Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
I pofalbva do site koi ja sozdadoa RR, veke nekolku meseci sum clen, ama vcerasniot i denesniot forum za Andrijana i Eva i naj dozivuvawe na netov koe nekoj moze da go dozivee. Imam cuvstvo deka site ovde se najdobri drugarki, pa duri i poveke od toa. Da imas so kogo da ja spodelis radosta i tagata e najgolema dobivka vo zivotot.
еее зами ние колку бебиња добивме на рр да се чудиш.Погледни во барот колку мекици имаме изедено,колку алкохол се има испиено да се засрами човек но тука сме имаме место за уште мнооооогуууу.Дај боже само за добро да се собираме.
ајде да се почастиме задобро утро ,а додека да биде готово еве нешто за аперитив
фала..добро ке ми дојде...добар е..нема температура, носето е при крај а и сирупчето бев до Виталија сега, да им купам нешто за доручек да имаат- се чуваат дома со тато, мм зема одмор 5 дена, па одмараат сега или збеснуваат подобро да се изразам :)
Fala za kafeto Eca odlicno e. Eve sega prestana da paga sneg.Ako me nema da znaete deka imam problem nisto nemozam da otvoram. ne mi se veruva sneg na 3 noemvri, strav mi e da izlezam nadvor.Ovde koga ke duvne kosava koski ti probiva i avtomacki se zaleduvas.
na zdravje kafence na site.