesam kaj drug pedijatar zs via kaj so beme nisto ne objasnuva samo ima kila i operacija i tolku ni da ti objasne ni nisto a mojta baba mi kaza deka da ne se plasam i na mojot tatko mu bilo taka i samo mu se povleklo
I kerkickata moja, ona e predvreme rodena i pred da ja pustat doma i otkrija deka ima bruh i ne smeevme da ja ostavame da place ic odma i se poduvase dole, i koga imase 2-3 meseci ja napravija operacija na dvete strani. Nie se uplasivme ali ni rekoja deka cesto imaat bruh tie deca sto se predvreme rodeni.
zdravo na site ne znam dali imate stranica za kila kaj vozrasen ke vi pisam tuka , jas imam kila na papokot posle dva carski reza mi se pojavi kila na papokot odev na lekar ,vcera bev na kontrola i mi rekoa deka moram da se operiram ,a bebeto mi ima sedum meseci kako ke bidi ne znam mi rekoa deka mozam i nego da go zemam ama kako , ke go krevam posle operacija go dojam uste, a na porodilno sum do sedmi mart plus rabotam vo kolonijalna prodavnica dali nekojamajka ima vakvo iskustvo ve molam ako nekoj znaj nesto da mi pisite najmnogu se plasam zaradi bebenceto.
Здраво девојки! На моето бебе во 18 недела од бременоста му беше откриена кила, инаку девојче носам. Се гледа на ехо како топче мало пред папочната врвца. Дали некој има искуство со откривање на килата уште за време на бременоста. Кои се компликациите? Ми посоветуваа да почнам да размислувам за царски рез, бидејќи можело да се искомплицира породувањето по природен пат. Има ли некоја од вас искуство со рано откривање и кмпликации со килата. Ви благодарам.
Karaki, пред се ти посакувам добредојде на РРаја Верувам дека некоја мамичка се соочила со ваква ситуација, но додека се најде некој да ти одговори, твоето прашање ќе го префрлам и во темата ТУКА каде доктор педијатар одговара на наши прашања. Таа секако ќе знае да даде стручно мислење и совет. Верувам дека нема место за грижа, се ќе помине во најдобар ред.
< Поракaта ја уредил sandriana RR -- 27.9.2013 14:16:24 >
Здраво девојки ! Караки исто и на моето бебе сега сум 13 недела од бременоста вчера му беше откриена папочна кила , делумно цревата му биле испаднати и можело во текот на бременоста да се повлече а може и не. Ни јас немам искуство во ова па се надеваме дека некој ке се најди ќе пиши од искуство .Поздрав Ви благодарам