Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Не знам кај да го напишам ова па ај овде. Ми треба храна, кутија книжни марамчиња и некој со железни нерви за да му се исплачам. Вчера пукнав, не можам да се соземам. И така сум нервозна последниве 10-14 дена вчера ми се насобраа глупости и мислам нешто се скрши во мене. И се развикав на Мила зашто сакаше да се напие од водата во која ја бањав. Кутрата се исплаши се засркна и поврати. Ми идеше да се шамарам сама себе. Обично кога чадам гледам да избројам до 10 пред да и се обратам на Мила ама вчера бев ептен за нигде. На детето му помина си заспа ама јас плачев уште 2 саати по тоа. А мм знае да биде најсебичното суштество на планетава. И тој е крив за мојата нервоза, а јас уште не можам да си простам што и викав на Мила. И да ви одговорам на прашањето Што си кажувам на себеси: Глупачо оди лечи се не ти е криво детето!
драга моја, не сум те видела кога си пишувала..те разбирам, и мене ми се случува истото, мислам дека мојата постпородилна депресија не исчезна откако се појави и одвреме на време ме удира и тоа зачинето со сите секојдневни вам веќе познати нервози просто ми доага да експлодирам...Исплачи си се, и после насмевни се.
Не знам кај да го напишам ова па ај овде. Ми треба храна, кутија книжни марамчиња и некој со железни нерви за да му се исплачам. Вчера пукнав, не можам да се соземам. И така сум нервозна последниве 10-14 дена вчера ми се насобраа глупости и мислам нешто се скрши во мене. И се развикав на Мила зашто сакаше да се напие од водата во која ја бањав. Кутрата се исплаши се засркна и поврати. Ми идеше да се шамарам сама себе. Обично кога чадам гледам да избројам до 10 пред да и се обратам на Мила ама вчера бев ептен за нигде. На детето му помина си заспа ама јас плачев уште 2 саати по тоа. А мм знае да биде најсебичното суштество на планетава. И тој е крив за мојата нервоза, а јас уште не можам да си простам што и викав на Мила. И да ви одговорам на прашањето Што си кажувам на себеси: Глупачо оди лечи се не ти е криво детето!user posted image user posted image user posted image
леле кога било ова? ајде ти се молам кој ден да се видиме па двете да се исплачеме. Те чекам да ми кажеш термин, најозбилна сум, кога ти одговара, знаеш дека јас сум секој ден дома И ниту си прва, а сигурно не и последа поради тоа што те изнервирал некој друг да се истуриш врз детето.
Душо како ми се солзите на готовс може во секое време да се исплачеме. Ќе мора да се видиме и за меморандумот. Фала за најавата за бебешки се надевам во понеделник ќе обезбедам лого и џингл.
moze i jas da zemam? sreka sto preeska bev vo market i si kupiv blago (oti utre mi e rodenden ke imam gosti) inaku ke trebase sega na benzinska da trcam po blago epten jadam blago poslednive 2-3g i vo sred nok stanuvam
slobodno posluzi se. jas iskopav vo frizider nekoe za gotvenje. ic ne gi sakam tie, ama vaka vo kriza se e prekrasno inaku sreken rodenden malku porano, ako?