rina13 -> RE: Папа тест (7.10.2013 12:18:14)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 jas moite gi cekav skoro 2 meseci...stvarno uzas,rabotava deka ednas godisno e besplatno pa aj neka cekaat[sm=zmeden.gif] Каде има бесплатни пап тестови?? сеуште постои таа кампања?? јас направив од тие бесплатните пред 5 год.,ама не знаев дека уште постојат.Од тогаш наваму ,правам тест на приватно ,што е поскапо [sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 ednas godisno ti e besplaten...jas go pravev vo januari nekade, kaj mojata maticna i si bese besplaten ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR Значи можам да побарам кога ќе отидам кај матичната,да ми направи бесплатен пап???Следува бесплатен,а таа го наплаќа[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] и тоа 1500 ден.беше плус други брисеви,над 2000 ден.фаќа[sm=smiley13.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR Се наплаќа нешто ситно....до кај 100-200 денари, партиципација. И зависи од година на раѓање- секојја година неколку генерации имаат сосем бесплатен ПАП ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR vo red dokolku e sitno,ama kaj nas e sekogas krupno[sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR Се наплаќа нешто ситно....до кај 100-200 денари, партиципација. И зависи од година на раѓање- секојја година неколку генерации имаат сосем бесплатен ПАП prv pat slusam ova,mene sestrata od tamo mi ima kazano deka ednas godisno si e besplaten,ete i 100-200 den da e toa ne e nisto..ajde neka pomine godinava pak ke pravam bas ke vidam dali ke se plakja ili ne ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F Еве една моја контрола кај матичен гинеколог како изгледа: пап-тест 60ден, колпоскопија - 300ден, ехо - 500ден и микробиологија - 250ден. И знам дека ехо на гради еднаш е бесплатно!
|
|
|
|