Bitolcanka -> RE: Кафе бар "Рингераја" (19.12.2009 14:04:47)
|
Вистина BEBICE погачата изгледа многу вкусно, браво - се гледа вредна невеста си [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] И јас сум за предлогот на Еца, кога би имала машина која би ни приготвувала секаква храна по наша желба би било супер [sm=smiley36.gif] Се гледа колку ни се работи [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] За се треба време и пред се желба. Кога се работи со љубов се е лесно. Јас имам љубов кон книгата - читањето, интернетот, дружењето, многу ретко ми текнува да готвам, но ќе морам да се навикнувам, ако сакам да се омажам наскоро - да не се срамам и да ми се смеат[sm=smiley36.gif] Но сепак, имам оправдување - се борам за м-р, па како што пиша еден мој сограѓанин во весник - Девојка м-р манџа не прави и деца не гледа [sm=smiley36.gif] Инаку вечерва му е името на мојата [sm=smiley27.gif] ќе бидам кај него, во друштво на неговите најблиски и неговите пријатели. Се надевам убаво ќе си поминам, ќе наздравиме и ќе се зачестат ваквите моменти за радост [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Честита слава на сите кои слават, сите кои имаат некој Никола, Николина ... Убав помин вечерва, опијте се и заборавете за миг на секојдневните грижи што не мачат сите [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|